Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Muntarit még tavaly hajtottam nagyon, amikor nem volt itt Touré a VKP posztra. Nagyon nagy player, de a karmesteri pálcát nem az ő kezébe adnám. Ettől függetlenül nem értem mit keres az ilyen játékos a Pompey-ban...Ha már itt tartunk, hogy Afrika Kupa, akkor Sulley Muntari nevét sem árt megemlíteni, hasonlóan pokoli technikás, még csak 24 éves, jó fizikuma van és piszkosul jól megértették egymást Essiennel és Aggogo-val. Engem meggyőzött a játéka.
Egy két éve még valóban az volt sőt, eleinte abszolút ék.grecki írta:Ő nem csatár, legalábbis visszavont ék? Nekem mindig is így rémlett a St. Etienne-ből...Rivaldo11 írta:Most ugrott be még egy név: Pascal Feinduono. Szerintem zseniális, Deco posztján érzi igazán otthon magát. Rúgótechnikája félelmetes, a kaput nagyon érzi. Kérdés, mire lenne nálunk képes. Meggyőződésem, hogy eléri a Barca szintet.
Ő nem csatár, legalábbis visszavont ék? Nekem mindig is így rémlett a St. Etienne-ből...Rivaldo11 írta:Most ugrott be még egy név: Pascal Feinduono. Szerintem zseniális, Deco posztján érzi igazán otthon magát. Rúgótechnikája félelmetes, a kaput nagyon érzi. Kérdés, mire lenne nálunk képes. Meggyőződésem, hogy eléri a Barca szintet.
Brutál a gyerek, Guinea legalább annyira ő rá építette a játékát, mint Kamerun Eto'o-ra. Bár az Afrika Kupán nem villogott annyira, de hihetetlen technikás, alkatilag nagyon hasonlít Yaya Touréra és iszonyatos lövőereje is van.Rivaldo11 írta:Most ugrott be még egy név: Pascal Feinduono. Szerintem zseniális, Deco posztján érzi igazán otthon magát. Rúgótechnikája félelmetes, a kaput nagyon érzi. Kérdés, mire lenne nálunk képes. Meggyőződésem, hogy eléri a Barca szintet.
Hát nem is tudom.De a tudásbeli különbség nem akkora a hazai-külföldi játékosok összevetésében, mit Angliában. Technikai szinten meg főleg nem.
Ő nekem is eszembe jutott már, ugyan ez a véleményem róla. Amennyi PSV meccset megnéztem Dzsudzsi miatt azokból egyértelműen látszik, hogy kinőtte már a PSV-t.grecki írta: Még valaki, ha már erről szól a topik: Afellay. Szerintem nagyon sokat fejlődött, igazi húzóembere a PSV-nek. Ő sem lenne egy rossz választás. Summa summarum, én nem elsősorban túlsztárolt játékosokban gondolkodnék a vezetőség helyében...
Ezzel egyetértek. Diego pokoli nagy húzás lenne és sokszor emlékeztet a fénykorát élő Deco-ra. Nasriról annyi szépet nem láttam én sem, ahogy Grecki sem, de biztos nagy játékosRivaldo11 írta: Egyébként ha Deco utódjáról van szó, mindenképp elsőként Diegot céloznám meg. Ha nem jön össze, akko' Nasrit, aki tényleg nagy játékossá válhatna a Barcában.
Afellay is jó ötlet, én is figyelem, nagyon sokra viheti Ő is.
Nem is neked szólt.Gekkodan írta:Erre írtam azt Grecki, hogy a spanyol ligát ugyanúgy a külföldi sztárok tartják el, mint az angolt, vagy a többit. Köszi az adatot
Erre írtam azt Grecki, hogy a spanyol ligát ugyanúgy a külföldi sztárok tartják el, mint az angolt, vagy a többit. Köszi az adatotgrecki írta:Akkor még egy mondat. Nézd meg, hogy Spanyolországban kik a húzóemberek a nagyobb csapatoknál.
3 spanyol van a góllövőlista első tíz helyezettje között. Ha megkeresném a gólpasszlistát, gyanítom, ott is hasonló lenne a helyzet. Itt is ugyanúgy a külföldiek a meghatározó játékosok.
Hát nem tudom, én spec el tudom képzelni. De zárjuk a témát szerintemRivaldo11 írta:Ha a premier lígben' feltünne egy olyan technikai képzettségű gyerek, akikből a primerában van elég-nem igazi sztárok, de ügyes fickók, pl. Oscar Serrano, Güiza, Yeste, Rivera, stb.-angliában fényesre lenne nyalva a s...ük a sajtó által, és úgy fel lennének fújva, mint gyereknapkor a lufi.
Lampard túl nagy fába vágná itt a fejszét. Méghogy ő legyen itt a játékmester...ki is rázna a hideg.
Na mindegy ebben nem egyezünk meg szerintem.
Mint ahogy arra se, hogy nemRivaldo11 írta:Elismerem, negatív irányban elfogult vagyok az angol játékosokkal.
De van kellő alapom rá. Abba se nagyon lehet belekötni, hogy a pl meccseit nem az angol játékosok teszik vonzóvá. Akkor hol a hiba?
Lampard, meg Gerrard megállná itt a helyét? Nem tudom. Azok a csapatok, ahol nekik a nevük alapján játszani kellene, más stílusban fociznak. Hasraütve lehet mondani hogy megállnák a helyülket, de mérget ne vegyen rá senki...
Remélem nem haragszol meg, de te vagy ebben a kérdéskörben az utolsó, akinek a véleményére adnék. Olyan szinten fitymálod le az angol játékosokat és a premier league-et úgy en bloc, hogy a hajam az égnek áll. Pedig még zselével is igencsak nehéz dolgom van a lokniaim égnek állításával.Rivaldo11 írta: Ez egyáltaln nem frázis. Mac Manaman volt az, aki angolként meg tudott élni...igaz, ő is csak cserepadig vitte, az állandó 12. játékos volt.
Egyszerűen nem illenek ide, és ez nem frázis, hanem a hosszú évek tapasztalata. Semmi köze nincs ahhoz a tényhez, hogy a spanyolok mit nyertek, meg mit nem. (egyébként a 64-es EK győzelműket, meg a 84 es döntőjüket ne feledjük.) Angol edzők sincsenek sehol mostanság...nem véletlen, hogy már a kapitányuk is külföldi. (Robsont ellenben nagyon bírtam, zseniális focit játszatott anno a Barcával).
Vitázni persze lehet, csak nincs értelme.
Igaza van LG-nek.
Lampard idehozatala meg akkora szakmai baklövés lenne, mint egy ház.
Remélem nem voltam erős, csak szakmai vitát folytatokFCB_gábor írta: Közel sem Budapestről osztom az észt és Te is látatlanban akarod Lampardot.
Miért kellne rizikózni? Mi nem vagyunk a real, hogy vegyük meg mert "Klasszis" egy másik ligában, biztos csak jó lesz itt is.
Engem még az angol bajnokságban sem győz meg Lampard.gekkodan írta:Erről te kaptál levelet? Vagy meghívtak egy bemutató-tornára, ahol Lampard barca-mezben szaladgált a Villareal ellen? Vagy mert az izlandi, aki Lampard nyomába nem ért még Angliában sem, bőven elég magyarázat neked arra, hogy légből kapottan kijelentsd, hogy Lampard nem tudna aklimatizálódni? Istenem. Mert itt nincsenek ívelgetések, stb. Valszeg te sem gondolhatod komolyan. Ennyi erővel Henry, aki mondjuk a pályafutása döntő részét a Premier League-ben töltötte, nem fog tudni itt játszani. Mert előtte a Juvéban és a Monacoban meg sem közelítette azt a formát, amit az Arsenalban évekig hozott. Minek vettük akkor meg? Ekkora klasszisokkal kapcsolatban nem kellene Budapestről, látatlanba kijelenteni, hogy nem fog tudni beilleszkedni. Te sem gondolhatod komolyan, hogy ezek az érvek, amiket felsorakoztatsz komolyak és elegek arra, hogy levonj egy ekkora következtetést.