Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egyáltaln nem frázis. Mac Manaman volt az, aki angolként meg tudott élni...igaz, ő is csak cserepadig vitte, az állandó 12. játékos volt.grecki írta:Komolyan mondom, rosszul vagyok ezektől a frázisoktól. Már miért ne tudnának az angolok focizni? Csak favágók. Ja, tényleg.LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak)pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
![]()
Mintha a spanyolok mindent megnyertek volna válogatott szinten. Leesett nekik egy olimpia 92-ben, azt slussz. A Barca történetében pedig nem egy, nem kettő meghatározó angol játékosa, edzője és elnöke volt a Barcának. Ettől függetlenül én sem vennék jelenleg angol játékost, de nem azért mert angolok.
Arsenal?senzu írta:Az Arsenal is ezen az úton jár, mégis kaptak egy 5-1-et a Tottenham-től, az MU ellen is csúnyán égtek, BL-ből valszeg kiesnek a Milan ellengrecki írta: Úgy gondolom, azt a fajta igazoláspolitikát kellene követnünk, amit 2003 és 2004 nyarán, amikor remek, fiatal, éhes játékosokat vettünk, akik még nem voltak sztárok.
![]()
Vajon Fabregasnak mikor lesz annyi esze hogy visszajöjjön?
Hát azért vezetik a PL-t és Wengerhez hasonlóan nem sokan értenek a tehetségek kiemeléséhez. Ez vitathatatlan. Mikor eladta Henry-t, mindenki röhögött, hogy az Arsenalnak vége, ahhoz képest nagyon tudta az öreg mint csinál. És bárhogy ér véget a szezon, ha csak a 3. helyen lesznek a végénél, akkor sem szólhat erre a csapatra senki egy rossz szót sem, mert ilyen, még szezon előtt ismeretlen nevekkel így állni ahogy most, Wengeren kívül nem sok edző képes.senzu írta:Az Arsenal is ezen az úton jár, mégis kaptak egy 4-est a Tottenham-től, az MU ellen is csúnyán égtek, BL-ből valszeg kiesnek a Milan ellengrecki írta: Úgy gondolom, azt a fajta igazoláspolitikát kellene követnünk, amit 2003 és 2004 nyarán, amikor remek, fiatal, éhes játékosokat vettünk, akik még nem voltak sztárok.
![]()
Vajon Fabregasnak mikor lesz annyi esze hogy visszajöjjön?
Az Arsenal is ezen az úton jár, mégis kaptak egy 5-1-et a Tottenham-től, az MU ellen is csúnyán égtek, BL-ből valszeg kiesnek a Milan ellengrecki írta: Úgy gondolom, azt a fajta igazoláspolitikát kellene követnünk, amit 2003 és 2004 nyarán, amikor remek, fiatal, éhes játékosokat vettünk, akik még nem voltak sztárok.
Erről te kaptál levelet? Vagy meghívtak egy bemutató-tornára, ahol Lampard barca-mezben szaladgált a Villareal ellen? Vagy mert az izlandi, aki Lampard nyomába nem ért még Angliában sem, bőven elég magyarázat neked arra, hogy légből kapottan kijelentsd, hogy Lampard nem tudna aklimatizálódni? Istenem. Mert itt nincsenek ívelgetések, stb. Valszeg te sem gondolhatod komolyan. Ennyi erővel Henry, aki mondjuk a pályafutása döntő részét a Premier League-ben töltötte, nem fog tudni itt játszani. Mert előtte a Juvéban és a Monacoban meg sem közelítette azt a formát, amit az Arsenalban évekig hozott. Minek vettük akkor meg? Ekkora klasszisokkal kapcsolatban nem kellene Budapestről, látatlanba kijelenteni, hogy nem fog tudni beilleszkedni. Te sem gondolhatod komolyan, hogy ezek az érvek, amiket felsorakoztatsz komolyak és elegek arra, hogy levonj egy ekkora következtetést.FCB_gábor írta:Nem csak a Barcahoz kell igazodnia az új játékosoknak, hanem a ligahoz is.
Lampard tudna játszani a Barcaban -ha a Barca éppen nem a spanyol bajnokságban tolná-, de a primeraban nem. Nem neki való ez a liga. Itt lapos gyors passzok vannak, nincsenek ívelgetések. A játékosoknak nincs akkora területe, mint angliában, mert rögtön leütközik.
Olyan teljesítményre lenne képes, mint Eidur és nem többre. A fizetése a csillagos ég, kellene neki akármennyi mérkőzés/hónap, hogy valamennyire belerázódjon. Akkor már simán lehet találni valakit a ligában, fiatalt kis fizetési igényekkel és harcra képes állapotban.
Nem értem, miért ne tudna Lampard rövid passzos szisztémában érvényesülni. Mintha a Chelsea-ben csak ívelgetne. Lampard szerintem simán megállná a helyét. Persze, neki is akklimatizálódnia kellene, mint ahogyan mindenkinek, de én belőle simán kinézem hogy nem lenne túl nehéz.FCB_gábor írta:Nem csak a Barcahoz kell igazodnia az új játékosoknak, hanem a ligahoz is.
Lampard tudna játszani a Barcaban -ha a Barca éppen nem a spanyol bajnokságban tolná-, de a primeraban nem. Nem neki való ez a liga. Itt lapos gyors passzok vannak, nincsenek ívelgetések. A játékosoknak nincs akkora területe, mint angliában, mert rögtön leütközik.
Olyan teljesítményre lenne képes, mint Eidur és nem többre. A fizetése a csillagos ég, kellene neki akármennyi mérkőzés/hónap, hogy valamennyire belerázódjon. Akkor már simán lehet találni valakit a ligában, fiatalt kis fizetési igényekkel és harcra képes állapotban.
na pont az ilyen sületlenségek miatt írtam, amit írtam. ld. lejjebb.sinya gvr6 írta:Szerintem Lampard játékstilusa egyáltalán nem illik a BARCA játékához .MI játszuk a focit Lampard pedig erőlteti . Jó játékos de ő az erőfodbal hive . A BARCA pedig mindig is a látványos focit játszotta . VISCA EL BARCA
Most teljesen mind1 mit írtam, a lényeg nem ebben van, hanem a tartalomban. Nem az edzőkérdést akartam felbolygatni ismét. De én is Mourinhot várnám. Annyit akartam mondani, hogy attól még mert valaki a PL-ben játszik 10 éve, attól még ilyen szinten nem lenne gond neki egy spanyol bajnokság sem. Annál nagyobb játékos. Ezt az ürügyet max egy Halmosi Péter esetében tudnám elfogadni, de azon is röhögnékOvaMind írta:Lippi ITT nem lenne jó szerintem. Én Mourinhót favorizálnám.
Egyszerűen az angol játékosok más stílust képviselnek, nem trillázós-rokokó cseleik miatt, hanem kiváló rúgótechnikájuk, gyönyörű beadásaik, gyorsaságuk, és határokat nem ismerő küzdeni tudásuk miatt értékeljük őket.grecki írta:Komolyan mondom, rosszul vagyok ezektől a frázisoktól. Már miért ne tudnának az angolok focizni? Csak favágók. Ja, tényleg.LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak)pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
![]()
Mintha a spanyolok mindent megnyertek volna válogatott szinten. Leesett nekik egy olimpia 92-ben, azt slussz. A Barca történetében pedig nem egy, nem kettő meghatározó angol játékosa, edzője és elnöke volt a Barcának. Ettől függetlenül én sem vennék jelenleg angol játékost, de nem azért mert angolok.
grecki írta:Komolyan mondom, rosszul vagyok ezektől a frázisoktól. Már miért ne tudnának az angolok focizni? Csak favágók. Ja, tényleg.LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak)pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
![]()
Komolyan mondom, rosszul vagyok ezektől a frázisoktól. Már miért ne tudnának az angolok focizni? Csak favágók. Ja, tényleg.LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak)pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
Mondjuk Paul Shaw-t sem?LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában.
És melyik bőrfotelbe akarod leültetni a kispadon?gekkodan írta:Lampard 7 millio euróért igencsak megérné, bármit is gondolsz róla:) Az egyik legtechnikásabb angol player, robosztus, erős és skilles. Simán megéri ennyi pénzért.Zozzy 5 írta:Lampard lassan 30 éves, felesleges. Ráadásul most úgy látszik, hogy Xavi és Ini tökéletesen meg tudják majd oldani középen Touré előtt. Ha esetleg Deco elmegy, akkor a helyére jöhetne vki, de nem kéne feltétlen nagy név.