Monty Python - Mr. Hilter
https://www.youtube.com/watch?v=mOEJH0cPwEo
Rossz, aki rosszra gondol.salas9 írta:Azt a perverz fantáziádat MátyásS.Agüero írta:http://static2.origos.hu/i/1304/20130411-messi.gif
Azt a perverz fantáziádat MátyásS.Agüero írta:http://static2.origos.hu/i/1304/20130411-messi.gif
Ha nem a sörre gondolsz, akkor az azDeus írta:
A vénuszdomb, nem az amire gondolok?
Holly MichaelsMQuC írta:Bárcsak tudnád a nevét
Hidd el nekem, egy 30 év körüli hülye pitsa hamarabb válaszol a másodikra.S.Agüero írta:Egyébként meg szerintem a Föld forgását jobban illik tudni, mint hogy mit jelent a frigid.recrea írta:Észbontók lesz a műsor címe, és április 11-én kezdődik, minden héten csütörtökön lesz a Viasat 3-on, asszem 8 órai kezdéssel.
Az oké, nem tudják, hogyan forog a Föld, ez szimpla butaság, nem egyedi, de hogy két érett nőnek fogalma se legyen a frigid szó jelentéséről, az számomra érthetetlen.
Lehet majd választani: ez vagy éjjel-nappal BP.
S.Agüero írta:Akkor asszem megvan a csütörtök esti programom.recrea írta:Észbontók lesz a műsor címe, és április 11-én kezdődik, minden héten csütörtökön lesz a Viasat 3-on, asszem 8 órai kezdéssel.
Az oké, nem tudják, hogyan forog a Föld, ez szimpla butaság, nem egyedi, de hogy két érett nőnek fogalma se legyen a frigid szó jelentéséről, az számomra érthetetlen.
Egyébként meg szerintem a Föld forgását jobban illik tudni, mint hogy mit jelent a frigid. Meg ez az ABC-s videó sem semmi.
H, GY, E, F
Akkor asszem megvan a csütörtök esti programom.recrea írta:Észbontók lesz a műsor címe, és április 11-én kezdődik, minden héten csütörtökön lesz a Viasat 3-on, asszem 8 órai kezdéssel.
VV AnikóMQuC írta:Bárcsak tudnád a nevét
Azt nem lehet tudni, hogy mikortól fog indulni ez a műsor? Tuti nézni fogom.Gareth Tello írta:Legnagyobb, amikor elkezdi: "Nem a Nap forog a Föld körül?"
A Cink.hu információi szerint a Viasat hamarosan egy új vetélkedőt indít. A totális sötétséget bemutató vetélkedőnek az lesz a lényege, hogy a két, egymás ellen játszó csapatnak azt kell megtippelnie, hogy a kérdést megkapó emberek − például akik az alábbi elképesztő videókon is szerepelnek − tudnak-e válaszolni a kérdésre. A videót a játékosok is csak tippjük megadása után nézhetik meg.S.Agüero írta:Amúgy mi ez a műsor, mostantól nézni akarom.
Alig várom.
micsoda trollok vannak köztünkrecrea írta:Ezerszer elmondtam a csajomnak, h ne videózza magát, mert egyszer így fog járni.soadroli írta:AztarohadtDr.Dre írta: ....
Hát én szóhoz sem jutok![]()
Amúgy tudom a nevét a kis torkosnak
Ezerszer elmondtam a csajomnak, h ne videózza magát, mert egyszer így fog járni.soadroli írta:AztarohadtDr.Dre írta: ....
Amúgy tudom a nevét a kis torkosnak
AztarohadtDr.Dre írta: ....