2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
b+! ha ronaldo ára 100 milka, akkor Messié is annyi, nem pedig 40! 20+Arshavin=40 egyik! másik: Messi nem eladó!Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ering.html
ezt olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! röhejes!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez így van!!! Egy új edzőnél mindenki bizonyítani akar. (Ő is) Könyörgöm addig ne adjuk már el amíg nem láttuk mit tudna egy másik edzőnél. Ja és Eto'o-nál meg semmi probléma nincs. Nála azon kell dolgozni h ne sérüljön már meg az évben hónapokra. Messinél ugyanez. Szal semmi probléma nincs Eto'o-nál.Barcaman14 írta:Számomra teljesen egyértelmű!! A Barca-nak szüksége van ronaldinho-ra!!!Ő egy olyan játékos aki pótolhatatlan!!(persze most nem erre az idényre tekintek vissza,hanem a BL-győzelmünkre)Sztem ronit össze lehet kapni.És ha legalább 80%-os is lenne de még az is sokat segít a csapatnak.Aki látta jáccani csúcsformában az sosem felejti el.mit gondoltok???
Visca el BARCA!!
4ever Ronaldinho
ezaz h láttam...igazad van jo felépítésű,a gyorsaságán vitatkozhatnánk de aranylag az,technikás nak is mondható de ha jol emlékszem 1 szuper féléve volt max mikor lövöldözte a gólokat...nem azt mondom h nem jó játékos mert az de sztm te is tudod h nekünk nem ilyen kéne eto helyére...igazábol az álatalam felsorolt játékosok se jobbak,csak fiatalabak aránylag olcsobbak es nem sztárok ami ha a realt veszük alapul nem hátrány...vagy a másik véglet az arsenal...Nóbi írta:ne haragudj, de ha te azt állítod, hogy az általad felsoroltak jobb játékosok Berbatovnál, akkor még nem láttad játszani a bolgárt...Laza írta:tudom tudom de annyi de annyi csatár van aki jobb nála es nem olyan drága...ott van pl Pogrebnyak, Vágner Love(na jol van azert ez egy kicsit durva de inkább mint Berba nem?) Jô(21 eves brazil csatár-CSKA)Pavlyuchenko,Suaréz,Gomis,Pazzini,Huntelaar...
nem hiszem h mi 1 ilyen Berbatov fajtára lenne szükségünk..inkább akkor ne vegyunk senkit ott van Gudi(hátha össze jön neki egy ev azt jó pénzért el tudjuk adni)meg Bojan
nagyon jó felépítésű, gyors és technikás csatár, remek játékos!
Végülis, nincs saját topikja...aaaaaa írta: Bocs. jobb helyre nem tudtam írni
ne haragudj, de ha te azt állítod, hogy az általad felsoroltak jobb játékosok Berbatovnál, akkor még nem láttad játszani a bolgárt...Laza írta:tudom tudom de annyi de annyi csatár van aki jobb nála es nem olyan drága...ott van pl Pogrebnyak, Vágner Love(na jol van azert ez egy kicsit durva de inkább mint Berba nem?) Jô(21 eves brazil csatár-CSKA)Pavlyuchenko,Suaréz,Gomis,Pazzini,Huntelaar...
nem hiszem h mi 1 ilyen Berbatov fajtára lenne szükségünk..inkább akkor ne vegyunk senkit ott van Gudi(hátha össze jön neki egy ev azt jó pénzért el tudjuk adni)meg Bojan
Fregat írta:Komolyan néhány ember itt akkora fotball zseni h az vmi hihetetlen...
Gomes? Szerintem Gomisra vagy Gomezre gondoltál.lionelmessi19 írta:Szerintem innentől fogva abszolút tiszta az ügy. Két lehetőség maradt, ami a Barcelonának igazán megfelelhet. Az egyik David Villa, a másik Samu. Nincs mese, szépen lassan minden egyéb olyan opció megszűnt, ami elképzelhető volt.
Gomesek meg Berbatovok helyett inkább Bojan játszana..+