Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már ne is haragudj de mi az h jobban megérdemlik??Varga Tamás írta:Én is nagyon örülnék a spanyol csapatok sikerének a BL-ben, kivéve a Realt. Így ezerrel fogok a Liverpoolnak szurkolni, akik a továbbjutást jobban megérdemlik. Meg jobban is örülnék az ő továbbjutásuknak. Sokkal szimpatikusabbak.mindorokke_barca írta:Jusson csak tovább a Reál... Ez a bajnokság még nem lefutott. Nem ártana kicsit ha megoszlana az ő figyelmük is. Ez az érem egyik oldala, a másik, hogy szeretném ha minél messzebb jutnának idén a spanyol csapatok Európában.
Go Pool!
Majd a két meccsen kiderül, hogy melyik érdemli meg! Tökmindegy, hogy melyik csapat eddig mit csinált!ennyi. nem tudom miért érdemelné meg egyik vagy másik csapat a továbbjutást. játékképe alapján egyik sem.
ennyi. nem tudom miért érdemelné meg egyik vagy másik csapat a továbbjutást. játékképe alapján egyik sem.Saviola írta:Mindkét csapat játéka 0,a madridot mondjuk rég láttam,csak olvasgattam róluk.Nekem teljesen mindegy,ki jut tovább,az a lényeg,hogy mi tovább menjünk,semmi más.
miért érdemelné meg jobban?Varga Tamás írta:Én is nagyon örülnék a spanyol csapatok sikerének a BL-ben, kivéve a Realt. Így ezerrel fogok a Liverpoolnak szurkolni, akik a továbbjutást jobban megérdemlik. Meg jobban is örülnék az ő továbbjutásuknak. Sokkal szimpatikusabbak.mindorokke_barca írta:Jusson csak tovább a Reál... Ez a bajnokság még nem lefutott. Nem ártana kicsit ha megoszlana az ő figyelmük is. Ez az érem egyik oldala, a másik, hogy szeretném ha minél messzebb jutnának idén a spanyol csapatok Európában.
Go Pool!
Ne haragudj, de hogy jelenthetsz ki olyat, hogy a Liverpool jobban megérdemli a továbbjutást? Hisz még le sem játszották a meccseket. Ha a Real továbbmegy olyan játékkal, mint amilyennel mostanában győzni szokott, akkor talán kijelenthetjük, hogy a Pool megérdemelte volna. Lehet h a real lemossa őket...bár ebben én sem hiszek, de a kijelentésed nagyon szúrta a szememetVarga Tamás írta: Így ezerrel fogok a Liverpoolnak szurkolni, akik a továbbjutást jobban megérdemlik.Go Pool!
Én is nagyon örülnék a spanyol csapatok sikerének a BL-ben, kivéve a Realt. Így ezerrel fogok a Liverpoolnak szurkolni, akik a továbbjutást jobban megérdemlik. Meg jobban is örülnék az ő továbbjutásuknak. Sokkal szimpatikusabbak.mindorokke_barca írta:Jusson csak tovább a Reál... Ez a bajnokság még nem lefutott. Nem ártana kicsit ha megoszlana az ő figyelmük is. Ez az érem egyik oldala, a másik, hogy szeretném ha minél messzebb jutnának idén a spanyol csapatok Európában.
Ramos tényleg jo edző és remekül össze raktaa realt mint csapatot!DE a pool évek ota a Bl legsikeresebb csapata és rendkivül agresszivak,hátránybol pedig szinte mindig forditanak!!Én továbbra is azt mondom hanem is simán,de tovább jut pool!!MIndenesetre nehézsulyu ütközet lesz az biztos!!Kiváncsian várom!!!!Sanama írta:Barca-Real meccs előtt én azt mondtam,hogy semmi esélye a Madridnak a Bl-ben.
Ez a véleményem jelentősen változott. Zsinorban 8meccset nyert a Madrid,a 'Pool pedig botlik sorra. Ez nem azt jelenti,hogy a Real megy tovább 100%,de a régebbi esélyeit sokkal javította.
És mostmár azt mondom,hogy valóban teljesen 50-50 %.
Nagyban függ a dolog a sérülésektől,kifogott napoktól,formától stb.
De tény ami tény. Ramos nagyon jó munkát végez..
Csak (azt hiszem) Gerrard nem fog játszani, mert meghúzódott a térdszalagja.barca1615 írta:Szóval ez egy nagyon jó meccs lesz! és ne csak Torres legyen itt a fő cél ott van Gerrard nagyon jó player és még sokan mások akik jók a poolnál
Itt a Pool elleni továbbjutásról van szó!akkor ezáltal nem kell jól játszani a bl-ben hogy megnyerje azt az adott csapat. logikus
Liverpool 2009ben a bajnokságban:A Liverpool, nem bukik semmivel sem többet mint a Madrid!
Viszont, Torres mindíg megoldja!
Én nem mondtam, hogy gálázás lesz a Liverpool ellen. Nem kell jól játszani ahhoz, hogy továbbjusson a Madrid!De ne nevezzük őket meggyőző győzelmeknek!
Tény a Madrid hozza Ramos alatt a meccseit!CS0ki írta:Hát igen, a Madrid folyamatosan botlik újabban, döntetlenezik középcsapatokkal, a Liverpool meg győzelmi szériában van! ja, várj, nem fordítva van ez?
Hát igen, a Madrid folyamatosan botlik újabban, döntetlenezik középcsapatokkal, a Liverpool meg győzelmi szériában van! ja, várj, nem fordítva van ez?Persze, érvelni lehet azzal, hogy a Liverppol sincs top formában. De hozzák a meccseiket, és ezt is fogják...