Zozzy 5 írta:Deco nem fog padozni, úgyhogy ha így állunk fel akkor őt el fog menni. Iniesta jövőre sem lesz kezdő, Xavit még nem tudja kiszorítani.
Biztos vagyok benne, hogy deco többre tartja magát a kispadnál...Iniesta ebben az évben is sokat padozott, viszont mikor bejött akkor klasszis teljesítméynt nyújtott.
Iniesta, Xavi után a 2. legtöbb időt töltötte a pályán a kp-k közül. Szóval nem mondható rá, hogy nagyon padozott volna. Valóban volt pár mérkőzés amikor "klasszis teljesítményt nyújtott", de az esetek többségében beleszürkült a mezőnybe. Ráadásul még mindig ő az egyik játékos aki jobb teljesítményt nyújt csereként beállva.
Szerintem ebből a szezonból nem nagyon szabadna kiindulni és következtetéseket levonni. A csapatnak elszúrták a felkészülését és pár mérkőzéstől eltekintve nagyon gyengén teljesítettünk az egész szezonban.
Mindenkinek voltak nagyon rossz, rossz, elfogadható, jó és kiváló mérkőzései. Ez egy csapat játék, ezért nagyban függ a játékosok teljesítménye a társak teljesítményétől és mivel az egész csapat hullámzóan teljesített, ezért nem okos dolog 1-1 játékos jó vagy éppen rossz teljesítményét kiemelni.
Az meg teljesen logikus volt(már az ősszel is leírtam valamelyik topikban), hogy Iniesta, Messi és Valdes nyújtja majd a legkiegyensújozottabb teljesítményt, mert ők még nagyon fiatalok és fizikálisan sokkal jobban bírják ezt az évek óta tartó megfeszített menetelést. Ronaldinhon, Decon látszott legjobban, de még Puyolon is, hogy nincsenek a toppon.
Remélem most a nyáron tényleg kitudják magukat pihenni és megfelelő felkészítést kapnak a következő idényre.
Na, hogy Henryról is írjak valamit

Isten hozta nálunk!
Remélem jól összebarátkozik Eto'o-ékkal és nakkor majd nem lesz probléma, ha egy haver áll be a helyükre.