2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem pont ez bizonyítja, hogy az Atleticó állandóan telefosott gatyával lép ki a pályára. Azért zsinórban 3 meccsen már a legelején benyalni egy gólt... Nem is emlékszem már mikor nyertek városi rangadót.Attila-Raul írta:nagyon gyorsan kap egy pofont az Atl...es akkor fuss ma`r minden...az elmult 3 meccsen azt hiszem az elso 5 percben mar golt kaptak..
Érzem, hogy egy kicsit sarkítottan fogalmaztad meg, node kérem..ezek a meccsek jobbak mint az el clasico szinte
nem láttam azt a meccset, de szerintem nem volt ekkora derbi "feeling". én erre céloztam, amúgy igaz amit írsz, nem akarnak kiesni, és remélem nem is fognak, mert ezek a meccsek hiányoznának.... de a real ellen szerintem akkor se fognak ilyen parázsmeccset játszani(remélem simán alázzák őketdr. Mezey írta:A múlt héten otthon x--eltek a Sevillával, nálunk is egy x lett volna reálisabb (emberelőnyben) ha nincs Valdes csodapassza, és a reállal idegenben is döntetlen lett. Szóval azért ez a küzdés nem csak nekünk szólt, egyszerűen nem akarnak kiesni és javuló formát mutatnak, én bízom benne hogy nem kapnak ki. (bár ha igen, még mindig elég nagy az előnyunk, és csak egyszer kell újra nőjön a különbség és akkor feladja a reál is.)
Szerintem nincs igazad...csak ez annyira nem latszik..mivel az Atl probal focizni, mig az Espanyol fut, hajt, kuzd mind az allatok. Attol meg az Atl sincs motivacios problema... Az Atl az is kozrejatszik h megnezheted az elmult Atl-Real parharcokat...nagyon gyorsan kap egy pofont az Atl...es akkor fuss ma`r minden...az elmult 3 meccsen azt hiszem az elso 5 percben mar golt kaptak..nem cikizni akarom az atléticot, de ők sose szívják fel magukat annyira a real ellen, mint az espanyol ellenünk
Jogos, ez nekem is feltünt. Mi is ugyanazt csináltuk mint az Espanol, állandóan szabálytalankodtunk, amivel persze tördeltük a játékot, és ami persze az Espanolnak volt jó.Attila-Raul írta:Itt nem azon uszott el a meccs, h Keita-t kiraktak piros lappal, hanem szvsz ott h, a Barca jatekosai felvettek ugyanazt a jatekstilust mind az Espanyol...nem szabadott volna beleessenek abba a hibaba h `o` is kezdjek azt az alaptalan focit....sok fault, reklamalas, veszekedes...nem tudtak mar kelloke`ppen a jatekra koncentralni...es ez lett a vege. Alapjaban veve ez a Barca meg 1 ember hatranyban is porig tudja alazni a Liga utolso helyen levi Espanyolt...teny h kicsit mas ez a meccs...hazai derbi meg minden, de akkor is. Szval en itt latom a tegnapi meccs hiba`ja`t...
A múlt héten otthon x--eltek a Sevillával, nálunk is egy x lett volna reálisabb (emberelőnyben) ha nincs Valdes csodapassza, és a reállal idegenben is döntetlen lett. Szóval azért ez a küzdés nem csak nekünk szólt, egyszerűen nem akarnak kiesni és javuló formát mutatnak, én bízom benne hogy nem kapnak ki. (bár ha igen, még mindig elég nagy az előnyunk, és csak egyszer kell újra nőjön a különbség és akkor feladja a reál is.)palesz77 írta:, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Ez mindig is így ment, és így fog menni!Mental_Theo írta:a madrid szól,hogy elfújják a meccseiket,és hirtelen ellenünk fuj minden bíró..hmmm
ez van,ha a madrid szóvá tesz valamit,nem ez az 1. eset.
Értem !Varatrix írta: Ez pont, úgy van ahogy az Atletico nem úgy játszik ellenünk mint a Real ellen!
Papíron a Barca és a Real is simán hozza a következő fordulót!
Attól függetlenül, hogy tegnap vesztettünk, szerintem megverjük az Atleticot!
Szerintem közel sem. Persze lehet mondani hogy városi-derbi, nade hol láttál Te olyan hangulatot, küzdést-szenvedést, annyi és akkora feszültséget... ami egy igazi derbit jellemez. Szerintem összehasonlíthatatlan az Espanyol-Barcák többsége a kismadrid-nagymadriddal. De városi rangadó az is, kétségtelen.antiimperialista írta:Miért ne lenne? Az Atletico elleni meccseik ugyanolyanok nekik, mint az Espanyol elleni meccsek nekünk.lionelmessi19 írta:Nem csak te, de ezzel nincs mit csinálni.. náluk nincsen az el classicon kívül derbi, nálunk van, ennyi.
Miért ne lenne? Az Atletico elleni meccseik ugyanolyanok nekik, mint az Espanyol elleni meccsek nekünk.lionelmessi19 írta:Nem csak te, de ezzel nincs mit csinálni.. náluk nincsen az el classicon kívül derbi, nálunk van, ennyi.
Ez pont, úgy van ahogy az Atletico nem úgy játszik ellenünk mint a Real ellen!Messiaskii írta:És ezt csak én érzem igazságtalannak ?palesz77 írta: nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Nem csak te, de ezzel nincs mit csinálni.. náluk nincsen az el classicon kívül derbi, nálunk van, ennyi.Messiaskii írta:És ezt csak én érzem igazságtalannak ?palesz77 írta: nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
És ezt csak én érzem igazságtalannak ?palesz77 írta: nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
amúgy ez a két meccs egy vicc volt. a barca ellen ricardo élete formáját nyújtotta, és a betis mezőnyjátékosai közül is sokan nyújtottak nagyot. tegnap ricardo huntelarnak adott gólpasszt, és a többi játékos is asszisztált, sőt, a bomba jó védelmet felforgatta az edző....Messiaskii írta:Én most egy kérdést teszek fel :
A Betis hibája é vagy a Real erénye hogy a Barca 2:2 után a Betis 6-1 es zakóba ütközött. Statisztikailag végülis elég sok hülyeséget ki lehet nézni ebből az eredményből is . Persze tudom, hogy egyáltalán nemjelent ez semmit, de mégis a Real annyira jó formában lenne, hogy megforditsa a bajnokság állását vagy csak én vagyok ennyire paranoiás ?Nem láttam a meccset kérem senki ne torolja meg a kérdésem de mindenesetre csak én látom ugy, hogy csökken a magabiztosság az el classico-val kapcsolatban ?