Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keita---IniestaRobi_Santiago7 írta:SZerintem már nem kéne senkit se igazolni mert az lesz h túl sok a sztár és az lesz velük mint 3 éve a reallal ennek kéne sztem lennie a kezdőnek
------------------------------V.V-----------------------------
D.Alves------------Puyol------------------Cesares------------------------abidal
---toure-------
--------xavi---------- ---------------keita---------------
------------------Messi-------------------------------------------Ronaldinho---------
--------Henry--------------
De ki az a Cesares?????????Robi_Santiago7 írta:SZerintem már nem kéne senkit se igazolni mert az lesz h túl sok a sztár és az lesz velük mint 3 éve a reallal ennek kéne sztem lennie a kezdőnek
------------------------------V.V-----------------------------
D.Alves------------Puyol------------------Cesares------------------------abidal
---toure-------
--------xavi---------- ---------------keita---------------
------------------Messi-------------------------------------------Ronaldinho---------
--------Henry--------------
Az én értelmezésemben pont azt írja, hogy tudna R10 posztján játszani, mert ő támadó kp/ csatárként (bal oldali, középső) tud igazán játszani, nem klasszikus 4-4-2es balszélsőként(vagyis mélyen visszavonta a támadó pozíciójából egy középpályáról induló vonalszélső posztra). Szóval ez az állítás pont az igazolja, hogy tökéletes lenne R10 helyén, hiszen a bal odali csatár és támadó kp közötti átmeneti posztot kellene bejátszani itt is, ami pedig a hsz szerint az erőssége, az igazi posztja.grecki írta: Then, in 2003, a Czech coach took over at Zenith (Petrzhela) and started playing Shava out of position: instead of the traditional attacking midfield/ supporting striker (left, center) role, he moved him deep into the left midfield.
ugyanígy volt Henryval is!!!Ő szeret ott régebben játszott ott jó lesz!!Erre egy feljthető szezon lett belőle!!!vaLe5 írta:Az hogy eddig nem ott játszott nem azt jelenti hogy nem is tud vagy hogy nem fog ott játszanigrecki írta:Azzal senki nem foglalkozik, hogy Arsavin nem balszélső?
De mindenki csak fossa ezeket a felállásokat. Gondolom arra például senki nem vette a fáradtságot, hogy elolvassa azt, amit korábban bevágtam Arsavinról.
Az hogy eddig nem ott játszott nem azt jelenti hogy nem is tud vagy hogy nem fog ott játszanigrecki írta:Azzal senki nem foglalkozik, hogy Arsavin nem balszélső?
De mindenki csak fossa ezeket a felállásokat. Gondolom arra például senki nem vette a fáradtságot, hogy elolvassa azt, amit korábban bevágtam Arsavinról.
Anno Ronaldinho se volt balszélső, mielőtt leigazoltuk, most mégis azt játszotta...befele mennek ezek a játékosok, mivel ők inkább kapura lőnek, mint beadnak...így szerintem Arshavin nálunk ugyanazt játszaná, mint ezelőtt Ronaldinhogrecki írta:Azzal senki nem foglalkozik, hogy Arsavin nem balszélső?
Ezt honnan veszed?barcaloki írta:Mindenki beírja a kezdőjébe Silvát, pedig szó nincs róla, hogy leigazolják.
Na valami ilyesmire gondolok én is, csak egy kis módosítással.barcelinho_5 írta: --------------------Valdes------------------
Dani Alves---Puyol----Cáceres---Abdial
---------------Touré-----Keita/Xavi-------
----Messi----------Iniesta---------Arsavin
----------------Adebayor/Henry------------