2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnos ebben nem vok biztos:(:(:(Xzibit25 írta:De az a leglényegesebb h a Barca nyerjen.De nyerni is fog mert a Sporting most nem állhat az utunkba két ilyen meccs után(Numancia,Racing).MessiFan írta:2-1-re tippeltem mert egész jó formában van a PSV. de az Atletico se rossz. ezért kérdeztem meg mert bizonytalan vagyok ennél a tippnél
Ma, 20.45-kor.MessiFan írta:Hát azt remélem is.
Egyébként mikor is lesz a PSV - A.Madrid?
De az a leglényegesebb h a Barca nyerjen.De nyerni is fog mert a Sporting most nem állhat az utunkba két ilyen meccs után(Numancia,Racing).MessiFan írta:2-1-re tippeltem mert egész jó formában van a PSV. de az Atletico se rossz. ezért kérdeztem meg mert bizonytalan vagyok ennél a tippnél
Én is 2-1-et tippeltem az Atleticonak.Xzibit25 írta:Sztem 1-2 .Na és szerinted mennyi lesz????De remélem h az Atletico nyer h legalább a Barca melett még1 spanyol csapat is győzzön.MessiFan írta:Heló. nem tudom hova írjem ezt de a PSV - A Madrid szerintetek mennyi lesz? mármint a vég eredmény
Sztem 1-2 .Na és szerinted mennyi lesz????De remélem h az Atletico nyer h legalább a Barca melett még1 spanyol csapat is győzzön.MessiFan írta:Heló. nem tudom hova írjem ezt de a PSV - A Madrid szerintetek mennyi lesz? mármint a vég eredmény
No azért nem kis nevek maradtak ki a szabály miatt, ez durvaTegnap éjjel hivatalosan is nyilvánosságra hozták annak a 25 játékosnak a nevét, akiket a klub benevezett a 2008/09-es Bajnokok Ligája küzdelem sorozat őszi szakaszára. A listán nincs ott Samuel, Dacourt, Rivas és Crespo. Ott van viszont Bolzoni és Santon és Mei az utánpótlás csapatból. Ennek az UEFA „régi-új” szabálya az oka, hiszen a 25-ös listában kötelezően a tavalyi 6 saját nevelésű játékos helyett már 8-nak kell lennie. Ebből 4 ˝helyben nevelt˝ játékosnak kötelezően az Interben kellett játszania 15 és 21 éves kora között legalább három szezont, míg 4 ˝országban nevelt˝-nél elég ugyanez státusz megléte Olaszországra vetítve. A négy helyben nevelt játékos: Orlandoni, Santon, Mei és Bolzoni, míg a négy országban nevelt: Jimenez, Toldo, Balotelli és Materazzi
örüljünk annak az egynek is tudtommal a viasat3 nem fog adni többet BL foci mecset hanem a női kézis BL-re fektet hangsúlyt, helyette a TV6 adja majd de szerintem az sok mindenkinél nincs tehát...Barcaforever írta:Eddig is ennyi volt.socio66 írta:Az nem sok...Varga Tamás írta: Egy meccset szerdánként.
Eddig is ennyi volt.socio66 írta:Az nem sok...Varga Tamás írta: Egy meccset szerdánként.
Egy meccset szerdánként.CFirpo3 írta:De az m1 az adni fogja nem?
nincs Tv6-od? akkor gondolom nekem sincs. mondjuk most nyáron vettünk vmi új HD-s cuccot, abban sincs vajon? kicsit tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokbansocio66 írta:UPC-s vagyok,családi csomagot fizetünk,ami egyáltalán nem olcsó!
Azért mégiscsak elvárhatnám hogy legyen az említett két adó,nem?
A PL-t még megemésztettem,de ha a Bl-ből sem fogok semmit látni, akkor biztosan keresek valami más csomagot/szolgáltatót.
Nem,nálunk betette a szolgáltató a csomagba,amúgy sima kábel...d.OR írta:
UPC-s vagy?
ozsimiki írta:pénz,pénz,pénz...socio66 írta:..miért nem jó úgy,ahogy tavaly volt
Am szerencsés vagyok,mert egy ideje van már tv6,meg angol focira az eurosport 2.
Zenit remélem is,hogy megszorongatja a Madridot,Juvével kifejezett bajom nincs.