Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg a másik a bajnokság végén ő lett a 2. legjobb kapus a ligában casillas meg csak 5. lett de nyilvánvaló casillas még sokkal jobb de sztem lesz olyan jó valdés mint ő szvszAtesz írta:Casillas egyértelműen a legjobb, szvsz Reinával kell megkűzdenie a kispadért, és a későbbi lehetőségekértRivaldo11 írta:Az pedig a minimum,hogy a válogatott keretben a helye!
Casillas egyértelműen a legjobb, szvsz Reinával kell megkűzdenie a kispadért, és a későbbi lehetőségekértRivaldo11 írta:Az pedig a minimum,hogy a válogatott keretben a helye!
Hűűű, de örülök neki, h más is így látja... Szerintem is, egyike a legjobb teljesítményeknek mostanában. Persze már lekopogtam, h így is maradjon, remélem ti isozsimiki írta:Szerintem az idei szezon összes meccsét figyelembe véve, ő nyújtja csak azt az egyenletes teljesítményt,amit mindenkitől el lehetne várni...(persze mindenki bele fog lendülni,én türelemmel vagyok!)
Rengeteg szép védése volt,már idáig is,szerintem egy magabiztos pont,és ez nagyon fontos egy kapusnál
Talán majd ha a jó öreg rasszista Aragones elhúz a padról...Gauchomester írta:Valahogy nem értem, miért nincs a válogatottnál. Már 2-3 éve folyamatosan jobb teljesítményt nyújt, mint az öreg Canizares, vagy az állandóan bakizó Reina. HJa nem is kezdőként, de cserekapusként náam biztos helye lenne a keretben.
Kahn mostani formája alapján ezt nemmondanám.Amúgy így visszanézve a gólt énse hibáztatom már annyira Victort.Ugyanaz a szitu mint a Sevilla meccsen az 1. kapott gólunknál,már azis csoda hogy az első lövést védte.redmiller írta:Azért nem volt olyan erős... Pl. Kahn simán lenyelte volna.Enrique írta:Én sem értek vele egyet, de hagyjuk...
Az is bravúr volt, hogy védte...
Azért nem volt olyan erős... Pl. Kahn simán lenyelte volna.Enrique írta:Én sem értek vele egyet, de hagyjuk...
Az is bravúr volt, hogy védte...
Na ez a hülyeség, már megbocsáss...redmiller írta:A Celta első gólja szerintem az ővé volt.... Hogy csinálhat egy kapus olyat, hogy középre üti a labdát??? Ezért még a serdülőben is kapnak... Vagy megfogja, vagy más merre üti, de nem középre...
Tény,hogy Cassillas lenne a kezdő valszeg mindig,de akkor is elismerés ha valaki válogatott kerettag! És ő rászolgált erre az elismerésre úgy vélem! De ha nem lesz soha válogatott akkor is minden Barcás el fogja ismerni,és úgyanúgy fogjuk szeretni!LG írta:Nem teljesen mind1ozsimiki írta:Espanyol elleni meccsen Victor fantasztikusan védett!
Ott folytatja,ahol tavaly idény végén abbahagyta!
Ez nagyon bíztató,és remélem előbb-utóbb bekerül legalább a spanyol válogatott keretébeMegérdemelné,hogy ott legyen! Casillas jobb,de a többiekkel szerintem simán felveszi a versenyt
Lehet h Casillas után ő a legjobb, de a cserekapusnak általában semmi dolga nincs, ha csak lesérül a kezdő. meg amugy is 1 kalap [auto_cenzúra] a válogatott.
Nem teljesen mind1ozsimiki írta:Espanyol elleni meccsen Victor fantasztikusan védett!
Ott folytatja,ahol tavaly idény végén abbahagyta!
Ez nagyon bíztató,és remélem előbb-utóbb bekerül legalább a spanyol válogatott keretébeMegérdemelné,hogy ott legyen! Casillas jobb,de a többiekkel szerintem simán felveszi a versenyt
Köszi! Szerintem maradok a biztos azaz ismert rendelési útnál! De azért kíváncsi vagyok mit ír vissza!grecki írta:ja, én csesztem el, most vettem észre, hogy k-val és nem c-vel írtam le...Már elment.
scorpio_23@freemail.hugrecki írta:Sorry, hogy megint kicsit más tészta, de nem él már az az emiled, ami meg van adva a profilodnál, így nem tom elküldeni neked.Scorpio írta:Kicsit eltereltük a beszélgetést! Valdes nagyon jó, remélem sokáig marad a csapatnál!
Sorry, hogy megint kicsit más tészta, de nem él már az az emiled, ami meg van adva a profilodnál, így nem tom elküldeni neked.Scorpio írta:Kicsit eltereltük a beszélgetést! Valdes nagyon jó, remélem sokáig marad a csapatnál!
Jah igen, sorry Valdes, észre se vettem hogy az ő topicjában vagyokScorpio írta:Kicsit eltereltük a beszélgetést! Valdes nagyon jó, remélem sokáig marad a csapatnál!
Én Zambrotta mezt biztos! JUVE óta egyik kedvencem!roonie írta:Ha felirat nélkül veszed a mezt akkor 16 rongy, ha felirattal akkor lehet ilyen 20-24...bár ezt nem nagyon tudom, én leginkább semlegest vennék, az jobban szimbolizálja a csapatot, mint egy névvel ellátott mez!Scorpio írta:Szerintem 20-24 ezer! Én biztos veszek, mert tudok rendelni!![]()
![]()