Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lett mind,de nagyon!davidvilla77 írta:Inkább összefoglalom hogy egyben legyen:
![]()
![]()
![]()
Ha a második alatt a "MessiBarcamezben"-t érted, akkor nem, mert az Matyié (S. Agüero)! Csak, kicsit kéne lenézned.Initom írta:vihetném a másodikat?![]()
![]()
davidvilla77 írta:Inkább összefoglalom hogy egyben legyen:
![]()
![]()
![]()
davidvilla77 írta:Inkább összefoglalom hogy egyben legyen:
![]()
![]()
![]()
Szerintem egész jó lett,bár a Real Madrid felirat szerintem is hiányzikhaszi írta:Real Madrid sig
... Vélemények? :ike: A címerrel nem tudtam mire jutni, de végül is szvsz. annyira nem gázos, ugye?
Szerintem teljesen oké. Bár a játékosok feje fölé mehetne egy Real Madrid felirat, de kül sztem széphaszi írta:Real Madrid sig
... Vélemények? :ike: A címerrel nem tudtam mire jutni, de végül is szvsz. annyira nem gázos, ugye?
Most, azért ne nyomtasd ki.S.Agüero írta:Ezt nem baj ha berakom magamnak?davidvilla77 írta:Na ez talán kicsit jobban sikerült az előzőnél:
![]()
Ezt nem baj ha berakom magamnak?davidvilla77 írta:Na ez talán kicsit jobban sikerült az előzőnél:
Mintha csak ezt mondaná: Te is akarod Fabregast?davidvilla77 írta:
![]()
Nem rossz,csak hiányzik nekem vmi róla...Pölö:davidvilla77 írta:
![]()
Oké,meg is van az a kép. Nekem a 36. kép kellene háttérképnek.P.U.Y.O.L. írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=wgaleria&g_id=94Hunter91 írta:Valaki tudna adni egy webcímet,amin megtalálom az Arsenal-Barcelona Bl-meccs képeit.
Előre is köszi.
Azért túl messze nem kellett keresgélni...