Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamiért az az érzésem hogy németek nyernek!De a te döntésed!reny231 írta:U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D
Ekkora összeget én biztos nem tennék fel.reny231 írta:U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D
én egy meccsre nem tennék anyi pénztreny231 írta:U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D
Elsőt kivenném, meg a 3.-at . a többit adomkovinho írta:Costa Rica - Venezuela H
Atlético PR - Corinthias V
Sao Paulo - Nautico H
Dél-Afrika - Spanyolország (1-0) V
USA - Brazília V
Tét: 500 Ft
Várható: 14.155 Ft
Nagyon gyenge?
Elég nagy volt a szórásfcbarca0827 írta:Tipikus németek...Primitive írta: Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah...
Tipikus németek...Primitive írta: Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah...
Azt rakj amit jónak látsz, a Te pénzedBarcaman14 írta: Akkor lehet inkább a németeket rakom az olaszok helyett.Az angolokban pedig bízok.
Akkor lehet inkább a németeket rakom az olaszok helyett.Az angolokban pedig bízok.Primitive írta:Szerintem mind a két U21-es meccsbe benne van az X. A brazil meccs is elég rizikós, de Ronaldó lehet megnyeri neked a meccset...Barcaman14 írta:Ezt rakom szerintem mára és holnapra:
Svédország-Anglia V 2.03 (U21)
Olaszország-Németország H 2.25 (U21)
AtleticoPR-Corinthians V 2.80 (az Atletico tökutolsó)
500ft6390ft
Vélemény??Még nem adtam fel.
Svédeket volt szerencsém nézni a Fehéroroszok ellen. Nagyon jó csapata van most a svédeknek+hazaiak. Angolok, meg angolok, simán nyerhetnek, de szerintem ez a meccs inkább no bet.
Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah.... Ha valaki nézi a Bundeligát, az tudhatja, hogy ők általában kezdők a csapataikban.. Olaszok meg..Néztem a Szerbia elleni meccsüket, no comment. Előrejáték 0.
Rizikós szeló, de én inkább a németekért+ a svédekért fogok szorítani
Szerintem mind a két U21-es meccsbe benne van az X. A brazil meccs is elég rizikós, de Ronaldó lehet megnyeri neked a meccset...Barcaman14 írta:Ezt rakom szerintem mára és holnapra:
Svédország-Anglia V 2.03 (U21)
Olaszország-Németország H 2.25 (U21)
AtleticoPR-Corinthians V 2.80 (az Atletico tökutolsó)
500ft6390ft
Vélemény??Még nem adtam fel.
rossz ötlet volt..reny231 írta:Hy!!! Valaki tudna dobni egy Brazil meccs linket??? Megtettem a Brazilokat hendin. Szerintetek??
Primitive írta:Szerintem már veheted is fel a nyereményedsocio66 írta:spanyol-amerika h
brazil-dél afrika h
10.00015.000
![]()