A Magyar Barca!
- deffent
- Jugador d'estrella
Hello!
Későn olvastam a hozzászólásokat, de vidéken voltam, úgyhogy nem tudtam volna menni szombaton. Ha kell, tudok hívni 2-3 embert, de ez attól függ, hogy a következőn hányan leszünk. Most mennyien voltatok? Javaslom, kezdjük el a feliratkozást, mert a nyári szünet miatt sokan lesznek távol.
Szombati foci (július 22.)
1. deffent
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Későn olvastam a hozzászólásokat, de vidéken voltam, úgyhogy nem tudtam volna menni szombaton. Ha kell, tudok hívni 2-3 embert, de ez attól függ, hogy a következőn hányan leszünk. Most mennyien voltatok? Javaslom, kezdjük el a feliratkozást, mert a nyári szünet miatt sokan lesznek távol.
Szombati foci (július 22.)
1. deffent
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Sajnos mégsem jó a holnap
Ne haragudjatok, nem miattam.

Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Nemvalami rózsás a helyzet, de nincs mit tenni elmegyek Én is, nehogy rajtam múljon a dolog! Remélem Zsolti igazad lesz és még jönnek egy páran...Elvileg Deffent is beugorhat, ahogy szokott!
Ha olvasod Defi: Gyere le focizni különben dühbe jövünk
Ha olvasod Defi: Gyere le focizni különben dühbe jövünk

-
- Director del Fútbol
Sajnos úgy néz ki, hogy mégsem tudok menni holnap, bocs! Jövő héten már biztos leszek!!! Remélem lesztek elegen!
Hogy valami örömhírt is mondjak: van egy jó cimborám, akivel a Bad Boysban már régóta együtt focizunk, védő, abból a keményebb fajtából!!!
Nos, hogy jön ez ide? A srác Barcelona szurkoló, és már többször beszélgettem vele a mi kis csapatunkról, és most úgy tűnik több ideje lesz, szívesen eljönne hozzánk focizni, akár hosszú távon is!!! Részletek később...
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
Hogy valami örömhírt is mondjak: van egy jó cimborám, akivel a Bad Boysban már régóta együtt focizunk, védő, abból a keményebb fajtából!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
"Més Cuen un Club"
végre
1. Mucs1
2. Bugesz
3. Marci
4. Melkor
5.
6. Czinger
7.
8. gnorbert
9.
10. barcafan
1. Mucs1
2. Bugesz
3. Marci
4. Melkor
5.
6. Czinger
7.
8. gnorbert
9.
10. barcafan
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Entrenador del Barça
Én most vidéken leszek,szóval nem megyek,de biztos mennek még egy páran!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Jugador del Barça
Na kezd alakulni.
Gondolom még jön a Jaxy és a Zsolti is és akkor már csak egy ember kell a megváltáshoz.
Gondolom még jön a Jaxy és a Zsolti is és akkor már csak egy ember kell a megváltáshoz.
1. Mucs1
2.
3. Marci
4. Melkor
5.
6. Czinger
7.
8. gnorbert
9.
10. barcafan
2.
3. Marci
4. Melkor
5.
6. Czinger
7.
8. gnorbert
9.
10. barcafan
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Jugador del Barça
Írjátok már be, hogy ki jön most szombaton focira!
Mert a Mehrl, Büky, Joti nem tudnak jönni...
Mert ha nem vagyunk meg 10en akkor fölösleges elmennem nekem is. A múlt héten is ippeg, hogy meglettünk. Szóval gyertek minél többen!!!!!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6. Czinger
7.
8.
9.
10.
Mert a Mehrl, Büky, Joti nem tudnak jönni...
Mert ha nem vagyunk meg 10en akkor fölösleges elmennem nekem is. A múlt héten is ippeg, hogy meglettünk. Szóval gyertek minél többen!!!!!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6. Czinger
7.
8.
9.
10.
- Andris
- Adminisztrátor
nagyon szépen köszönömbarcafan írta:naaa Silvának is van hasznalionelmessi19 írta:Sziasztok Magyar Barca Tagok!
Elolvastam a rólatok szóló részt, amit Silvanus írt és nagyon szimpatikus a dolog, ugyhogy szeretnék egy kicsit többet megtudni róla.
Úgy mint: Hány évesek, azaz milyen korosztály vagytok,
Milyen tornákon szerepeltek most?
Milyen eredményel?
Hol tudnálak megnézni titeket és elmenni szurkolni, esetleg csatlakozni?
előre köszi a választ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nos 1. 16-17től 30 környékéig van a korosztály, de akár 6 évesen is jöhetsz Messito
2. szurkoloi tornán szereplünk
3. felejthető eredménnyel...
4. szombatonként csepelen játszunk 17:00tól 19:00ig, ha van MSNed vegyél fel és megmondom, h juthatsz oda
végülis itt is leirhatomszal a Boráros térről induló csepeli hévvel menj el a 4.ik megállóig (karácsony sándor utca) ott indulj el előre amerre menne a hév, menj át a sineken, ott van egy sétáló utca, és ahol vannak a bodék, ujságos, kisbolt, stb.. ott menj el balra (még a bodék elött) és ott lesz a karácsony sándor utcai iskola. na ott toljuk. a költség az létszámfüggő, 2 órára 5200 ezt elkell osztani az aktuális létszámmal..
asszem nem hagytam ki semmit, várunk

15 és fél éves vagyok, szal akkor ez jo

ha mostanában nem is ( sűrű a programom), de Augusztusban, vagy ősztől mindenképpen megnézlek titeket, és aztán meglátjuk...
addig is nagyon szurkolok nektek a felejthetetlen eredményekért

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Sziasztok Magyar Barca Tagok!
Elolvastam a rólatok szóló részt, amit Silvanus írt és nagyon szimpatikus a dolog, ugyhogy szeretnék egy kicsit többet megtudni róla.
Milyen eredményel?
előre köszi a választ
Milyen eredményel?
előre köszi a választ

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Nem akarunk (legalább 1x) a betonon játszani az ottaniak ellen(nem a cigók stb stb,hanem akiket ismerek,és jó arcok+játszani is tudnak)!Egy ingyenes edzőmeccs lenne!
Voltam velük pénteken meg szerdán is a VB-ligetben tornán!2. meg 3. hely lett belőle!
Voltam velük pénteken meg szerdán is a VB-ligetben tornán!2. meg 3. hely lett belőle!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Marci
- Capitá del Barça
Szombaton a szokott időben, 5től 7ig foci csepelen!
Jöjjön minnél több ember!
Barcások az oldalról, akik még nem voltatok, de lenne kedvetek, nyugodtan gyertek ti is!
Jöjjön minnél több ember!
Barcások az oldalról, akik még nem voltatok, de lenne kedvetek, nyugodtan gyertek ti is!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Jugador del Barça
Én ezt szeretném mindenki szájából hallani és akkor talán valóra is válik!
Nyugodjunk meg és focizgassunk, ahogy azt kell!
Nyugodjunk meg és focizgassunk, ahogy azt kell!
Köszönöm.Gábor no.:2 írta:Én továbbra is azt mondom, hogy sokkal jobban tudunk játszani. Szombati teljesítményekhez képest, szinte mindenki sokkal gyengébben játszik. Egyszer el kellene menni úgy a tornára, hogy egy jót focizunk, okosan passzolgatunk hátul, jól érezzük magunkat, tehát mintha egy barátságos mérkőzést játszanánk. Régen milyen jókat játszottunk együtt...mostmeg tiszta ideg mindenki. Görcsöljön az ellenfél vazze!!!!!!!!
Talán még le nem írtam soha de már kb. 300x brekegtem el ugyanezt szóról szóra...
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Jugador del Barça
Hát igen, de ez a plussz hiányzik a "csapatból"!!!