A Magyar Barca!
- Marci
- Capitá del Barça
Szerintem az arzenál ellen mindenképp jól éreztük magunkat, talán még a milán ellen is, mert szerintem akkor nem voltunk rosszak, csak ez a roma nem kellett volna.... ez szúrt el mindent. Akit elvileg simán kellett volna vernünk.
Az utóbbi két tornám mi tudtuk a legjobban megszorongatni a későbbi győztes milánt. A múltkor a bíró miatt kaptunk ki(de tényleg), most meg nem volt szerencsénk, de simán partiban voltunk....
Az utóbbi két tornám mi tudtuk a legjobban megszorongatni a későbbi győztes milánt. A múltkor a bíró miatt kaptunk ki(de tényleg), most meg nem volt szerencsénk, de simán partiban voltunk....
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Én továbbra is azt mondom, hogy sokkal jobban tudunk játszani. Szombati teljesítményekhez képest, szinte mindenki sokkal gyengébben játszik. Egyszer el kellene menni úgy a tornára, hogy egy jót focizunk, okosan passzolgatunk hátul, jól érezzük magunkat, tehát mintha egy barátságos mérkőzést játszanánk. Régen milyen jókat játszottunk együtt...mostmeg tiszta ideg mindenki. Görcsöljön az ellenfél vazze!!!!!!!!
-
- Entrenador del Barça
Igazából Silva minden olyat elmondott,amit én is szerettem volna!
Nagyon szomorú és dühítő hogy ennyire gyengék vagyunk(hogy finom legyek)!!!Az összjátékunk egy nagy 0(ergo nem tudunk passzolni) és rosszul helyezkedünk(és talán több futás...)!!Aztán lehet hogy nem így van,én így látom!Mintha nem is csapat lennénk,mintha most játszottunk volna 1x együtt
Ha nem akarunk minden tornán leégni,akkor valami okosságot ki kell találni...
Milan A és B csapata lehet a példa(persze nem modorban hanem eredményben)
Nagyon szomorú és dühítő hogy ennyire gyengék vagyunk(hogy finom legyek)!!!Az összjátékunk egy nagy 0(ergo nem tudunk passzolni) és rosszul helyezkedünk(és talán több futás...)!!Aztán lehet hogy nem így van,én így látom!Mintha nem is csapat lennénk,mintha most játszottunk volna 1x együtt

Milan A és B csapata lehet a példa(persze nem modorban hanem eredményben)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
A torna véget ért. A csoportunkban csak a harmadik helyezést értük el, így nem jutottunk tovább, de legalább legközelebb nem kell selejtezőt játszanunk, HA LESZ LEGKÖZELEBB!?... A mai teljesítményünk után ezen komolyan el kell gondolkodnunk azt hiszem.
A csapat összes tagja megtette amit tudott, Tominak köszönjük, hogy eljött, és kisegített minket. Egy mondattal lezárva, és én többet nem is akarok erről beszélni: LÁSSUK BE VÉGRE: MI, EBBEN AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN ENNYIRE VAGYUNK KÉPESEK!!! SE TÖBBRE, SE KEVESEBBRE! NA!
A Milan "A" csapata (annak ellenére, hogy elég vitatott góllal győztek le minket) nagyon jó volt, ahogy a "B" csapatuk is, elismerés, és gratuláció jár nekik!!!
A csapat összes tagja megtette amit tudott, Tominak köszönjük, hogy eljött, és kisegített minket. Egy mondattal lezárva, és én többet nem is akarok erről beszélni: LÁSSUK BE VÉGRE: MI, EBBEN AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN ENNYIRE VAGYUNK KÉPESEK!!! SE TÖBBRE, SE KEVESEBBRE! NA!
A Milan "A" csapata (annak ellenére, hogy elég vitatott góllal győztek le minket) nagyon jó volt, ahogy a "B" csapatuk is, elismerés, és gratuláció jár nekik!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Köszi
Hát igen a döntő kivételével jó lenne...

Hát igen a döntő kivételével jó lenne...

-
- Entrenador del Barça
Na,voltam haverokkal egy kis "előtornán" a VB-ligetben!! Végül ezüstérmesek lettünk(érem nem volt...de kaptunk sok nemzeti sportos cuccot)
Hátha érdekel valakit(tudom senkit
)
1.meccs 6-3 ide
2.meccs 14-0 ide
3.meccs 5-4 ide
Elődöntő:5-2 ide
Döntő: 8-1 oda(húú de kur*a jó csapat volt...)
Hátha érdekel valakit(tudom senkit

1.meccs 6-3 ide
2.meccs 14-0 ide
3.meccs 5-4 ide
Elődöntő:5-2 ide
Döntő: 8-1 oda(húú de kur*a jó csapat volt...)
Hello HFCB!
Itt az idő
Holnap de. 10-kor találkozunk (biztos vagyok a jó szereplésünkben tehát) mindenki hozzon sok enni, s innivalót mert egész napos lesz a progi
HAJRÁ HFCBARCA
üdv
gnorbert
Itt az idő

Holnap de. 10-kor találkozunk (biztos vagyok a jó szereplésünkben tehát) mindenki hozzon sok enni, s innivalót mert egész napos lesz a progi

HAJRÁ HFCBARCA

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Director del Fútbol
Bocsáss meg Enrique Bercynek a hülye kérdéseiért, de tudod a koránál fogva sajnos már szemüveggel sem lát, van ilyen. Igazából mi is úgy vagyunk vele, hogy ezen oknál fogva lehet, hogy már nem őt kéne belső védőnek tenni... sajnos még így is Ő a legjobb! 

"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Mi is igyekszünk majd odaérni 10-ig (ez mondjuk nálam nem sokat jelent
), mert jó lenne látni a milánt és a romát is!
Hozom magamat, az öcsémet (ha rendesen viselkedik
) és a Mucska testvéreket.
Megkérek minden holnap pályára lépő csapattagot, hogy pihenje ki magát rendesen és egyen sok vitamint, meg ásványi anyagot
, mert hosszú lesz a holnapi nap (remélem), és saját tapasztalatból mondom, hogy könnyen begörcsöl a láb ennyi idő alatt!

Hozom magamat, az öcsémet (ha rendesen viselkedik

Megkérek minden holnap pályára lépő csapattagot, hogy pihenje ki magát rendesen és egyen sok vitamint, meg ásványi anyagot

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy már mindenki a torna hevében ég, és bár ez nem az én tisztem, az idő szűke miatt azt gondolom, hogy itt az ideje beszélni arról is, hogy holnap akkor mikor, hol, hogyan...!? Norbi tegnap már hazaért tudtommal, ma biztos ellátogat ide, de gondoltam azért megkérdem, hogy ki mikor érkezik...
Én természetesen megtekinteném a Milan "A" - Roma mérkőzést is, úgyhogy én, Tomi, és valószínűéleg Kori is úgy 3/4 10 körül már biztos ott leszünk! Remélem mindenkinek van már söfőrje, aki nem autóval jön!
FORCÁ H.F.C.B., holnap találkozunk!!! KÉSZÜLJETEK!!!!!!!
Nagyon remélem, hogy már mindenki a torna hevében ég, és bár ez nem az én tisztem, az idő szűke miatt azt gondolom, hogy itt az ideje beszélni arról is, hogy holnap akkor mikor, hol, hogyan...!? Norbi tegnap már hazaért tudtommal, ma biztos ellátogat ide, de gondoltam azért megkérdem, hogy ki mikor érkezik...
Én természetesen megtekinteném a Milan "A" - Roma mérkőzést is, úgyhogy én, Tomi, és valószínűéleg Kori is úgy 3/4 10 körül már biztos ott leszünk! Remélem mindenkinek van már söfőrje, aki nem autóval jön!
FORCÁ H.F.C.B., holnap találkozunk!!! KÉSZÜLJETEK!!!!!!!

"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Igen, emlékszem ebből régen is voltak problémák - egyébként én voltam az elkövetőEnrique írta:Jelentkezz be.Anonymous írta:Én majd hozom a kereplőt - múltkor nagyon hatásosan működött![]()
![]()
Amúgy gyors kiiktattam a vendéghsz. lehetőségét is, mert ugye azt elfelejtettem...

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Azt nem tudom,hol lehet ilyesmit venni
,szóltam barátoknak,de egyik elutazik ,a többieket még nem tudom...