Én sem,linket pleaseCapon írta:Ez a Reyes bemutatkozás most mi volt? Nem értem.

Én sem,linket pleaseCapon írta:Ez a Reyes bemutatkozás most mi volt? Nem értem.
Esetleg PD-ben lett Pichichi díjas, PLben örült ha gólt szerzett olykorel fuero írta:Sokan itt nagyon lebecsülik Forlán képességeit. Ki hagyott egy óriási helyzetet. Na és? Nem véletlenül Uruguay válogatott és minden klub csapatában kezdő játékos (kivéve MU).
Vajon miért lett 2004-ben Pichichi díjas a PL-ben és aranycipős?!
Nem a kedvenc játékosom, de a tiszteletet megérdemli...Sztem.
Mekkora lenne már.Hé fiúk vki hívja már be Kakát közösbe, megvan valakinek a címe?Ahha kaka@hotmail.com.gajeraro írta:Totti Cicihont hívja a Romába!Ezért is csodálkotam,h beszélt Kakaval de biztos msnen csoportos beszélgetés volt!
Ehez tehetség kellet, hogy kihagyaGame90 írta:Tomasson 500ezer volt.noname írta:Tomasson is valami aprópénz lehetett.
És ha már Forlánról van szó, a kedvenc jelenetem tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=2YKHPNH6BL4
Én is így gondolom szóról-szóra.grecki írta:Soha nem adtam volna annyi pénzt Forlánért... Majdnem annyiba került, mint Henry... Hihetetlen!
Még akkor sem kellene, ha utánunkdobnák egy 10 milkós csekkel karöltve. Még Inzaghi is jobb "futballista" nála...
Tomasson 500ezer volt.noname írta:Tomasson is valami aprópénz lehetett.
Hát mielőtt elolvastam az utolsó két sort már erősen elkezdtem gondolkozni egy Dutrueles, Olegueres hasonlaton. Szóval Inzaghi és a foci, hááát, bátor párhuzamgrecki írta:Soha nem adtam volna annyi pénzt Forlánért... Majdnem annyiba került, mint Henry... Hihetetlen!
Még akkor sem kellene, ha utánunkdobnák egy 10 milkós csekkel karöltve. Még Inzaghi is jobb "futballista" nála...
Szerk: Még mielőtt valaki belekötne és linkelne egy videót,csak érzékeltetni akartam, természetesen túlzó volt...
Nem értem a MU-t, hogy minek engedték el, nagyon nagy tehetség. Egyedül tartotta bent a Parmát a Serie A-bannoname írta:Giuseppe RossiVillareal