Fernando írta:Nem haragszok, csak egyszerűen nem értek veled egyet

Akkor mia fészkes frászt nevezel jó formának? Nem játszottak csúnyán abban a 2 hónapban.

Csúnyán nem, de annyira nagy játék sem volt. Az egész kb. azon múlik, h R80-nak hogyan megy a játék, mennyire van kedve játszani. Azért a Milan játéka elég öreguras, a gyorsabb csapatok egyszerűen keresztülrohannak rajtuk, ráadásul a beállt védekezéssel nehezen bírnak ők is.
Nem tudom, hogyan értessem meg, h mert Ronaldinho bemutat valami szép cselt, és ad néhány jó passzt, amit aztán mondjuk Borriello beollóz, attól még nincsen igazán csúcsformában a csapat.
Nézd a Bl, vagy a komolyabb csapatok elleni meccseket (a Juve nem ér, az akkor épp mélyponton volt), a Zürich védekező taktikájával annak ellenére nem tudtak mit kezdeni, h a továbbjutás is fügött tőle...
A Madrid ellen + sztem a két meg nem adott gól ellenére is szerencséjük volt, h az OM-ről ne is beszéljek, akikre egyszerűen azt mondhatom, h iszonyat pechjük volt a Milan ellen, mert amúgy nagyon veszélyes kontráik voltak, és a Milan nem bírta a tempót. Hogy az Intert ne is említsem. Mourinhonak igaza volt, heten is nyertek volna azon a meccsen, a Milan becsődölt, úgy ahogyan van. Itt többen írták, h mekkora zseni Mourinho....hát, nem akarom elvitatni, az eredmények beszélnek, de arra a meccsre nem kellett akkora zsenialitás, egyszerűen a gyorsaságot - gyors játékot, sok futást kombinálta a jó/pontos védekezéssel, és a Milan meghalt, kész.
Amikor tetszett a játékuk, az a Cagliari elleni meccs volt, ámbár hozzá kell tenni, h ott is rezgett némileg a léc, h meglegyen a győzelem...
Szóval a jó forma, amikor az erősebb játékerőt képviselő (mármint nem feltétlenül a nála erősebb, hanem úgy általában a jó játékerővel bírókat, jó játékosállománnyal rendelkezőket) csapatokat is biztosan le tudja győzni egy csapat, h az ettől gyengébbeket már ne is említsem, és nem csak azok ellen mutat élvezetes játékot, akinek a stílusa fekszik neki. És dominálni tud a meccsein, ami mondjuk nem pusztán a labda járatásából áll, hanem épkézláb támadások felépítéséből is...Mertugye a Milan bírt produkálni olyan meccseket is, h 60-65% volt javukra a labdabirtoklás, de ez a világon semmit sem ért, és furamód, a mérkőzést nézve nem is jött le...
Egy FC Zürichet illett volna oda-vissza verni pl., de látszott, h az OM ellen mennyire nem bírják a tempót, de a Madridot is ideírhatom, a meccsek végét nem győzték már kivédekezni, vagy az Inter elleni szenvedés, ugye. Ezért is írtam, mármint az iram miatt, h nem ezzel a kerettel fog ez megvalósulni - igazából nem is tud - mármint az igazán jó forma...
Szerintem
Lehet, kicsit kusza lett, de eléggé éjjel van, bocs...