Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez kicsit hátul van!Maxi írta:129!Kitfisto írta:A Barca HANYADIK?
sztem azért mert az inter megnyerte a hihetetlenül rangos olasz kupát,a moszkva meg megnyerte az uefa kupát.de amugy semmi értelme ennek az egésznek!kennyke írta:de mi szerint van a pontozas, mert nem ertem, miert elso az inter, mit keres ott a moszka meg ilyenek........
Ja akkor bocsánat Kennykétől és tudjátok mi az nso-nakTaibi írta:Nem Kennyke rövidítette le így, az NSO alapból így közölte.... A kedves NSO szerkeztői is felvehetnék a reál mezt. De utálom az ilyet!
Sztem az egész le van írva csak Kennyke rövíditette így le!Morminho írta:És mér a CSKA a harmadik... De nem tudom h miért írják oda plusszba a reáltkennyke írta:tudom hogy nem ide tartozik, de valaki megmondja nekem hogy a klubvilagranglista mi szerint mukodik, mert nagyon nem ertem,hogy miert az inter az elso.....
1. (1.) Internazionale (olasz) 294 pont
2. (2.) AC Milan (olasz) 270
3. (5.) CSZKA Moszkva (orosz) 262
4. (3.) Manchester United (angol) 262
5. (4.) Bayern München (német) 255
6. (6.) Newcastle (angol) és (6.) PSV Eindhoven (holland) 251-251
8. (9.) Arsenal (angol) 240
9. (19.) AJ Auxerre (francia) 239
10. (10.) Juventus (olasz) 237
...22. (21.) Real Madrid (spanyol) 208![]()
Mindenki nagy üzembe nyalja a reaál seggét... undorító
És ezt az nso írta
Rohadjon meg az összes
És mér a CSKA a harmadik... De nem tudom h miért írják oda plusszba a reáltkennyke írta:tudom hogy nem ide tartozik, de valaki megmondja nekem hogy a klubvilagranglista mi szerint mukodik, mert nagyon nem ertem,hogy miert az inter az elso.....
1. (1.) Internazionale (olasz) 294 pont
2. (2.) AC Milan (olasz) 270
3. (5.) CSZKA Moszkva (orosz) 262
4. (3.) Manchester United (angol) 262
5. (4.) Bayern München (német) 255
6. (6.) Newcastle (angol) és (6.) PSV Eindhoven (holland) 251-251
8. (9.) Arsenal (angol) 240
9. (19.) AJ Auxerre (francia) 239
10. (10.) Juventus (olasz) 237
...22. (21.) Real Madrid (spanyol) 208
marquez tavajelőtt szinte végig pados volt,kölcsön is akarták adni!Kitfisto írta:Ez a Márquez gyerek sem arrol híres hogy a kispadon üljön!Megfogja mutatni hogy sokkal inkább Alapember mint Ed!Ezt boritékolhatom!Márquez egyre jobb lesz.![]()
Aki ma még nem hisz nekem az ne hidje el.De a szezon
közepére már igazam lesz!
Mondom hogy nem láttál elég meccset,Marquez ebben az idényben volt csak alapember,amúgy a kispadot koptatta.A másik baromság hogy melyik alapemberebb,hát Marquez a Mexikóiak csk-ja,Edmilson kihagyhatatlan volt előző csapataiból és a válogatottból is.Szval nagy bölcsességet mondtál.Kitfisto írta:Ez a Márquez gyerek sem arrol híres hogy a kispadon üljön!Megfogja mutatni hogy sokkal inkább Alapember mint Ed!Ezt boritékolhatom!Márquez egyre jobb lesz.![]()
Aki ma még nem hisz nekem az ne hidje el.De a szezon
közepére már igazam lesz!
Mondj olyan játékost aki még nem játszott rosszul!Egyébként véletlenül lett egymás után 3szor bajnok a Lyonnal,aztán világbajnok,és véletlenül akarta megkaparintani a real madrid,csak mi lenyúltuk hamarabb,nagyon helyesen!Kitfisto írta:Edmilson nekem is a kedvencem de sokat hibázott itt az utolsó mérközéseken.