Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem Messi egyáltalán nem nagyképű...sőt...óriási alázattal és kedvvel focizik! Nagyon is egy szerény srác. Nyilatkozta is a múlt héten, hogy nem akar nagy felhajtást maga körül, mivel szeretné ő is élni a saját életét, úgy mint a többi 20 éves srác. Mérgesnek már nem egyszer láttam (persze ha meccsenként 15x alámakasztanának, én is az lennék) lehet, hogy ekkor tűnik nagyképűnek??? Vagy nem tudom...mindorokke_barca írta:boven eleg nekunk messi.. akinek kezd nagy arca lenni.. mar soha nem lesz az az onfeledten orulo kicsi messi aki 17 evesen eloszor betalalt...
szerintem ez meg nyomosabb ok arra h semmi keresnivaloja itt.... boven eleg nekunk messi.. akinek kezd nagy arca lenni.. mar soha nem lesz az az onfeledten orulo kicsi messi aki 17 evesen eloszor betalalt...Oylan mint C.ronaldo csak egyszerűen önző ,beképzelt, nemcsapatjátékos
Replay írta:Txiki határozott...
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=607271
Lassú?Dehogyis azért! Oylan mint C.ronaldo csak egyszerűen önző ,beképzelt, nemcsapatjátékos ,mindorokke_barca írta:Quaresma rettenetesen lassu... ezert is engedtek el....
Azt, hogy ezekben az időkben szépen tagadni kell mindent. Jól néznénk ki, ha már most edzőről beszélgetnének.Haider írta:megtudnád mondani hogy ez mit jelent?Replay írta:Txiki határozott...
Replay írta:Txiki határozott...
Azoknak mondtam ezt, akiknek egyáltalán lövésük nincs kik ezek. Egyébként minden hétvégén láthatóak a francia, portugál és német bajnokságban. Sőt Feindouno-t multkor az Afrika Kupán is nyomon lehetett követni. Mellesleg Illés Béláról nem fogsz ilyen videot csinálni, arra azért mérget vehetsz.visca el barca írta: a youtubeos összevágott videokat meg hozzátok már fel. tudjátok jol h mindenkrol osszelehet vángni egy 3 percet
Az, hogy mi a gyermekkori álom, az nem egyenlő azzal, hogy később mit talál megfelelőnek, s milyen döntési lehetősége van. Egyébként ezek profi futballisták, akiket adnak, vesznek, s számukra a pénz elsődleges. Kivételek csak akkor fordulnak elő, ha nincs a játékosra kereslet, vagy olyan klubhoz kötötte magát, s olyan lojalitással rendelkezik ami bármennyi pénzről, felsőbb utasításról is legyen szó, nem számít.(Puyol) Gondolok itt arra, hogy Robben kibukott a sérülékenysége miatt a Premier League-ből, ill. még oda igazolásakor szíve szerint nem szeretett volna a Chelsea-ben játszani. A pénz motiválta, most kapott egy számára ideális lehetőséget. Aztán, hogy amikor Madridból elkerül, mit mondhatunk el erről a döntéséről, azt nem lehet tudni.Gomezinho írta:Pontosan! Amugy meg mindenki ezt mondta Bekkem is valami iylesmit mondott amugy majdnem lefordultam a székről mikor ezt mondta Madridba érkezésekor!Ezért szoktam azt a kérdést feltenni hogyha most Bill Gest csinálna egy csapatot pl-ul a Micro-Soft team-etés Bekit leigazolta volna akkor mit nyilatkozot volna? ez volt a gyerekkori álma?
Mondjuk kivi vagyok a Los Angeles cspatának bemutatóján mit mondott?
hát egy hótxar' szentetyienbol, csszkabol meg sportingbol nem nehez kiemelkedni.Rivaldo11 írta:Ha megy Deco, akkor helyette: Feindouno, vagy Daniel Cavalho. Esetleg Joao Moutinho.
Emlékszer Drenthe ügyére? Hónapokig magyarázott, hogy odavan a Barcáért, majd Rijkaardék azt mondták, hogy akkor mozdulunk csak rá, ha sikerül eladnunk valakit (mert addigra már megvolt a 4 nyári igazolásunk), a srácra odarepült a madrid, aláírt, majd kijelentette, hogy mindig oda akart igazolni. Igazából tökmind1 ki mit mond...sajna.kicsics írta:en meg ugy udom hogy a madrid az alma!Igaz. És még a megszerzése sem lenne nehéz, szereti a Barcát
ugy is volt hogy le igazoljak csak aztan a hamburg cinkelt vmit a szerzodesevel valamiert nem mehetett!neki persze nem tecett es aztan nem is jaccott egy fel szezont mert nezetelterese volt a klubb vezetokkel a HSV-nal!
Mivel o menni akart!
en meg ugy udom hogy a madrid az alma!Igaz. És még a megszerzése sem lenne nehéz, szereti a Barcát
nem mi döntünk sajnos, bár jó lenne, ha úgy lenne, ahogy akarnánk.Gomezinho írta:ez nem is vitás hogy jobb sneijdertől!nagyon tetszik a játéka VdV-nak óriási játékos! ha már lampardot nem akarjátok akkor én ő rá szavazok!
![]()
Ezt nem is tudtam. Még a Racingban hallottam róla, de a sérülésére nem emlékszem.Rivaldo11 írta:Damiá-azt hiszem-ásúlyosan megsérült talán két éve(?). Az sajnos visszavetette. Pedig egy Bilbao elleni idegenbeli meccsen debütált, és gólpasszt adott Eto'o-nak-ha jól emlékszem.