Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Neked kell átállítani a profilodban, az időzónánálozsimiki írta:Üdv.
Csak azt szeretném megjegyezni,hogy az óraátállítás még nem esett meg a honlaponNem egetrengető probléma,csupán felfigyeltem rá a hsz időpontoknál.
Game90 írta:Vagy pedig a lap nevét www.eurobarcafradi.hu -raozsimiki írta:Esetleg,hogy ne lehessen belekötni,a topic nevét lehetne bővíteni![]()
![]()
A viccet félretéve, sztem jó ötlet
Vagy pedig a lap nevét www.eurobarcafradi.hu -raozsimiki írta:Esetleg,hogy ne lehessen belekötni,a topic nevét lehetne bővíteni
Leginkább azért vanozsimiki írta:Amúgy ez a topic tényleg azért van,hogy ilyen tartalmú hszeket is írhatunk bele
Értem a problémát, de azért nem várhatja senki, h elfeledjük, h ki madridista, ki barcás... ilyen nincs. De legközelebb türtőztetem magam, ha ez ekkora problémát okozott.Game90 írta:Nem tudom mit kell itt ,,parádézni''. Ha Barcás írta volna, akkor nem lett volna semmi gond![]()
De sztem hagyjuk is. Visca el helyesírás![]()
![]()
Számunkra ez a lényeg, szóljatokGame90 írta:Sztem nyugodtan szólhat egy madridista is, hogy helyesírási hiba volt a cikkben. Barcások is szoktak szólni.
Én speciel azt is félreértettem, h két darab apró semmiséget megemlít itt egy madridista itt.barca99 írta: Nem bántásból írtad, de a kiemelt részt félre lehet érteni. És igen minősíted, mert ebből neki val'szeg az jön át, hogy eurobarcára beírt vmit, amiért egyből belekötöttek. Tehát sztem akinek nincs köze hozzá, az ne reagáljon, aki meg írta a cikket, az meg megköszönte.
peace
Nem bántásból írtad, de a kiemelt részt félre lehet érteni. És igen minősíted, mert ebből neki val'szeg az jön át, hogy eurobarcára beírt vmit, amiért egyből belekötöttek. Tehát sztem akinek nincs köze hozzá, az ne reagáljon, aki meg írta a cikket, az meg megköszönte.lionelmessi19 írta:Én sem bántásból írtamlionelmessi19 írta:Zizou fan, köszönjük az értesítést. Nekünk megfelel így is, ha Neked nem akkor olvasd a helyesírásilag hibátlan madridistát.
Azért kicsit ti is túldramatizáljátok , rosszul érzem? Zizou fan szerintem túléli, sőt fel sem veszi jó esetben
Eurobarcát minősítjük, stb. ... , nem volt ez ilyen komoly
Én sem bántásból írtamlionelmessi19 írta:Zizou fan, köszönjük az értesítést. Nekünk megfelel így is, ha Neked nem akkor olvasd a helyesírásilag hibátlan madridistát.
Nem hiszem, hogy így kéne reagálni. Ő csak szólt, hogy van a cikkben pár apró hiba és nem bosszantás céljából...lionelmessi19 írta:Zizou fan, köszönjük az értesítést. Nekünk megfelel így is, ha Neked nem akkor olvasd a helyesírásilag hibátlan madridistát.
valahogy úgy...Sharkinho írta:Mert nem tetszik neki a mostani neve...