Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
11:06 - A France Football szerint Mourinho kérései a Barcelona vezetősége felé többek között Benzema és Daniel Alves voltak, így amennyiben a Királyi gárda komolyan gondolja kettejük megszerzését, úgy komoly versengés fog kialakulni.
Modric inkább Deco féle szerepkört tölt be a csapatában isLG írta:Modrics meg minekdjtrack írta:sztem Lahm,Modrics,Lampard és GAray fog érkezni nyáron!!! mind elérhető áron van.Mintha nem lennének elég jó támadoink
Buga Laci is elérhető itt játszik a járás 2-be, még csak 21 évesdjtrack írta:sztem Lahm,Modrics,Lampard és GAray fog érkezni nyáron!!! mind elérhető áron van.
Modrics meg minekdjtrack írta:sztem Lahm,Modrics,Lampard és GAray fog érkezni nyáron!!! mind elérhető áron van.
Ezt honnan veszed?Ronaldinho&Barca írta:Gilardino a Juvéban folytatja majd ősztől.![]()
Érdekesnek érdekes, csak szerintem nem igaz..
Lavezzi tényleg nem idevaló de szerintem Banega egy fiatal tehetségnek tökéletes.Gomezinho írta:Lavezzi? ne már ennyi erővel akkor jöhetne banega is!!
Legjobb tudomásom szerint a muterja katalán (de legalábbis spanyol), és a Barca a kedvenc csapata. Persze mindez semmit nem jelent, ha a Real egy rakás pénzt letesz érte az asztalra és csillagászati fizetést biztosít neki. Álá Drenthe.Hubi írta:én nem hinném hogy van der vaart a barcában kötne ki. én személy szerint szeretem,mert jó játékosnak tartom,csak az a baj hogy a nagy kedvence a real madrid,és nem tudom hogy még így is játszana nálunk.
Csak összehoztátok. Ámen. Vita lezárva, főleg, hogy Marquez egyellőre a mi játékosunk, Garay meg hivatalosan még nem.LG írta:Azért irtam, mert lejjebb irta vki, h szerinte Rafa 4. számu védő lesz,Garay előtte lesz a sorban.
Irtam, h sztem Garay nem jobb játékos mint Rafatehát sztem Rafa a jobb játékos. Én is Rafát akartam védeni.
Azt irtam, h sztem jobbfcjoc írta:ha nem vagy benne biztos hogy nem jobb akkor minek irosgacc hülyeséget? nekem kedvencem rafa, de lehet elmegy nyáron. thuram sem marad, és remélem presas is elmászik... és akkor mennyi középső védő marad? na.LG írta:Garay sztem nem jobb játékos, mint Rafa. Nem tudom, h valoban szükségünk van-e rá. 4 középső védő, + Abidal is Oleguer tud ott játszani
ha nem vagy benne biztos hogy nem jobb akkor minek irosgacc hülyeséget? nekem kedvencem rafa, de lehet elmegy nyáron. thuram sem marad, és remélem presas is elmászik... és akkor mennyi középső védő marad? na.LG írta:Garay sztem nem jobb játékos, mint Rafa. Nem tudom, h valoban szükségünk van-e rá. 4 középső védő, + Abidal is Oleguer tud ott játszani