annyira hogy 10 embernek 1 golt se tudtatok vágni pedig csak anyit kelett volna tenniük hogy visszazárnak a barcások s 1 kontrábol meg is lett volna az 1. gol s utána már ki fognak nyilni mert nekik is kell rugni 1 golt s utána jöhetett volna a többi gol.... dde nem értetek a focihoz...2. félidőre feljavult a játékunk
Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Barça B
-
- Llegenda del Barça
És szerinted majd csak úgy magától megvilágosodik? Ha beindul a gépezet, akkor sztem az azért lesz, mert a sztárjainknak kijön a lépés. De Rijkkard még ugyan úgy meghúzza a baromságait.Rivaldo11 írta:De még kissé korai...Tényleg, mi van, ha most nyerünk zsinorban tízszer? Máris jó edző lett Rijkaardból?Zozzy 5 írta:Én sem pörögném ezt túl túlságosan, ha egy olyan edzőnk lenne, aki tud változtatni egyik meccsről a másikra, tud nagyot húzni, és nem így jelöli ki a csapatot...
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
én továbbra is a középpályán látom a gondokat...annak is inkább a játékszervezésért felelős szekciójával.szerintem ha Messi és Ronny visszahúzódna a 2 szélre valamint Henry visszavont éket, Eto csatárt jáccana varázslat lenne...én így érzem...és szerintem működne..bár ezt Franky azért jobban érzi meg érti, de én így gondolomSlither írta:Nem kéne állandóan Oleguert szidni, ez a meccs sem rajta múlott, nem kell feleslegesen szídni. A támadószekcióval vannak a gondok, nem Olival...

azért ezt nem mondanám, hogy megpattan azt gól, és mázli...3 kapufát lőtta real azon a meccsen, és rohadt nagy helyzeteket alakított ki, jóljátszottAcroTommyka írta:Oleguert már tavaly el kellett vna zavarni a búsba!én sem értem Rijkaard miért favorizálja mikor egy [auto_cenzúra]...De attól hogy ma nem nyertünk semmi nincs veszve!nem volt szerencsénk és ennyi a realnak meg minden lövés megpattan és gól...nekik szerencséjük volt!élvezzék ki h előbbre vannak a tabellán...fényképezzék is le mert idén ilyen nem lesz többet:D:D
(Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mint tudjátok, én megrögzötten hiszek R10-ben, de azt kell mondjam: igazságod van, meg kéne próbálni.cruyff írta:Én pedig tudjátok min gondolkodok? Egy Eto'o-Henry-Messi kezdőn, Ronival a padon.Bocs, de ez van.
- noname
- Llegenda del Barça
Akkor inkább Henry-Etoo-Messi.cruyff írta:Én pedig tudjátok min gondolkodok? Egy Eto'o-Henry-Messi kezdőn, Ronival a padon.Bocs, de ez van.

A Fifa egy szégyen
- albicelesteX
- A Vadász
ezzel egyetértek!akármi legyen a vége a bajnokságnak ami nagyon távol van még én elküldeném őt!!!Zozzy 5 írta:Én sem pörögném ezt túl túlságosan, ha egy olyan edzőnk lenne, aki tud változtatni egyik meccsről a másikra, tud nagyot húzni, és nem így jelöli ki a csapatot...Rijkaardnak tavaly óta nem sikerült.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
De még kissé korai...Tényleg, mi van, ha most nyerünk zsinorban tízszer? Máris jó edző lett Rijkaardból?Zozzy 5 írta:Én sem pörögném ezt túl túlságosan, ha egy olyan edzőnk lenne, aki tud változtatni egyik meccsről a másikra, tud nagyot húzni, és nem így jelöli ki a csapatot...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
de azt te is lásd be marquez jobb focista!!!kellene valami vérfrissítés!én bízok messi bojan dos santos trióba!!!!

- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
bazz segítsen vki nem tok feltenni képet mért van ez ??????
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Barcelinho: a Celta ellen kezdtük a 2006/07-es idényt, azaz a tavalyit.barcelinho_5 írta:tavalyelőtti!Zozzy 5 írta:Tavalyi....ozsimiki írta:2 éve történt: egy kiesőjelölt ellen 0-0al kezdtünk,sok helyzetet elbénáztunk,majd a szezon végén bajnokságot,és bl-t nyertünk....
Most történt: egy nehéz pályán,egy masszív kis csapattal szemben döntettlent értünk el, a meccset sajnos nem láttam,de ha sok helyzet kimaradt,meg hasonlók,akkor az azt jelenti,h nyomtunk,ha viszont tényleg teljesen ötlettelen volt a dolog,akkor nem hasonlítom a 2évvel ezelőttihez...
Tehát milyen volt?![]()
tavalyelőtt a Celta Vigo ellen játszottunk idegenben és 0-1-ről fordítva, nemtom hogy, 3-2 nyertünk Guddy góljával!:D
az Alaves elleni meccs a 05/06-os idényben volt
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Így igaz. Ne temessünk már, ez még csak a rajt. Meggyőződésem, hogy 1-2 meccs, és beindul a gépezet...Boixos írta:azért kicsit pihenhetnétek fiatalok! ha a következő meccstől agyonvernénk mindenkit és mondjuk novemberre 10 ponttal vezetnénk a bajnokságot, akkor mit mondanátok? várjunk már az örjöngéssel!
majd ha zsinórban ilyen meccseink lesznek, ráérünk üvöltözni.
akkor viszont én leszek az első.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Én sem pörögném ezt túl túlságosan, ha egy olyan edzőnk lenne, aki tud változtatni egyik meccsről a másikra, tud nagyot húzni, és nem így jelöli ki a csapatot...Rijkaardnak tavaly óta nem sikerült.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.08.26. 21:17:36-kor.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
tényleg nem kell elkeseredni. ez egy meccs volt, és azért ha belegondolunk a 2. félidőre feljavult a játékunk, nem kell annyira keseregni:)
a realitások(nem a REAL
) talaján maradva, ettől a döntetlentől még akár a veretlen idényünk is meglehet

a realitások(nem a REAL

-
- Barça B
A profilodban az "első" képen ki szerepel?noname
-
- Director del Fútbol
Nem is tudom milyen csapattal kellene kiállni jövő héten,de egy biztos,valamit változtatni kell.Henry mindenképp kezdő lesz,de én elgondolkodnék Dos Santos kezdő 11-be állításán is.Mivel Xavi és Iniesta nem tudott nagyot alkotni,meg kell adni a lehetőséget Deconak,hogy újra bizonyítson,bár ahhoz nem fűzök sok reményt,hogy ő fog minket felpörgetni.
Én abban bízok,hogy ez csak idény eleji forma,és előbb-utóbb beindul majd a gépezet.
Én abban bízok,hogy ez csak idény eleji forma,és előbb-utóbb beindul majd a gépezet.
-
- Llegenda del Barça
Persze...Majd a Real úgyis simán elhasal, nálunk meg Frank megvilágosodik, Ronnie elkezd magától játszani stb stb stb....ronaldinho89999 írta:na figyeljetek fiuk!! a madrid megszerezte a 3 pontot mi nem. de ők a kövi fordulóban a Villarreal ellen jácanak ahol 99%-hogy elhasalnak. emlékkezzetek tavaly. sevilla-villarreal: 0-1. valenciát is verte most a madridot fogja. mi a bilbao ellen jácunk asszem őket lazán el kell intézni. csak a sevilla marad ellenfél és messze van a bajnokság vége még. Ugyanígy indult a 2005/06-os év. és akkor bl, szuperkupa,bajnokság
csak nyugalom.és a madrid v a sevilla ne érdekeljen csak MAGUNKKAL foglalkozzunk. ahogy turé is monta. még össze kell szoknunk. de megnyerjük!!! még van 37 forduló. NYUGALOM. okés?![]()
-
- Llegenda del Barça
azért kicsit pihenhetnétek fiatalok! ha a következő meccstől agyonvernénk mindenkit és mondjuk novemberre 10 ponttal vezetnénk a bajnokságot, akkor mit mondanátok? várjunk már az örjöngéssel!

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
lesz ez jobb is ez csak 1 meccs
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
- noname
- Llegenda del Barça
Elkeseredni nem kell, de elgondokodni mindenképp.Így legalább ez alaposan visszavesz a fiúk nagyképűségébő,hibába mondtak bármit az újságokm, nem vagyunk verhetetlenek!Egy elég régi szöveget idézek:"ebből a meccsből tanulni kell!" Legközelebb jobbak leszünk! 

A Fifa egy szégyen
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
tavalyelőtti!Zozzy 5 írta:Tavalyi....ozsimiki írta:2 éve történt: egy kiesőjelölt ellen 0-0al kezdtünk,sok helyzetet elbénáztunk,majd a szezon végén bajnokságot,és bl-t nyertünk....
Most történt: egy nehéz pályán,egy masszív kis csapattal szemben döntettlent értünk el, a meccset sajnos nem láttam,de ha sok helyzet kimaradt,meg hasonlók,akkor az azt jelenti,h nyomtunk,ha viszont tényleg teljesen ötlettelen volt a dolog,akkor nem hasonlítom a 2évvel ezelőttihez...
Tehát milyen volt?

tavalyelőtt a Celta Vigo ellen játszottunk idegenben és 0-1-ről fordítva, nemtom hogy, 3-2 nyertünk Guddy góljával!:D
az Alaves elleni meccs a 05/06-os idényben volt

-
- Llegenda del Barça
A Real állítólag jól játszott és hátrányból fordítottak. Mi meg nem tudtunk emberelőnyben nyerni. Azért lássuk már át a teljes igazságot.AcroTommyka írta:Oleguert már tavaly el kellett vna zavarni a búsba!én sem értem Rijkaard miért favorizálja mikor egy [auto_cenzúra]...De attól hogy ma nem nyertünk semmi nincs veszve!nem volt szerencsénk és ennyi a realnak meg minden lövés megpattan és gól...nekik szerencséjük volt!élvezzék ki h előbbre vannak a tabellán...fényképezzék is le mert idén ilyen nem lesz többet:D:D
(Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค)
-
- Barça B
na figyeljetek fiuk!! a madrid megszerezte a 3 pontot mi nem. de ők a kövi fordulóban a Villarreal ellen jácanak ahol 99%-hogy elhasalnak. emlékkezzetek tavaly. sevilla-villarreal: 0-1. valenciát is verte most a madridot fogja. mi a bilbao ellen jácunk asszem őket lazán el kell intézni. csak a sevilla marad ellenfél és messze van a bajnokság vége még. Ugyanígy indult a 2005/06-os év. és akkor bl, szuperkupa,bajnokság
csak nyugalom.és a madrid v a sevilla ne érdekeljen csak MAGUNKKAL foglalkozzunk. ahogy turé is monta. még össze kell szoknunk. de megnyerjük!!! még van 37 forduló. NYUGALOM. okés?

csak nyugalom.és a madrid v a sevilla ne érdekeljen csak MAGUNKKAL foglalkozzunk. ahogy turé is monta. még össze kell szoknunk. de megnyerjük!!! még van 37 forduló. NYUGALOM. okés?

ronaldinho