Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, ez tényleg odab.sznanoname írta:20:05 - A német Bild szerint - melynek információját a katalán Sport is közölte -, a Real Madrid bombaigazolása Bernd Schuster honfitársa, Michael Ballack lesz. A médium szerint a fővárosiak akár 40 millió eurót is kifizetnének az irányítóért, akit posztján tökéletesnek tart az új edző.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bárcsak ne kacsa lenne, ha igaz lefordulok a székről.
20:05 - A német Bild szerint - melynek információját a katalán Sport is közölte -, a Real Madrid bombaigazolása Bernd Schuster honfitársa, Michael Ballack lesz. A médium szerint a fővárosiak akár 40 millió eurót is kifizetnének az irányítóért, akit posztján tökéletesnek tart az új edző.
Nem sokat hallottam róla, ki ő?noname írta:Nery Castillo
Az komoly miért nem Kluivertet ő még nem is annyira öreg hasznos is lennenoname írta: Az LA Galaxi állítólag már Bergkampot akarja
Ki ne szeretné GameGame90 írta: U.i. látom te is szereted Vidát
Sztem most ezzel nagyon erős lesz a Hamburg.talán a legjobb keretük van a BAyern és Werder után.Akár az első helybe is beleszólhatnak.kilibarca írta:Romeo CastelenHamburg
Tevez-zel még mindig semmi kiváncsi vagyok marad-e
Nagyon jó igazoláskilibarca írta:Romeo CastelenHamburg
Skysports, szóval elég valószínű h igaz.Game90 írta:Nem úgy volt, hogy a Zaragozához igazol?noname írta:Santa CruzBlackburn.Ha nem sérül le,akkor nagyon jó fogás lehet.McCarthy-Santa Cruz nem gyenge csatársor.
![]()
Off: van új smiley![]()
![]()
![]()
Melyik tűnt el?
Nem úgy volt, hogy a Zaragozához igazol?noname írta:Santa CruzBlackburn.Ha nem sérül le,akkor nagyon jó fogás lehet.McCarthy-Santa Cruz nem gyenge csatársor.