Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha lesérül, oda a bajnokság. Sajnos...Titinho írta:Hogy rohadna meg az összes skót ott ahol van!!!! Ezek ölik a focit, hogy lehet így játszani!!! Messi-nek harmadjára léptek oda csúnyán és az a paraszt még a pályán van!!! Ennyit tud ez a népmuvészeti cserépedény Celtic...gratulálok nekik!!!
Szegény Messi...asszem, egy-két hónapra lemondhatunk az egyik legjobb játékosunkról. De [auto_cenzúra] volt látni a síró arcát...még én is megkönnyeztem.
Lehet h nem a sérülés miatt sírt ki tuggya....(lehet volt vmi ígérete amit ezzel nem váltottbe h lejött vagy sanálta v vmi de sztem nem a sérüléstől volt nem úgy nézett ki...)Replay írta:háát amennyire sirt szegény, sztem nagyon súlyos, mindenki őt vigasztalta, Puyol, Eto'o...zolinho15 írta:Meeeeeeesi neeeeeeeeeee
nem igaz, miért kell megint lesérülnie..nagyon reméllem hogy nem súlyos...
Lehetséges, sajnos kicsit ugrott a kép... szó mi szó, fájdalmas lehetett.. rossz volt nézni Messit..danko94 írta:Ha jól láttam a bokája fordult ki egy rúgástól kb oda kapta mint eduardo csak nem vt olyan lkemény h törjön vmiRonaldinho&Barca írta:Messivel mi történt?![]()
![]()
háát amennyire sirt szegény, sztem nagyon súlyos, mindenki őt vigasztalta, Puyol, Eto'o...zolinho15 írta:Meeeeeeesi neeeeeeeeeee
nem igaz, miért kell megint lesérülnie..nagyon reméllem hogy nem súlyos...