Pár éve csak erre vártamVictorValdes19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=3A1QOq00 ... ca%2Ehu%2Fdejó barca mezbe látni titi-t

Én apámnak mondtam 3-4 éve hogy a barcának Henryt kell leigazolni és tessék csak meghallgatták a javaslatomat

Pár éve csak erre vártamVictorValdes19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=3A1QOq00 ... ca%2Ehu%2Fdejó barca mezbe látni titi-t
ott a pontcruyff írta:Gyerekek, túlzás nélkül állíthatom, hogy jelenleg a miénk a világ 4 legjobb támadó játékosa. Ronaldinho-Eto'o-Henry-Messi.
Egy teljes magyar bajnoki forduló össznézőszáma....mondjuk ezen csak sírni lehet....Henry írta:Nincs mit!Rivaldo11 írta:Gaucho, és Henry: Köszi a videókat!
Nagyon jó érzés volt látni. Szerintem kezdi sejteni, mit jelent a Barcában játszani...30000 ember jött ki a bemutatására. Máshol ennyi a nézőszám egy meccsen.Én meg a Gaucho -nak köszönöm a videót
És igen, csodálatos volt a közönség!30.000 fő... úristen!
Igen, azt én is olvastam. Csak nem voltam benne biztos, hogy ő az, mer kicsit dagiBalika Gaucho írta:Igen , ő volt.
Nem régen volt a képes sportba vele interjú , amiben mondott pár dolgot.
De most nem volt rajta a piros sapkája.
Igen , ő volt.Sharkinho írta:
Jól látta a jövőtMég a 14-es számot is
Amúgy Jimmi Jump volt az?
1 klasszis 30.000 ember, 11 klasszis telt házHenry írta:Nincs mit!Rivaldo11 írta:Gaucho, és Henry: Köszi a videókat!
Nagyon jó érzés volt látni. Szerintem kezdi sejteni, mit jelent a Barcában játszani...30000 ember jött ki a bemutatására. Máshol ennyi a nézőszám egy meccsen.Én meg a Gaucho -nak köszönöm a videót
És igen, csodálatos volt a közönség!30.000 fő... úristen!
Lehet hogy nem volt általános, de biztos hogy volt ilyen és nem is egyszer. És sokszor emiatt maradt lesen ha valahogy visszaszerezte az Arsenal a labdát és nem lehetett neki olyan gyorsan passzolni. De összességében azért sokat fut és főleg nagyon gyorsanMihu írta:Ezt mégis hol láttad? Sztem rossz meccseket és embert figyeltél....Hány meg hány olyan pillanatot láttam amikor elvesztette a labdát az ellenfél 16-osánál és visszafutott a saját 16-osáig és ott szerelt...szóval Titi egyáltalán nem az a játékos aki lazsálna meccseken....Melkor írta:Nagyon örülök Henry érkezésének, mint francia mellékszakos, évek óta ő a kedvenc játékosom! Bár attól félek hogy itt is csak sétálgatni fog néha elöl, ha elvesztik a labdát... de ha rúg 2-3 gólt a meccsen akkor tegye csak!![]()
Nincs mit!Rivaldo11 írta:Gaucho, és Henry: Köszi a videókat!
Nagyon jó érzés volt látni. Szerintem kezdi sejteni, mit jelent a Barcában játszani...30000 ember jött ki a bemutatására. Máshol ennyi a nézőszám egy meccsen.
nem tudom...Slither írta:Amúgy neked hogy sikerült ilyen hamar, mert én vagy negyed órája feltöltötte, és még mindig feldolgozás alatt van.
mégegyszer leírom, mert megint nem küldte el...Los Banditos írta:Henry,
csak enm azért írtad le kétszer majdnem ugyanazt a hozzászólást, mert egy pillanatra nem láttad az elsőt?
Ezt mégis hol láttad? Sztem rossz meccseket és embert figyeltél....Hány meg hány olyan pillanatot láttam amikor elvesztette a labdát az ellenfél 16-osánál és visszafutott a saját 16-osáig és ott szerelt...szóval Titi egyáltalán nem az a játékos aki lazsálna meccseken....Melkor írta:Nagyon örülök Henry érkezésének, mint francia mellékszakos, évek óta ő a kedvenc játékosom! Bár attól félek hogy itt is csak sétálgatni fog néha elöl, ha elvesztik a labdát... de ha rúg 2-3 gólt a meccsen akkor tegye csak!