Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek.Ezt én is jó húzásnak tartom,hisz 45 millió euróért (kb) megszereztünk egy világklasszis játékost aki kevesebb rúgott gólja ellenére van olyan jó játékos mint Etoo...Sőt...És persze nem távozott ingyen Etoo.Mihu írta:Látom sokaknak még mindig elég magas hogy mit értünk páran azalatt a kijelentés alatt, hogy Eto'onak az értéke jelen pillanatban 0 euró.
De utoljára teszek egy kísérletet, hogy megpróbáljam elmagyarázni.
Samuel Eto'o Fils szerződése 2010-ig tart az FC Barcelona-val. Idén nincs olyan klub, amelyik leszerződtette volna a kamerunit, tehát maradt volna a csapatnál, és jövő nyáron 0 euróért távozott volna a klubtól. Úgyhogy Eto'o-ért nem kaptunk volna pénzt. Az egyetlen egy lehetőség hogy előnyt kovácsoljunk abból, hogy Eto'o távozik a klubtól, az az, hogy a játékjogának átadásával csökkentjük Ibrahimovic árát.
Úgyhogy nem kell beleszámolni Eto'o árát az Ibra üzletbe, mert Eto'o-nak nincs ára. Felesleges ilyen számolásokkal számolni hogy 45+Eto'o 30 milliója mert nincs ilyen hogy Eto'o 30 milliója.
Én sem vagyok meggyőzve TamásVarga Tamás írta:
Továbbra sem vagyok meggyőzve....majd ha 36 dugót vág a következő szezonban, akkor igen. Addig csupán elviselem. Elfogadom a tényt, hogy itt játszik. Hisz én még akkor is itt leszek, amikor ő már hét határon túl jár.
Ő zsoldos, én hívő: hiszek a Barcelona eszmében!
Értem.gergo9 írta: Akkor hogy működik ? Számomra érvek kellenek mert ez íg balgaságnak hat........
Eto'o val nem csak az a baj hogy kutyának sem kell hanem bárhova megy 10milliós fizeteséket követel így értéke gyakorlatilag nulla akármennyi gólt lő. Kb olyan mintha árvaházban anyáknapi köszöntőlevelet próbálnál eladni. Szval 50 milláért kapjuk Zlatant. Ahhoz képest hogy kaká 64 cé 94 volt ahhoz képest ez akciós áru. Amugy korrekt tárgyalópartner volt az Inter mind Maxvell mind Zlatan esetében is.
Jah üdv a csapatban Zlatan sok sikert sok gólt kívánok az elkövetkezendő évekre![]()
Bocsásd meg nekem, hogy érzelmekkel viseltetek az iránt a Klub iránt, amelynek 1986. május 7. óta szurkolója vagyok!Mikaos írta: A személyes érzelmeidet (szereted Eto'ot, Ibrát pedig nem) ne próbáld meg rákenni a vezetőség hibájának számlájára - ráadásul pénzügyileg is kérdőre vonod... Csakis a te hibád, hogy nem tudsz azonosulni az új helyzettel.
Akkor hogy működik ? Számomra érvek kellenek mert ez íg balgaságnak hat........Varga Tamás írta:Nekem nem magas, csak számomra balgaságnak hat. Egyszerűen nem így működik a dolog.Mihu írta:Látom sokaknak még mindig elég magas hogy mit értünk páran azalatt a kijelentés alatt, hogy Eto'onak az értéke jelen pillanatban 0 euró.
Továbbra sem vagyok meggyőzve....majd ha 36 dugót vág a következő szezonban, akkor igen. Addig csupán elviselem. Elfogadom a tényt, hogy itt játszik. Hisz én még akkor is itt leszek, amikor ő már hét határon túl jár.
Ő zsoldos, én hívő: hiszek a Barcelona eszmében!
Persze, a Barcánál biztos ostobák ülnek a vezetői székekben...tapsVarga Tamás írta:Samu + 50 millió € = Zlatan....
BOTRÁNY!![]()
![]()
![]()
És ne gyertek azzal, hogy már levezettétek az okát, mert az nem fedi a valóságot, és nincs értelme.
José helyében én is örülnék!
don gamper!
Hogy mi lett volna jövőre, nem tudjuk.
Igen, Moratti Úr szívességet tett....csak nem nekünk.
Saját magának, mert egy eredményesebb csatárt vett meg bagóért, és még kapott 50 milkát.
Nekem nem magas, csak számomra balgaságnak hat. Egyszerűen nem így működik a dolog.Mihu írta:Látom sokaknak még mindig elég magas hogy mit értünk páran azalatt a kijelentés alatt, hogy Eto'onak az értéke jelen pillanatban 0 euró.
így van. bár engem is próbaltak győzködni, hogy nem akkora bukta ez az üzlet nekünk...Varga Tamás írta:Samu + 50 millió € = Zlatan....
BOTRÁNY!![]()
![]()
![]()
És ne gyertek azzal, hogy már levezettétek az okát, mert az nem fedi a valóságot, és nincs értelme.
don gamper!
Hogy mi lett volna jövőre, nem tudjuk.
Igen, Moratti Úr szívességet tett....csak nem nekünk.
Saját magának, mert egy eredményesebb csatárt vett meg bagóért, és még kapott 50 milkát.
pedig ibrakadabra többet ér 40 M-nál. simán. sztem az értéke oan 55 M-ra tehető max 60. simán megér annyit a csávó. tudása megkérdőjelezhetetlen, és még mindig szívből örülök hogy nálunk játszik. samu sok pénzt akart, megkapta. ennyit errőlG-Jay írta:...
Azért azt senki nem gondolhatja hogy Ibrakadabra 40 millánál többet ér...
Tisztelt Varga Úr!Varga Tamás írta:Samu + 50 millió € = Zlatan....
BOTRÁNY!![]()
![]()
![]()