Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt azért soha ne felejtsd el, hogy csak a rendőr áldozná fel érted önzetlenül az életét ismeretlenként... Vésd jól eszedbe, hogy ők miért vannak! Az, hogy van sok f*szkalap rendőr, azzal sajnos nem lehet mit tenni, de ha ők nem lennének, társadalom se lenne, csak nagy pusztaság és anarchia...L.Messi 10 írta:Nem vagyok rá büszke, és nem is a székek miatt, hanem a sündőrök tetszenek! Birom a kommandósokat
Semmilyen programmal nem csinálom egy picnik nevű oldalon szoktam. És igen, jó minőségű volt.Slither írta:Milyen programmal csinálod?
Az eredeti kép jó minőségű volt?
Csak 1 gondom van vele,hogy nagyon pixeles. Amúgy egész jó lettMessiFan írta:A válasz szerintem az lesz hogy Mindig vagy Sohasocio66 írta:l.messi 10
te arra a képre az aláírásodban,büszke vagy?
csak érdekel.
Csináltam megint egy nem túl jó Adrianos avát:
Vélemények? Az előzőről is kérhetnék?:)
A válasz szerintem az lesz hogy Mindig vagy Sohasocio66 írta:l.messi 10
csak érdekel.
Nem vagyok rá büszke, és nem is a székek miatt, hanem a sündőrök tetszenek! Birom a kommandósokatsocio66 írta:l.messi 10
csak érdekel.
Thanxfanbarca írta:A kép belinkelésére menj, s ne a weblaposra ....L.Messi 10 írta:Valaki ezt legyen szíves berakni nekem:
Valami Debugot ir ki ha be akarok rakni egy avatart! Már egy jó hónapja ezt csinálja
Mestermunka, kérnék egy Vettel siget is, de azt csak a gépemre, ezt fogom használnidavidvilla77 írta:L.Messi 10 írta: Milyen aváról?
Csinált ő is egy képet,
Gondolom ezt kérdezi.
fanbarca:
A kép belinkelésére menj, s ne a weblaposra ....L.Messi 10 írta:Valaki ezt legyen szíves berakni nekem:
Valami Debugot ir ki ha be akarok rakni egy avatart! Már egy jó hónapja ezt csinálja
Ott van a szerendavidvilla77 írta:Na és akkor 300 hsz-em alkalmából:
Nekem még linket se adott kidavidvilla77 írta:Ezt azért nem hozta be, mert nem képként rakta be, hanem csak linket adott róla.L.Messi 10 írta:de nem tudom mi van mostanában, nem hozza be a képeket
Köszönöm,tökéletes.FtcSikiHun írta:
Ó nagyon jó ez is, de nem tudom mi van mostanában, nem hozza be a képeketdavidvilla77 írta:L.Messi 10 írta: Milyen aváról?
Csinált ő is egy képet,
Gondolom ezt kérdezi.