Tessék? Az a csapat, aki eddig végig vergődik a bajnokságban, most hint egy 5-öst a Manchesternek. Még külön felhívnám a figyelmet a nézőszámra. Jött egy "kis" befektetés valami emberkétől. Hiába, még a maffia is nyom.

Ha komolyan gondolod, akkor gyorsan mondj le és pályázz az állásra. Viszont ez kockázatos, mert lehet, hogy a semmiért fogsz lemondani ha nem sikerül...barca99 írta: (mellesleg hírbe hoztak a Sevillával, se nincs semmi konkrétum. Ilyenkor mit lehet csinálni? Ha hívnának tuti mennék. Van egy pár jó árú, eladható játékos, plusz megvették Pandevet, Chiellinit... vennék egy jó középhátvédet, VdV-ot, Huntelaart, sztem nagyot lehetne velük aratni. De valszeg a miattam elzavart és most munkanélküli Agüirre lesz az új managerük)
van vincent kompany belga vedo nagyon jo es sok golt fejel!Ezzel kapcs. van egy észre vételem:
Mindent szezont más taktikával kell játszani és nincs ilyen probléma.Nálam bevált.Amugy valaki mondhatna egy fiatal viszonylag jó belső védőt(!), 15 milláért.Breno,Srna kilőve.Man city-be kéne.(ha vóna)
oscar Ustari 2011-ben nem tom hány éves.Azt viszont tudom hogy 2017-ben 19-es minden értéke!(kapus).Az Arsenal viszi el mindig.kicsics írta:saviola nekem is befigyelt mar parszor!Amikor Saviola gólt rúgott, majdnem szétb...sztam az egeret
nallam mindig kiallitanak valakit volt olyan hogy 4 jatekosomat allitottak ki hihetetlen!
javi martinez,toure,kompany,richards!
mindig ezek a bunosok!
javi martinez nagyon jo meg adra turan is!
de en ott is egy jo kapust keresek de mar 2011 vagyok!
valaki tud segiteni??
olyan max 24 eves kene!!
ha ramesz a job infora akkor ott irja hogy mien a manager statusza a sevillanal!(mellesleg hírbe hoztak a Sevillával, se nincs semmi konkrétum. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Igor Akinfeev, Manuel Neuer,Frank Rost<----Fiatal és jó kapusok én ezeket ajánlomkicsics írta:saviola nekem is befigyelt mar parszor!Amikor Saviola gólt rúgott, majdnem szétb...sztam az egeret
nallam mindig kiallitanak valakit volt olyan hogy 4 jatekosomat allitottak ki hihetetlen!
javi martinez,toure,kompany,richards!
mindig ezek a bunosok!
javi martinez nagyon jo meg adra turan is!
de en ott is egy jo kapust keresek de mar 2011 vagyok!
valaki tud segiteni??
olyan max 24 eves kene!!
kompany,gareth bale vagy a sunderlandben van egy barazil de nem vagom pontosan a nevet pedro vagy pepe vagy mi fene!Ezzel kapcs. van egy észre vételem:
Mindent szezont más taktikával kell játszani és nincs ilyen probléma.Nálam bevált.Amugy valaki mondhatna egy fiatal viszonylag jó belső védőt(!), 15 milláért.Breno,Srna kilőve.Man city-be kéne.(ha vóna)
2011ben o mar lehet kicsit oreg ha valdes 28-29Buffon
saviola nekem is befigyelt mar parszor!Amikor Saviola gólt rúgott, majdnem szétb...sztam az egeret
Nálam nem voltak ilyen problémák. A Realnál rájöttem 1 kiváló taktikára, és azt játszo(tta)m a köv. csapatokkal: Real Madrid, Elefántcsontpart, Görögország, Olaszország, QPR, Manchester City, Ghána.Victor_Valdes írta:Ezzel kapcs. van egy észre vételem:kovinho írta:Lehet, hogy tényleg az kéne, hogy minél több bari meccset létrehozni szezon előtt, és akkor ott kitalálni valamit. Bár nekem kb. 3-4 meccs van szezon előtt, ott mindig minden stimmel, 4-0, 5-0, nagyobb-közép csapatokat is simán ütök. Amint elkezdődik a bajnokság...
Már megoldottam.kovinho írta:Nálam a Garay-Kaboul tengely nagyon megoldotta a védekezést. Közülök Garay elhozható az első szezonban simán.
... ott teljesen új szezon keződdik, előző szezon végén nyújtott 10meccses veretlenségi sorozat semmit nem ér, mert minden kis nyomi feljutó csapat aláz. És még a Rapid Wient is csak 1 gollal ütöm otthonkovinho írta:Amint elkezdődik a bajnokság...
Ezzel kapcs. van egy észre vételem:kovinho írta:Lehet, hogy tényleg az kéne, hogy minél több bari meccset létrehozni szezon előtt, és akkor ott kitalálni valamit. Bár nekem kb. 3-4 meccs van szezon előtt, ott mindig minden stimmel, 4-0, 5-0, nagyobb-közép csapatokat is simán ütök. Amint elkezdődik a bajnokság...
Igen-igen. Legalábbis számomra mindig is így volt. Még a Tottenhames karrieremben is az elején nagyon szutyokul álltam. De ott végülis sikerült talpra állnom.Saint Germain írta:Srácok!
Az törvényszerű a játékban, hogy a 2. idényben nagyon visszaesik a menedzselt csapat teljesítménye? Éppen egy nagy lejtmenetbe kezdett a csapatom és bármit csinálok egyszerűen nem tudok nyerni. Akármilyen gyenge az ellenfél az 1-2 helyzetéből berúg egyet és nekem jó esetben csak az egyenlítésre futja, mert az aktuális ellenfél kapusa hirtelen világbajnoki szinten véd.