Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tökéletes, köszidavidvilla77 írta: És itt van a messi-s, amit egyszer már linkeltem:
(kisebbre vettem messit, és kijavítottam a nyakát)
Bár nem vagyok vuvu, de :palesz77 írta:Hát nekem ez elnyerte, nem akarod nekem avatar méretbe megcsinánli? Ha megteszed, előre is kösz...vuvu írta: bojan(barca)4
tudom hogy bitangpusztulatosak,de remélem valamelyik elnyeri tetszéseteket.
Tökéletes letto, kösz Feco!Fecooo írta:ilyenre sikerült Sanama, remélem megfelel
240x400, többfélevuvu írta:elmondjátok pontosan mekkora kell és milyen (színes, effektes vagy leegyszerűsített tiszta) akkor megcsinálom a mobil háttereket. illetve megpróbálom, mert [auto_cenzúra] vagyok
ezt vinném,ha méretre tudnád vágni, köszi
Hát nekem ez elnyerte, nem akarod nekem avatar méretbe megcsinánli? Ha megteszed, előre is kösz...vuvu írta: bojan(barca)4
tudom hogy bitangpusztulatosak,de remélem valamelyik elnyeri tetszéseteket.
A méreteket itt megtalálod a teló neve alapján...vuvu írta:elmondjátok pontosan mekkora kell és milyen (színes, effektes vagy leegyszerűsített tiszta) akkor megcsinálom a mobil háttereket. illetve megpróbálom, mert [auto_cenzúra] vagyok
Én rád bízom9Dave írta:Nekem Samsung Omnia -m van (nagy képernyő) és én is hátteret szeretnék kérni rá.
Téma:
Barca, Villa
Még a végén lehet hogy ez is divatba jön![]()
nem rossz sztem, csak az alap Ronaldinho-s kép szörnyű, hülye arcot vágnemtom99 írta:
Parancsolj:albicelesteX írta:tegnap vettem egy telót.6700classic.A tiszteletére szeretnék kérni rá egy háttérképet valamelyik mestertől,As Roma címerrel és Barca címerrel.Előre is köszönöm!Üdv!
albicelesteX írta:Valaki mester ember?albicelesteX írta:http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:BThc ... i1.jpg&t=1
hali!Ebből a képből tudna nekem valaki csinálni egy avát?A nagyobbik fajtát.Köszönöm!
Használatba vehetem?Katalán88 írta:Egy Bojanos:
Csani majd egy Vargás rendert tudnál küldeni?MSN vagy akár a fórumon is.