Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Abidal a legsúlyosabb ő ha jól tudom 4-6 hét!bali 15 írta:Köszi.kbaladzs írta:Srérült lista:bali 15 írta:Hol is van Toure?
Már annyian sérültek le hogy azt sem tudom már hogy ki egészséges.
Chigrinsky, Abidal, Alves, Toure, Keita, remélem nem hagytam ki senkit!!!![]()
Várható visszatérésük?
(Bocsi de most lusta vagyok a főoldalon olvasgatni, meg remélni szeretném hogy nem fog sokáig fenállni ez az állapot)
Köszi.kbaladzs írta:Srérült lista:bali 15 írta:Hol is van Toure?
Chigrinsky, Abidal, Alves, Toure, Keita, remélem nem hagytam ki senkit!!!
azért annak ellenére,h úgy-ahogy magunkra találtunk,még a félidő 2.felében is veszélyes kontrákat hoztak,hiába leszünk veszélyesebbek elől,ha ezt így engedjük tovább. szerintem még kapunk gólt ha Pep nem rendezi a sorokat kpén,és nem rázza fel őket fejben,és 3gólt nem hiszem,h tudunk szerezni.kanty írta:Gyenge, álmos kezdés következménye, h vezet az Atletico. A félidő második felében már a támadások jobban mentek és ez helyzetekben is megmutatkozott. Ibra és Messi több alkalommal is veszélyesek voltak. Xavi az aki ma nem a legjobb passzban van, eléggé körülményes és magához képest sok labdát is elad.
A második félidőt agressziven kell kezdeni, ha sikerül a félidő elején betalálni akkor jól az esélyek.
Hajrá!!!!
Srérült lista:bali 15 írta:Hol is van Toure?
Engem nem lep meg a dolog. Már az őszi meccsen is megették a középpályánkat, csak akkor elképesztően hatékonyak voltunk támadásban és a védelmünk pár hibát javított. Ez a védelem ma erre nem képes. A helyzeteink ma is megvannak, csak most pontatlanabbak vagyunk. Talán abban bízhatunk, hogy jobban bírjuk a végét. Ha az utolsó 15-20 percig nem kerülünk nagyobb hátrányba, még bármi lehet. Ha viszont kapunk még 1-et, akkor kb vége is.Ede72 írta:vazze, Xavi és Ini az egész szezonban nem adott annyi pontatlan passzt mint ma..ez az eddigi [auto_cenzúra] játék kulcsa...
Töketlenek, aha... Milito - több, mint 1 év kihagyás után, örüljünk, hogy így is...Ilúvatar írta:töketlen védők, úristen.![]()
valdes ismét védett jónagyiot.
Nem a védelemmel van a baj, hanem nincs középályás labdaszerzésünk, egyszerűen kontrzának folyamatosan, mert elől nincs mozgás nincs kinek passzolni és folyamatosan veszitettük a labdákat e mccs elején, der mostmár stabilabbak vagyunk!Pety-d írta:Össze kell kapni a védelmet a szünetben. Bízok Pepben, eddig még nem csalódtam benne!
Szidjad még Ibrát bakker. Oda kellet írni zárójelben.... Hihetetlen. A mai nap legjobbjra a csapatban, Valdes mellett de azért baszogatod, komolyan mondom vicc.ElBartimaeus írta:Ini szerintem nem gyenge, ha megnézed kevés labdát ad el, nem körülményeskedik, fut, próbál pörögni, emberfölényt alakít ki a cseleivel, bár kicsit sokat cipeli, de ez betudhat annak, hogy kevés a megjátszható ember körülötte.Rivaldo11 írta:Xavi, Ini és Messi gyenge nagyon. Ez az oka, hogy vezet az ellenfél.
Ettől függetlenül még bármi lehet.
Sajnos a többiek,tényleg nagyon rossz napot fogtak ki, még csak nem is futnak, ami számomra érthetetlen. (Ibra is lassú, csak tőle ez nem szokatlan...)