Gomezinho írta:Pontosan! Amugy meg mindenki ezt mondta Bekkem is valami iylesmit mondott amugy majdnem lefordultam a székről mikor ezt mondta Madridba érkezésekor!Ezért szoktam azt a kérdést feltenni hogyha most Bill Gest csinálna egy csapatot pl-ul a Micro-Soft team-et

és Bekit leigazolta volna akkor mit nyilatkozot volna? ez volt a gyerekkori álma?

Mondjuk kivi vagyok a Los Angeles cspatának bemutatóján mit mondott?

Az, hogy mi a gyermekkori álom, az nem egyenlő azzal, hogy később mit talál megfelelőnek, s milyen döntési lehetősége van. Egyébként ezek profi futballisták, akiket adnak, vesznek, s számukra a pénz elsődleges. Kivételek csak akkor fordulnak elő, ha nincs a játékosra kereslet, vagy olyan klubhoz kötötte magát, s olyan lojalitással rendelkezik ami bármennyi pénzről, felsőbb utasításról is legyen szó, nem számít.(Puyol) Gondolok itt arra, hogy Robben kibukott a sérülékenysége miatt a Premier League-ből, ill. még oda igazolásakor szíve szerint nem szeretett volna a Chelsea-ben játszani. A pénz motiválta, most kapott egy számára ideális lehetőséget. Aztán, hogy amikor Madridból elkerül, mit mondhatunk el erről a döntéséről, azt nem lehet tudni.
Beckham azért szívében mindig is "vörös" marad, neki is a befolyásoló tényezők, a Madrid hírneve, a pénz, különböző ráhatások hozták meg anno. szerintem a váltást, s mint utólag kiderül, ha marad, ma már nem csak a reklámokból élne meg, s maradna fent, sokkal többre vihette volna.
Bill Gates..., ehhez pedig annyit, hogy könnyű úgy megalapozni egy üzletet, hogy úgymond "ellop" egy ötletet, s megalapítja a történelem egyik legszörnyűbb oligopóliumát.
Ha Deco menne..., én nagy esélyt látok rá, de ha arra gondolsz, hogy Xavi és Iniesta többet játszhatna együtt, akkor nem kell hatalmas sztárt hozni a keretbe. A középpályán nincs szükség egy újabb sztár vételével még több esetleges bonyodalmat okozni. Én a fiatalok közt keresgélnék, egy olyat kellene találnunk, mint anno. Xavi, D. Silva, Mascherano, vagy épp J. Moutinho, s őt felnevelni Xaviék-hoz. Nálam egyértelmű Edmilson távozása is, s akkor már olyan játékost keresnék, aki Touré szerűen nemcsak a védekezést, a támadásokat is hasznosan segíti.