Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lol én is holnap megyekszajko írta:Ennél jobb dopping nem kell a holnapi infó érettségihez.
TiTiHenry írta:Justin TV-n a chetben volt egy jo szolas:
A real politikaja megbukott...valtani kell...most 500milliot kell kolteni
Ugy hulyeseg ahog van de nagyon jot nevettem
DEtto nem kis hangulat van jó lenne ott lenni.Rinku írta:Remélem elnézik ezt az egyet nekem a moderátorok, de ha megengedik a fórumozók, szólnék a nevükben is és azok nevében is, akik ezt nem tudják a helyszínen, Barcelónában átélni: B*SSZA MEG, HOGY ÉN EZT MÁR MEGINT ITTHONRÓL NÉZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTENKIRÁLY!!!!!lui1698 írta:Kajak? Az zsííírrrkutya!....meg offszajko írta:Villa elköszönt az öltözőbe a társaktól,mert ő a Barcelonába igazol.
Kajak? Az zsííírrrkutya!....meg offszajko írta:Villa elköszönt az öltözőbe a társaktól,mert ő a Barcelonába igazol.
Tavaly?FtcSikiHun írta:Jelenlévő fórumozók: baleq, barca1615, barcamania86, barca_bome, barcelonaforever, batinho, bence-barca, Benga, Capon, CartmanBarca, Cooltiszo, csdewl, Dantes, DaVeman, El fanático, Enrique21, FtcSikiHun, Hunter91, Ilúvatar, kristop, levproff, LM10, LPKeke, lui1698, Markyto, MR. TROMORT777, noname, palesz77, papek89, piton, Ronaldinho&Barca, Roniee21, Sanama, shevy, szajko, Tdavid, Tim, TiTiHenry, Tomsa, westerngom, znk, Zsoltu92
Mikor volt ilyen utoljára?![]()