Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.28. 11:29:18

Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ering.html
ezt olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! röhejes!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
b+! ha ronaldo ára 100 milka, akkor Messié is annyi, nem pedig 40! 20+Arshavin=40 egyik! másik: Messi nem eladó! :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.28. 11:26:27

Barcaman14 írta:Számomra teljesen egyértelmű!! A Barca-nak szüksége van ronaldinho-ra!!!Ő egy olyan játékos aki pótolhatatlan!!(persze most nem erre az idényre tekintek vissza,hanem a BL-győzelmünkre)Sztem ronit össze lehet kapni.És ha legalább 80%-os is lenne de még az is sokat segít a csapatnak.Aki látta jáccani csúcsformában az sosem felejti el.mit gondoltok???

Visca el BARCA!!
4ever Ronaldinho
Ez így van!!! Egy új edzőnél mindenki bizonyítani akar. (Ő is) Könyörgöm addig ne adjuk már el amíg nem láttuk mit tudna egy másik edzőnél. Ja és Eto'o-nál meg semmi probléma nincs. Nála azon kell dolgozni h ne sérüljön már meg az évben hónapokra. Messinél ugyanez. Szal semmi probléma nincs Eto'o-nál.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.28. 11:26:05

1. Mindenki tudja, hogy Eto'o a legjobb csatár a világon, ezt már kiveséztük. Felesleges mindenkinek leírni hatvanszor, mi már nem tehetünk semmit, csak imádkozhatunk, hogy Sammy marad!

2. Adebayor azt csinálja az Arsenallal, a Barcával és a Milannal, mint tavaly Alvés a Sevillával, a madriddal és chelseavel. Már kétszer bejelentette maradását, és egy nappal rá, megint mondja, hogy az lenne a legjobb, ha távozna, neki is a klubnak is Wengernek is. (goal.com) Annyi a sz.r ezzel a cikkel, hogy 50-60 millió fontokról beszélnek, pedig itt 20-30 fontról van szó, és euróban meghatározva is 40 a max. tehét ennyi...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Alberto10
Capitá del Barça

2008.06.28. 11:25:23

ugye??? én is ezért linkeltem be!!!! egyszerűen lol!!!!!!
Leo19
Barça B

2008.06.28. 11:25:11

Én is az írtam h sztem mennyen Deco jöjjön Silva és R10,Eto'o maradjon!!!:DÉn még látok lehetőséget Roniban mert egy új edző talán tudná motiválni és szerintem Pep képes lenne rá!!! :D :D
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
czaki
Barça B

2008.06.28. 11:24:01

Ez a Messis cikk szánalom :D
Jóh uborkaszezon van de azért ennyire nem kén e "kreatívnak" lenni a zsurnalisztáknak 8)
czaki
czaki
Barça B

2008.06.28. 11:21:35

Szerintem pedig nem R10-et kel marasztalnunk hanem Eto'o-t aki az utóbi 2 idényben is hozta atöle elvárhatót ,legalábbis többet tett mint pl. R10, és Samuel még ma is a világ egyik legjobb csatára, nem hiszem h Adebayor jobb nála.
Egy szómint száz Eto'o maradása hasznos lenne és takarékos is.
czaki
Alberto10
Capitá del Barça

2008.06.28. 11:21:20

http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ering.html
ezt olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! röhejes!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Leo19
Barça B

2008.06.28. 11:18:42

Ha Scolari hozzánk jött volna az plus pont mert Ronaldinhot nála jobban senkise tudja motiválni!!!:D DE ezzel nem azt akarom mondani h neki kéne lenni csak akkor ha R10-ből még akarnánk csinálni vmit!!!Én bízom Guardiolában!!! :wink: :wink: :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.06.28. 11:15:11

Számomra teljesen egyértelmű!! A Barca-nak szüksége van ronaldinho-ra!!!Ő egy olyan játékos aki pótolhatatlan!!(persze most nem erre az idényre tekintek vissza,hanem a BL-győzelmünkre)Sztem ronit össze lehet kapni.És ha legalább 80%-os is lenne de még az is sokat segít a csapatnak.Aki látta jáccani csúcsformában az sosem felejti el.mit gondoltok???

Visca el BARCA!!
4ever Ronaldinho
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.28. 10:56:07

Hát nem tudom ki hogy van vele, de én örülnék ha Ronniék maradnának. Deco-t nem biztos h marasztalnám, mert őt tudnánk pótolni. De egy jó R10-et nem. Ja és Eto'ót is nehéz lesz. Mostanában nem hiszem h vkinek is lesz ilyen mutatója... Rosellel értek egyet. Egy másik edző motiválhatja őket és gatyába tudná rázni. Van rá jó esély. Kár h csak most küldték el Raijkaardot, már tavaly kellett vna.
Laza
Capitá del Barça

2008.06.28. 10:47:13

Nóbi írta:
Laza írta:tudom tudom de annyi de annyi csatár van aki jobb nála es nem olyan drága...ott van pl Pogrebnyak, Vágner Love( :lol: na jol van azert ez egy kicsit durva de inkább mint Berba nem?) Jô(21 eves brazil csatár-CSKA)Pavlyuchenko,Suaréz,Gomis,Pazzini,Huntelaar...
nem hiszem h mi 1 ilyen Berbatov fajtára lenne szükségünk..inkább akkor ne vegyunk senkit ott van Gudi(hátha össze jön neki egy ev azt jó pénzért el tudjuk adni)meg Bojan
ne haragudj, de ha te azt állítod, hogy az általad felsoroltak jobb játékosok Berbatovnál, akkor még nem láttad játszani a bolgárt...
nagyon jó felépítésű, gyors és technikás csatár, remek játékos!
ezaz h láttam...igazad van jo felépítésű,a gyorsaságán vitatkozhatnánk de aranylag az,technikás nak is mondható de ha jol emlékszem 1 szuper féléve volt max mikor lövöldözte a gólokat...nem azt mondom h nem jó játékos mert az de sztm te is tudod h nekünk nem ilyen kéne eto helyére...igazábol az álatalam felsorolt játékosok se jobbak,csak fiatalabak aránylag olcsobbak es nem sztárok ami ha a realt veszük alapul nem hátrány...vagy a másik véglet az arsenal...
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.06.28. 10:41:37

Zozzy, Pep megmondta hogy fegyelem lesz az öltözőben és mint tudjuk hogy Eto'o nem egy fegyelmezett ember, kiváló labdarúgó az elvitathatatlan, de Guardiola azért küldi el, mert nem használ a csapatmorál javításában az ő személye.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.28. 10:39:41

Remélem senki nem megy sehova. Legfőképp Eto'o nem, mert ha már Adebayor nem jön, akkor ilyen Gomezekkel nem lehet pótolni. (nem mintha biztos lennék abban, hogy Adebayorral lehetne). Őszintén szólva Guardiola orbitális hülyeséget csinált azzal, hogy próba nélkül, az első sajtótájékoztatóján elküldte Samut. Nemtom, hogy lehet-e még marasztalni ezek után, remélem igen.
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.28. 10:34:48

Jo reggeleket mindenkinek!

Erre most igazán kiváncsi leszek, hogy ha Ade mégis marad az Arsenalban, akkor ki lesz a vezetöség következö kiszemeltje? Én nem tudok sok nevet mondani, hogy kivel potolhatnánk Etoot...
Guardi azzal magyarázta hogy Ade erös és magas, és majd milyen jo lesz a fejjátéka! Akkor lehet hogy Crouch a következö célpont? :D
Komolyra forditva nálam vagy Villa vagy senki...
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.06.28. 10:34:28

Sajnálom hogy nem jön Adebayor, Eto'o maradására azért így sem adok sok esélyt, Guardiola világosan megmondta, hogy nem számol vele és csak azért nem fogja itt tartani, mert nem sikerült megvenni Adebayort. Ott van még Berbatov, Gómez, de az én favoritom Villa, aki sokba kerül, meglátjuk mi lesz, de Pep elképzelésibe Eto'o nem fér bele. Emberileg semmiképp, szakmailag azért talán beleférne.
Kép
Kép
Kép
Dönci
Barça C

2008.06.28. 10:05:49

Eto'o, Deco, Ronaldinho szerintem továbbra is jó lenne, csak az a baj, hogy Pep kijelentette nincs szüksége rájuk... Ha már a helyükre kell játékos, akkor csatárposztra egyértelmű, hogy visza kell hozni Kluivertet (jó persze ez csak álom, sajnos nem fog megtörténni), de akkor viszont egyértelmű, hogy inkább Villa mint Adebayor. A középpályára Deco helyett egy ugyanolyan elegánsan futballozó játékos kell, aki nem más mint Hleb (nagyon jó választás lesz). Rdinho helyett pedig, ha Arshavin és Silva közül kéne választani, akkor én Arshavint mondanám, mert, ha tényleg ez a kedvenc csapata, akkor biztos, hogy szívét lelkét belefogja tenni a játékba!!!

Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellett venni két belső védőt, így már van !!!hét!!! Mi lesz Oleguerrel (ha valaki ő biztos nem szívesen távozna) és Marquezzel??? Kiváncsi vagyok, hogy Keita mennyit fog játszani. Jó játékos, de egyértelmű, hogy csak csere lesz (méghozza Iniestáé, vagy Xavié). Nagyon kiváncsivagyok erre a szezonra!!!
Az örök kedvenc futballista: Patrick "Patje" Kluivert!!!

Így nézne ki a barcelonai álomcsapatom: Zubizarreta - Sergi ; Puyol ; Koeman ; Guardiola - Luis Enrique ; Xavi ; Kubala ; Ronaldinho - Kluivert ; Rivaldo
westerngom
Entrenador del Barça

2008.06.28. 09:57:01

Adebayor meg maradjon csak a hátsóján. Maradjon Samu, és megoldódott a középcsatár kérdésköre anélkül, hogy eladtunk vagy vásároltunk volna.[/quote]

- szerintem mindenki ezen az állásponton van a tisztelt fórumon, csak épp Barcelonában nem így látják! :wink:
- én személy szerint ezek után támogatom greckit-t, Begiristain meg monnyon le! :lol:
weres01
Barça B

2008.06.28. 09:41:17

Vélményem szerint Arshavin leigazolása mondjuk 20 millióért értelmetlen, Arda Turanért miért nem szállunk be könyörgöm 4-6millió euró még ha csak Messi cseréje is lesz simán megéri. Szerintem nem kéne forszírozni Dinho, Eto'o maradását nyugodtan távozzanak ha annyira akarnak. Ha Adebayorért ki akartunk fizetni 30 milliót akkor villáért 50et is fizetnék sőt tovább megyek Silva+Villa 80 millió ennyit megérne ha egy védőért adtunk 35öt aki remélem megérte és nem fogjuk rá azt mondani h akármelyik fiatal brazil megcsinálná ugyanezt.
Hleb még jobb ötlet, mert lehet h tudna hozzáteni a játékhoz és el lenne annyi lehetőséggel mint amenniyt Deco kapott.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.28. 09:14:25

aaaaaa írta: Bocs. jobb helyre nem tudtam írni
Végülis, nincs saját topikja... :twisted: :twisted:
Már csak azon gondolkodtam, hogy ezt eddig hogy a viharban nem derítették ki?

Adebayor meg maradjon csak a hátsóján. Maradjon Samu, és megoldódott a középcsatár kérdésköre anélkül, hogy eladtunk vagy vásároltunk volna.
Leo19
Barça B

2008.06.28. 09:10:04

Én amondó vagyok hogy már csak 1sztátjátékosunkat kellene eladni Decót és megvenni David Silvát!!!Ronaldinho pedig maradhat, mert a szezon során 17 meccsen 9 gólt lőtt ,tavaly 21-ig jutott/de nem biztos de valami hasonló/(mellesleg ekkor volt életében a legeredményesebb)és mióta beszélnek nála formahanyatlásról tavaly óta!!!!Ennek azaz oka hogy kevesebbet cselez, de várjunk azóta több gólt szerez ezen azért el lehetne gondolkozni!!!Pep vissza tudná hozni Ronit!!!Egyéni vélemény!!!Eto'o-t meg nem kell gondolom magyarázni miért maradjon!!!Ja és Roni leginkább ősszel játszott idén és akkor hazai mérlegük 100%-os volt az El Clasicoig!!!

Ronaldinho 2008 as éve(meg egy kis plus):[/url]http://www.youtube.com/watch?v=Tl4Emna4KOM
Félreértés ne essék nem én csinéltam a vidit:D
De ezért senki ne fejezzen le ez az én véleményem!!!:D
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.28. 08:28:29

Laza írta:tudom tudom de annyi de annyi csatár van aki jobb nála es nem olyan drága...ott van pl Pogrebnyak, Vágner Love( :lol: na jol van azert ez egy kicsit durva de inkább mint Berba nem?) Jô(21 eves brazil csatár-CSKA)Pavlyuchenko,Suaréz,Gomis,Pazzini,Huntelaar...
nem hiszem h mi 1 ilyen Berbatov fajtára lenne szükségünk..inkább akkor ne vegyunk senkit ott van Gudi(hátha össze jön neki egy ev azt jó pénzért el tudjuk adni)meg Bojan
ne haragudj, de ha te azt állítod, hogy az általad felsoroltak jobb játékosok Berbatovnál, akkor még nem láttad játszani a bolgárt...
nagyon jó felépítésű, gyors és technikás csatár, remek játékos!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.28. 08:06:18

Ha nem sikerül leigazolni Adebayort (én sosem akartam, mert anynira nem vagyok oda érte Eto'o>>>Adebayor), akkor "sajnos kénytelenek leszünk" Villát leigazolni! 8)
Amúgy én is inkább David Silvát preferálom Arshavin helyett, bár nem azért mert az utóbb orosz...

PErsze Samu maradhatna!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2008.06.28. 08:47:25-kor.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.28. 06:49:21

Fregat írta:Komolyan néhány ember itt akkora fotball zseni h az vmi hihetetlen...
:twisted: Ez vicc? Ritka alacsony színvonal... (nah, de ez a Ronaldinho-s eszmefuttatás...:twisted:, egyébként nem foglalkoznék ilyen "szakértői " hozzászólással) Egy idényben hiába nyújt valaki nagyot egy olyan esetben, mint Arshavin. Nagyon kockázatos vállalkozás lenne. Feleslegesnek tartom azt, hogy körbenyalogatják egymást Laporta-ék az ügynökével. Orosz játékost nem is szeretnék látni Culé-ként.

Nos, nem hinném, hogy Adebayor-on kívül mást a következő egy hétben megpróbál a vezetőség Eto'o helyére igazolni, utánna pedig bármi lehet a választáson, de a lényeges, hogy Samuel maradását preferálom, erre már nagy esély van.
Arshavin és David Silva között nem nagyon találok párhuzamot, Silva jobb képességekkel megáldott, szimpatikusabb. :twisted:
H már Spanyol-Orosz (Silva vs. Arshavin): egyértelműen a mezőny egyik legjobbja volt a spanyol, míg Andris vergődött, egy válogatott vezérének pedig, (ha már akkora klasszis), vállára kell tudni venni a csapatot. Minden adott volt, hogy bizonyítson, de elbukott.
Roman és David pedig két különböző fogalom, az egyik klasszis, míg az oroszt csak bojárnak hiszik, s nem jobb mint egy bojtár.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
depth
Capitá del Barça

2008.06.28. 04:32:58

lionelmessi19 írta:Szerintem innentől fogva abszolút tiszta az ügy. Két lehetőség maradt, ami a Barcelonának igazán megfelelhet. Az egyik David Villa, a másik Samu. Nincs mese, szépen lassan minden egyéb olyan opció megszűnt, ami elképzelhető volt.

Gomesek meg Berbatovok helyett inkább Bojan játszana..+
Gomes? Szerintem Gomisra vagy Gomezre gondoltál.

Ez meg egy nagyon rossz szokás, h ilyeneket írtok, h ilyen Berbatovokat, Arshavinokat, Hlebeket akarunk igazolni. Nem Hlebeket akarunk igazolni, hanem Hlebet, nem Arshavinokat akarunk, hanem csak simán Arshavin a célpont. Jól tudom, h ez arra szolgál, h lealacsonyítsátok a játékosokat, de ennek van más mondja is. Érvek.
Lezárt