Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, hogy offoljak ebben a topicban. Aztán tiltsanak ki a fórumról a rendetlen, elviselhetetlen viselkedésem miatt.Game90 írta:Kralo, most mért kellett a Forma-1 topicból idézni?![]()
A tény nem Montoya véleményéből fakad.ozsimiki írta: Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtetted![]()
Ugye ezt nem írod komolyan![]()
Montoya nyilatkozata miatt ez egyáltalán nem fog ténnyé válni
Majd pont Ő tudja a frankót,akár volt ott akár nem...de Montoya nyilatkozott már olyat is,hogy ,Schuminál,Mikanal,sőt még Alonsonál is jobb pilóta,csak így nem szerették meg úgy nem szerették
Akkor ezek is tények?
Ezt nem tudja senkilionelmessi19 írta:Mi volt ekkor, h ennyien voltak fent?
A legtöbb felhasználó (155 fő) 2005.11.14. 01:45:12-kor volt itt.
A legtöbb felhasználó (155 fő) 2005.11.14. 01:45:12-kor volt itt.
Nem valószínű. Azok általában random nevek, a kiszűrhetőség csökkentése érdekében. De persze lehet.Zozzy 5 írta:Szerintem ez egyike az Enrique álltal említett "robotregeléseknek"
Nem tudom, min vagytok fennakadva. Látni, h tudatosság is van benne, hiszen 4 db. 's'-t 4 db. 'd' követ.Evilgrim írta:Most látom új regisztrált tagunk "ssssdddd"!Neven sokat gondolkozhatott!![]()
![]()
Köszi! Valamiért mindig nem sikerül!Vito írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Scorpio írta:Lehet csak bénázok, de Avatar nem sikerül nekem! Se a feltöltéssel, se linkkel! Hogy tudnám megcsinálni?
itt megtalálsz minden infot, ami szükséges.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Scorpio írta:Lehet csak bénázok, de Avatar nem sikerül nekem! Se a feltöltéssel, se linkkel! Hogy tudnám megcsinálni?
hát még ilyet én inkább örülnék neki hogy legalább az eurobarca tabeláján mivagyunk az elsőkkovinho írta:A tabelláknál nincs átjavítva, sajnos nem mi nyertük a bajnokságot...
Remélem nem baj ha szóltam...
Én is most néztem és szolni akkartam és iskovinho írta:A tabelláknál nincs átjavítva, sajnos nem mi nyertük a bajnokságot...
Remélem nem baj ha szóltam...
Előkaparom azt a szavazást és az Interhez beírok +1-et. MU-t meg...hagyjukZozzy 5 írta:Annyira aktívak aligha lesznek, ugyanis az egyik srác Interes, a másik pedig Manchesteres.
Jah, okéEnrique írta:
- Miért ne aktiválnám? Szőrmóksegg az egyik legnagyobb tag volt a SouthParkban, akinek a lábán még Tom Cruise is ott volt...![]()
Hát, egyrészt azért, mert a Manchestereseknek meg az Intereseknek nincs ilyen jó kis oldaluk és fórumuk, itt pedig még más bajnokságok topikjai is igen látogatottak. Másrészt pedig jó kis OFF topikok vannak...És nem uccsó sorban a Barca is érdekli őket vmilyen szinten...grecki írta:Akkor minek regelnek? Ezek után is elmesélhetnéd...![]()
De felőem regeljenek nyugodtan... Csak valószínű kiderül majd a haveri körben, hogy "hajtasz a ferde hajlamra"...
+ Game.Evilgrim írta:Majd Raziel lesz a barátja!Zozzy 5 írta: Annyira aktívak aligha lesznek, ugyanis az egyik srác Interes, a másik pedig Manchesteres. Ennek ellenére önként mondták, hogy regelni akarnakMndjuk minden nap elmesélem, hogy mi volt ma az Eurobarcán
Nem hiszemEvilgrim írta:Majd Raziel lesz a barátja!Zozzy 5 írta: Annyira aktívak aligha lesznek, ugyanis az egyik srác Interes, a másik pedig Manchesteres. Ennek ellenére önként mondták, hogy regelni akarnakMndjuk minden nap elmesélem, hogy mi volt ma az Eurobarcán