Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
12éveddel te még nem láthattad játszani ezelőtt,szval hallgass el szerintem,jobban járx.Kitfisto írta:khm khm Edmilson?!Ne felejtsük el hogy mi volt a Villareal ellen és a Yokohama ellen!Charlie írta:Ha teljes a keret akkor már nem jön védő,ez kicsit elszomorít,bár annak örülök hogy így a 2 nagykedvencemMarquez & Edmilson is kezdő lex jövőre
![]()
C.
Igaz,van Bommel is van,ez tök jó.Edmilsont ismerjük,tudjuk milyen nagyszerű játékos,és biztosak lehetünk abban hogy visszanyeri régi formáját,ez nem is lehet kérdés.LG írta:Nem biztos mert Bommelrol sem kell megfeletkezni, o is nagyon jo játékos. Amugy sztem Edmilson jobb mint márquez, viszont sokáig volt sérult, ugyhogy kitudja milyen lex a visszatérése, mert eddig azon az 1-2 meccsen amin játxott még nem találta meg a formáját!Charlie írta:Ha teljes a keret akkor már nem jön védő,ez kicsit elszomorít,bár annak örülök hogy így a 2 nagykedvencemMarquez & Edmilson is kezdő lex jövőre
![]()
C.
Nem biztos mert Bommelrol sem kell megfeletkezni, o is nagyon jo játékos. Amugy sztem Edmilson jobb mint márquez, viszont sokáig volt sérult, ugyhogy kitudja milyen lex a visszatérése, mert eddig azon az 1-2 meccsen amin játxott még nem találta meg a formáját!Charlie írta:Ha teljes a keret akkor már nem jön védő,ez kicsit elszomorít,bár annak örülök hogy így a 2 nagykedvencemMarquez & Edmilson is kezdő lex jövőre
![]()
C.
Én azújságok bigyója szerint írtam ezt és bocsássatok meg h ezt írtam!LG írta:Ha van 1 tehetséges kolok miért kell már minyá valakihez hasonlítaniMaxi írta:Nem lenne rossz 8 év múlva lenne egy új Maradona(messi)új Batistuta(Lamela) támadó sorral felállni!Zsolti írta:Az új Batistuta!![]()
Robinho az uj Pelé, Messi az uj Maradona, Lamela az uj Batista, khm.. meg Nyári ho
Nagyon én sem szeretem ha valakit hasongatnak.LG írta:Ha van 1 tehetséges kolok miért kell már minyá valakihez hasonlítaniMaxi írta:Nem lenne rossz 8 év múlva lenne egy új Maradona(messi)új Batistuta(Lamela) támadó sorral felállni!Zsolti írta:Az új Batistuta!![]()
Robinho az uj Pelé, Messi az uj Maradona, Lamela az uj Batista, [auto_cenzúra] meg Nyári ho
Ha van 1 tehetséges kolok miért kell már minyá valakihez hasonlítaniMaxi írta:Nem lenne rossz 8 év múlva lenne egy új Maradona(messi)új Batistuta(Lamela) támadó sorral felállni!Zsolti írta:Az új Batistuta!
Ezt valoban nem ide kellet volna irnod de ha már ide irtad akkor erre én is válaszolok!Én is csalodtamebben a hírben de remélem össze kapják magukat az Rtl-esek!player10 írta:Srácok, bocs, hogy ide írok, de tök rosszul vagyok. Hallottátok, hogy a mindig csak profitcentrikus RTL Klub közvetíti majd a vb-meccseket. Nem hiszem el... Én már teljesen megszoktam a m1-et, a Sport egy is tök jó lett volna, ahogyan a Viasaton is csippantom a közvetítéseket, Hajdú B.-t, meg a studiót is. De az RTL-en még a gólokat sem ismétlik a meccs végén, hanem gyorsan lekavarják a végét, hogy had legyen hely egy csomó reklámnak. A félidöben ugyanez a helyzet...nincs ismétlés, csak reklám. Meg a focihoz nem is nagyon értö embereket hívnak be szakértönek...
De nekik van a legtöbb pénzük, ezért ök közvetítenek...
Engem kajak lehangol....
Persze?Meg bírjuk venni Orbán Vikit?miért nem vesszük már meg!HAnonymus írta:Biztos Orbán Viktort is le tudnánk igazolni az FC Felcsúttól, de most ez nem értem hogy vág ide?Különben meg Kaká-ért akármennyi pénzt igérhetnénk, úgyse adnák ide.
Csak egy kicsit álmodoztam egy Kaká Ronaldinho kettösröl!HAnonymus írta:Biztos Orbán Viktort is le tudnánk igazolni az FC Felcsúttól, de most ez nem értem hogy vág ide?Különben meg Kaká-ért akármennyi pénzt igérhetnénk, úgyse adnák ide.
Hasonló kaliber mint Én, a posztja szerintHAnonymus írta:Róla
van szó, ő az akinek egy 8-9 év múlva meg kellene váltania a világot. Középpályás, a legjobban a pálya közepén nyomja, de ha kell akkor bejátssza mind a két szélt. Különben még az ő befutása előtt várható még valaki az utánpótlásból, Bojan Krkic-nek hívják, szerb pofa, 15 éves és kb 99 óta nálunk játszik, a Partizantól igazoltuk. A múltkor asszem volt itt Magyarországon azon a Karácsony Kupán. Remélem ő az új Messi.
Ha Messiről van szó ő támadó-, támadó középpályás olyasmi mint Giuly csak nem a szélen hanem középen!Zsolti írta:ha jól tudom,akkor csatár!Kitfisto írta:Remélem 8 év múlva egy egész kis jó játékos lesz!
Egyébként mi a posztja?
Szerintem senkit nem érdekel hogy te voltálKitfisto írta:Szeretnék töled kérni valamit:mond meg a foci.hu-n hogy én voltam tóci elöre is köszi!
De szerencsére a mienk!Cooltiszo!Szeretnék töled kérni valamit:mond meg a foci.hu-n hogy én voltam tóci elöre is köszi!Cooltiszo írta:Messi esetéből is látszik hogy megéri fiatalokat kinevelni, hamar megvenni, mert így ingyen lesznek sztárjaink, nem kell 20 milliókért venni. Most Messi a legkelendőbb U 20as játékos a világon, de senkinek sincs esélye hogy megvegye, mégha mondjuk a Riverben focizna , akkor most valószínűleg nem mi tudnánk megvenni. Úgyhogy gyerünk Erik!