Bazz, a M. City nagyon jól erősít, Eriksson ha összerakja a csapatot...noname írta:BrescianoM.City még nem 100%, de már szinte biztos.Jól erősítenek.
Cacapa,Jose EnriqueNewcastle

Bazz, a M. City nagyon jól erősít, Eriksson ha összerakja a csapatot...noname írta:BrescianoM.City még nem 100%, de már szinte biztos.Jól erősítenek.
Hát nem szoktak unalmas meccsek lenni,de minden év előtt voltak hasonló nagy igazolások hasonlóan középszerű csapatoknál,és azt is hittük,h összerázódik a mezőny,de mégse...szóval most sem várok sokat tőlük,és a hasonlóan ERŐSÖDNI látszódó csapatoktól! De azért remélem a Spurs legyűri az ArsenaltZozzy 5 írta:Kiba$zott jó lesz az angol bajnokság, erre pont most jött ez az Eurosport 2 poénnoname írta:BrescianoM.City még nem 100%, de már szinte biztos.Jól erősítenek.
![]()
Kiba$zott jó lesz az angol bajnokság, erre pont most jött ez az Eurosport 2 poénnoname írta:BrescianoM.City még nem 100%, de már szinte biztos.Jól erősítenek.
Azt hittem, csak ideiglenes lesz a sityak...Hát mind1, ha ezen múlik a biztonsága, akkor inkább hordja. Egyébként nekem annyira nem szimpi, nem is utálom, semleges. De ugyanakkor jelenleg nálam képességek szerint ő a number 1.ozsimiki írta:Marad a fejvédő Cech-nél a köv szezonon is.
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=25676
Sajnáltam amikor megsérült,rendkívűli képességei vannak,és szimpatikus is,egy nagy baj van,hogy pont abban a csapatban véd
Egyetértek, én is ezért utálom..ozsimiki írta:Alves arcberendezése,viselkedése az ellen ellen![]()
egyszerűen szánalmas,én ezek miatt útálom,nem kifejezetten azért,mert nekünk betett
![]()
Természetesen arcberendezésen azt értem,h milyen flegma fejet vág,akkor is amikor egyértelmű,h ő volt a phaaaszt
Fúdeutálom azt az FM-ben, de nem csak Brazilt, hanem sok más országból sem lehet. Találok valami jó kis tehetséget, aki neadjIsten még el is jönne, és nem engedik. HRRGRR (nade ez itt OffPetI írta:Én az FM-ben akartam leigazolni ilyen tájban, de ott sem engedteSzóval tényleg van ilyen szabály
A Milan nagyot nyer vele szerintem, bár ellenünk nem igazolta a tehetségét még anno a KlubVBn.
Olasz sajtóértesülés szerint az AC Milan leigazolja a brazil Alexandre Patót, aki öt évre ír alá a labdarúgó Bajnokok Ligája címvédőjéhez. A Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a 17 éves csatárért csaknem 20 millió eurót fizet az Internacional Porto Alegrének az olasz klub, amely azonban csak 2008 januárjától számíthat a tehetségre. Pato állítólag a Real Madriddal szemben választotta az évi 2 millió eurót kínáló AC Milant következő állomáshelyéül
Viszont ha jött volna Alves, akkor Zambrotta a bal oldalon játszott volna.varga tamás írta:De fiúk. Dani Alves jobbhátvéd. Tehát nem Abidal oldala! Kedves LG!
Tamás!varga tamás írta:De fiúk. Dani Alves jobbhátvéd. Tehát nem Abidal oldala! Kedves LG!
Nem csak azért, nekem ellenszenvesnek tűnik, és ez egyéni vélemény, szal, elfogadom, ha másnak bejön... Játszani tud a gyerek, azt nem vitatom, de van pár focista, akit utálok még(Totti)..LG írta:De miért gyülölitek annyira AlvestAzért mert a pályán párxor betett nekünk
Miért hovva ment a hentesGame90 írta:MU-nak most csak 2,5 csatára van (Rooney, Saha, Ole GunnarZozzy 5 írta:SmithNewcastle.
ő a fél, mert mindig sérült). Remélem elviszik tőlünk Guddyt
![]()
Kanoutét pedig szóbahozták az Arsenallal.
Kim Källströmöt 14 millió euróért sem engedi el a Lyon a Valenciához.
A kolumbiai Aquivaldo Mosquera pótolhatja a sérült Javi Navarrót, 12 millió az ára.