Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem mellékesen a fejjátéka erős, ami ilyen apró emberek mellett szükséges is.Teszi a dolgát, nem csillog-villog adja a biztos labdákat, szerelLG írta:Én már tavaly is így voltam vele. Nem szokott olyan teljesítményt nyújtani, mint a három kezdő kpnk, de mindig stabilan helytállt, és a leggólerősebb középályásunk.recrea írta:Ezen a pár meccsen nyújtott produkciója alapján teljes mértékben nyugodt vagyok, ha őt olvasom a kezdők között. Jó passzok, jó megindulások, folyamatos veszély az ellenfél kapujára, robotolás.
Szerintem még technikalilag is fejlődött és különösen öröm, hogy univerzális játékos. Egy-két távoli löket hiányzik, bátran próbálkozhatna többet. Szerintem sokszor láthatjuk majd kezdőként kifutni.
Én már tavaly is így voltam vele. Nem szokott olyan teljesítményt nyújtani, mint a három kezdő kpnk, de mindig stabilan helytállt, és a leggólerősebb középályásunk.recrea írta:Ezen a pár meccsen nyújtott produkciója alapján teljes mértékben nyugodt vagyok, ha őt olvasom a kezdők között. Jó passzok, jó megindulások, folyamatos veszély az ellenfél kapujára, robotolás.
Szerintem még technikalilag is fejlődött és különösen öröm, hogy univerzális játékos. Egy-két távoli löket hiányzik, bátran próbálkozhatna többet. Szerintem sokszor láthatjuk majd kezdőként kifutni.
Hát ha ehhez hasonló teljesítményt fog nyújtani a jövőben is, akkor mindenképp. Ma nagyon jól játszott, le a kalappal.ElBartimaeus írta:Keita nagyon belejött a játékba, már tavaly év végén is alkotott egyszer-kétszer. Azt hiszem van egy minőségi cserénk kp-ra Busi mellett!
Bizony. Előző meccsen is jó volt, de most még jobban tolta, nem beszélve arról, hogy 4xer fejelt kapu előtt: 1gól, 1gólpassz, 1kapufa, 1kapusba.Messa írta:Élete meccsét játszotta az ember...
Hatalmas grat. neki, bravúrosan játszott. Mind védekezésben, mind támadásban remekelt.
Egész jól játszott bal szélsőkén védőként, és egész jól játszott vkp-ként is. De valahogy nem éreztem azt, hogy érzi hol a helye.mezenga írta:Szerintem meg keita nagyot játszott az elöző szezonban, nemtom ti mit néztetek. Rengeteg labdát szerzett, belement minden ütközésbe,gólokat is szerzett. És nem kéne xavihoz vagy inihez hasonlítani, ő teljesen más típusú játékos. Csereként beállva hamar felpörgött, bárcsak vki hasonló kiegészítő ember jött volna idén is.