Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:Dani Alvés is nagyon jó volt sztem, olyan megmozdulásai voltak hogy csak namenczel írta:piqué messze a nyár legjobb vétele volt...
...Küzdött, hajtott, mi kell még ehhez?
kicsit mindketto, de nagyon orulok ennek az eredmenynek.... ahoz kepest, hogy a Cfr 6 eve meg a harmad osztalyban katszott ez mindenkepp nagyon nagy teljesitmenyPerrero írta:nem semmi a Kolozsvár vezetése Romában.. nem tudom, hogy Ők jók, vagy a Roma sz.r... -
Nem mást mondtam, csupán az első mondatban tévedtem. A második teljesen világos és helyénvaló volt.Perrero írta:hát ja, csak tök mást mondtál
Jólvanna, nem kéne mindenbe belekötnöd már. Aki akarta, az megértette a mondandómat.Perrero írta: Így van, ifjú Barátom. A legnagyobb odds jelzi a legkevésbé várt eredményt, míg a legkisebb jelenti a valószínűsíthető végkimenetelt.
idősebb barátom mint mondtam nézz és láss, nem a döntetlennek a legkisebb az esélye
PSV az esélyesebb
minél nagyobb a szorzó anál kisebb esélyt adnak rá a fogadóirodában,MessiFan írta:Akkor a döntetlen az esélyesebb?
Mert ebbe a topikba való. Olvasd el a címét, és megtudod.Drukker írta:Mi a fasyt keres itt az atletico esélyessége??????????:D:D
![]()
![]()
Hát de ugyan ez van az odds-okkal a tippjátéknál is itt az Eurobarcán nem????Varga Tamás írta:Így van, ifjú Barátom. A legnagyobb odds jelzi a legkevésbé várt eredményt, míg a legkisebb jelenti a valószínűsíthető végkimenetelt.MessiFan írta:Akkor a döntetlen az esélyesebb?
Így van, ifjú Barátom. A legnagyobb odds jelzi a legkevésbé várt eredményt, míg a legkisebb jelenti a valószínűsíthető végkimenetelt.MessiFan írta:Akkor a döntetlen az esélyesebb?