Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már tavaly is ezt csinálta, most pedig csak annyit írtam, hogy az ilyet a továbbiakban hanyagolja ha lehet.Perrero írta:egy embert mondjatok aki soha nem késett iskolából, melóból, stb...Zozzy 5 írta:Az a fejpánt nekem sem anynira "szimpi", nekem is csak ezt a divatolást jelzi. Sokkal jobban játszott, mikor az ilyen kis hülyeségekkel nem törődöttA késésből pedig ajánlom, hogy ne csináljon rendszert!
Anno Seedorf-on is ilyen fejkendő volt! mármint a fekete! de sztem sem divatból vette fel, bár lehet mert a reklámforgatáson is rajta volt annak ellenére h hátul coffban volt a haja! sztem elég lenne ha coffba kötné azt hadd lobogjon ahogy régen!MQuC írta:Ez a hatalmas médiasztárolás - reklámok, szponzorok, korábbi sikerek - egyáltalán nincsenek jó hatással a stílusára. Számomra az idióta divatmajmoló fejkendői is ezt mutatják...
Sztem meg a haját fogja össze vele... az nem lehetséges?;) Amugy meg nem nagyon láttam máson olyat.... Nyilván mostmár divatot csináltak belőle, mert árulják, de ezt maga miatt vette fel
Ez a hatalmas médiasztárolás - reklámok, szponzorok, korábbi sikerek - egyáltalán nincsenek jó hatással a stílusára. Számomra az idióta divatmajmoló fejkendői is ezt mutatják...
Gondolom nem szokott beválni.Mihu írta:OFF:noname írta:Csnedesen belopózik, hátha nem veszi Franky észre.![]()
Tavaly nem nagyon hallottam ilyesmiről ha késtek.Kellettek ezek a szabályok.
Mint ahogy néhány osztálytársammal szoktuk hétfőn első órán![]()
![]()
![]()
ON
OFF:noname írta:Csnedesen belopózik, hátha nem veszi Franky észre.![]()
Tavaly nem nagyon hallottam ilyesmiről ha késtek.Kellettek ezek a szabályok.
Csnedesen belopózik, hátha nem veszi Franky észre.FCB_gábor írta:hát az alap, hogy egyből az edzőhöz megy, nem pedig belopózik a többi játékos közéMihu írta:Az a mondat azért engem valamennyire megnyugtatott hogy egyből ment Rijkaardhoz és tisztázta magát...akkor valószínű hogy jó oka volt a késésre vagy pedig egyszerűen csak elmondta hogy bocs főnök, többet nem fordul elő![]()
azt meg, hogy tisztázta e magát, nem tudhatjuk
Jó de tavaly nem olvashattuk az ilyen cikkekben hogy odamentek az edzőhözFCB_gábor írta:hát az alap, hogy egyből az edzőhöz megy, nem pedig belopózik a többi játékos közéMihu írta:Az a mondat azért engem valamennyire megnyugtatott hogy egyből ment Rijkaardhoz és tisztázta magát...akkor valószínű hogy jó oka volt a késésre vagy pedig egyszerűen csak elmondta hogy bocs főnök, többet nem fordul elő![]()
azt meg, hogy tisztázta e magát, nem tudhatjuk
hát az alap, hogy egyből az edzőhöz megy, nem pedig belopózik a többi játékos közéMihu írta:Az a mondat azért engem valamennyire megnyugtatott hogy egyből ment Rijkaardhoz és tisztázta magát...akkor valószínű hogy jó oka volt a késésre vagy pedig egyszerűen csak elmondta hogy bocs főnök, többet nem fordul elő
Az a mondat azért engem valamennyire megnyugtatott hogy egyből ment Rijkaardhoz és tisztázta magát...akkor valószínű hogy jó oka volt a késésre vagy pedig egyszerűen csak elmondta hogy bocs főnök, többet nem fordul előRoniee21 írta:Megint kezdi Dinho6 perc késés az edzésről,(jótudom nem sok)de AKKOR IS
![]()
Kicsit tud Roni...remélem ilyen lesz a mostani bajnokságban is!Mr. Master írta:http://www.youtube.com/watch?v=B0D1jkl4 ... ed&search=
Na erröl srácok mi a véleményetek?
OFF: Miért nem jelenik meg az avatarom?Nem a súly a lényeg. LEgyen megint kicsit alázatosabb a focival és az ellenfelekkel szemben!
a kóreai mérkőzésen is úgy képen törölte az egyik ellenfelet, hogy itt europában azonnali pirosat kapott volna az biztos, pedig az ázsiaik nem faragták a játékosainkatMQuC írta:Szoval én is hiányolom sokakkal együtt a megindulásait... Talán kicsit elege van a szabálytalanságokbol. Ezt jelzik a piros lapok is ,amiket törlesztésért kap (néha).