Süt róla az önbizalom, és mennyire furcsa ezt leírni az elmúlt év tudatában...
Igen, ezzel én is így vagyok és voltam. Minden csapat szívesen a soraiban tudna egy ilyen alázatos és brusztolós játékost... Grat neki a tegnapi győzelemért.shutterisland írta:továbbra is egyértelmű, hogy a képességei megfelelőek, fejben össze kellett szedje magát, a többi pedig jön magától.
ilyenkor jól esik, hogy azok között voltam, akik még a legsötétebb és legreménytelenebb időszakában is várták a csodát.
íme.![]()
11 gólosS.Agüero írta:Az első mesterhármasa a csapatban!![]()
18 forduló után Alexisnek több gólja van (9) mint az előző szezonban összesen (8).
Én nagy kritikusa voltam tavaly, most nagyon örülök hogy végre elkapta a fonalat és olyan teljesítményt nyújt ami miatt anno a Barcához került. Az elmúlt idényben borzasztóan akart és görcsös volt.Lionel85 írta:Bombaformában van, a második gólja az angolok ellen nagy önbizalomra utal. Látszik, hogy jól érzi magát a pályán, nem úgy, mint tavaly, amikor vergődött a Barçában. Bár akkor is hasznos volt mezőnyben, most a góllövés is összejön neki, hála égnek. Csak így tovább!
mess2009 írta:én emlékszem mit írtam Alexisről: -baj van a játékinteligenciájával. nálam ez azt jelenti, hogy ziccerben gyakorta jrossz döntéseket, hoz, pl:passzol amikor nem kellene, cselez amikor csak át kéne lépni a már megvert emberén,....
a 11-et még csak érthetném, de a 14?!Tivornya írta:Könyörgöm, Zambrottának mit kellett volna csinálnia 11-es mezben? Vagy Henry-nek esetleg a padot kellett volna koptatnia 14-esben?mess2009 írta:könyörgöm, 9-es mezben mit is kell(ene) még csinálni?!![]()
Könyörgöm, Zambrottának mit kellett volna csinálnia 11-es mezben? Vagy Henry-nek esetleg a padot kellett volna koptatnia 14-esben?mess2009 írta:könyörgöm, 9-es mezben mit is kell(ene) még csinálni?!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=13780Andreas31 írta:Kérem az eurobarca.hu stábot, vagy a cikk íróját Németh Róbertet hogy ha van rá lehetőség folytassa ezt a még 2012 év elején megjelent cikket, mert bőven rászolgált most már Sanchez barátunk.