Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugodtan, most azért nem fogok feleslegesen szerkesztgetni. Csak ha már eldurvulna a dolog. Vitatkozni lehet és szabad is.Zsolti írta:Most nem kezdek el veled vitatkozni,mert látom moderátor lettél.Igazad van Riq azt csinál amit akarEnrique írta:Nekem mind1 micsinál riq, csak mi nyerjünk. Tőlem bukfencezhet is meccs közben, az sem érdeklen nagyon...Zsolti írta:Tűnjön ki a csapatából ő,a miénkből meg mindenki.Ebbe asszem mindenki beleegyezne.
De izé vagy!Enrique írta:Nekem mind1 micsinál riq, csak mi nyerjünk. Tőlem bukfencezhet is meccs közben, az sem érdeklen nagyon...Zsolti írta:Tűnjön ki a csapatából ő,a miénkből meg mindenki.Ebbe asszem mindenki beleegyezne.Enrique írta: Én meg remélem h eltűnik majd szépen a mezőnyben... És nem mutat semmit. Legalább nyerünk majd.
Most nem kezdek el veled vitatkozni,mert látom moderátor lettél.Igazad van Riq azt csinál amit akarEnrique írta:Nekem mind1 micsinál riq, csak mi nyerjünk. Tőlem bukfencezhet is meccs közben, az sem érdeklen nagyon...Zsolti írta:Tűnjön ki a csapatából ő,a miénkből meg mindenki.Ebbe asszem mindenki beleegyezne.Enrique írta: Én meg remélem h eltűnik majd szépen a mezőnyben... És nem mutat semmit. Legalább nyerünk majd.
Nekem mind1 micsinál riq, csak mi nyerjünk. Tőlem bukfencezhet is meccs közben, az sem érdeklen nagyon...Zsolti írta:Tűnjön ki a csapatából ő,a miénkből meg mindenki.Ebbe asszem mindenki beleegyezne.Enrique írta:Én meg remélem h eltűnik majd szépen a mezőnyben... És nem mutat semmit. Legalább nyerünk majd.Zsolti írta:Roman 2hét múlva bizonyíthat ellenünk.Remélem jól játszik majd,hogy bemutasson a kétlkedőknek,de azért nekünk kellene nyerni.
Tűnjön ki a csapatából ő,a miénkből meg mindenki.Ebbe asszem mindenki beleegyezne.Enrique írta:Én meg remélem h eltűnik majd szépen a mezőnyben... És nem mutat semmit. Legalább nyerünk majd.Zsolti írta:Roman 2hét múlva bizonyíthat ellenünk.Remélem jól játszik majd,hogy bemutasson a kétlkedőknek,de azért nekünk kellene nyerni.
Én meg remélem h eltűnik majd szépen a mezőnyben... És nem mutat semmit. Legalább nyerünk majd.Zsolti írta:Roman 2hét múlva bizonyíthat ellenünk.Remélem jól játszik majd,hogy bemutasson a kétlkedőknek,de azért nekünk kellene nyerni.
Szerintem sem valami nagy durranás,akkor már inkább Luis Oscar Gonzales(kár,hogy non eus,de akkor is.)Sokkal jobb focistának tartom a Vaart-nál.Boixos írta:mitől lenne akkora igazolás a v d. vaart? jó zsugás, de egyáltalán nem egy kimagaslóan nagy király. ha az lenne, már régen nem az ajaxban nyomná. különben is, egy ideig elég a gio a hollandokból.boggabor írta:... hoszhatnank mar vegre Vaartot Ajax utan mi vagyunk a masodik csapata ilyen jatekosok kellenek akik szeretik a clubot es nem a penze jon hozzank tobbet fizettunk igy ide jott pedig kijelentette neki a MU kell es vegul ide jott tavaly nem is volt vele baj, ha csak az nem miatta elkultek Juant, de iden............
mitől lenne akkora igazolás a v d. vaart? jó zsugás, de egyáltalán nem egy kimagaslóan nagy király. ha az lenne, már régen nem az ajaxban nyomná. különben is, egy ideig elég a gio a hollandokból.boggabor írta:... hoszhatnank mar vegre Vaartot Ajax utan mi vagyunk a masodik csapata ilyen jatekosok kellenek akik szeretik a clubot es nem a penze jon hozzank tobbet fizettunk igy ide jott pedig kijelentette neki a MU kell es vegul ide jott tavaly nem is volt vele baj, ha csak az nem miatta elkultek Juant, de iden............
Mi sem fogjuk iden elengedni, de nyaron mehetne es hoszhatnank mar vegre Vaartot Ajax utan mi vagyunk a masodik csapata ilyen jatekosok kellenek akik szeretik a clubot es nem a penze jon hozzank tobbet fizettunk igy ide jott pedig kijelentette neki a MU kell es vegul ide jott tavaly nem is volt vele baj, ha csak az nem miatta elkultek Juant, de iden............Enrique írta:De nem másfél(!!) év után...boggabor írta:Ronninal sokal nagyobb sztarokat eladtunk:Stoickov,Guardiolat(ingyen)Maradona,Schuster,Zubizaretta,RivaldoEnrique írta: HEHEHE.... Jó viccc...
De tudom jól h nem viccnek szántad, teljesen komolyan mondtad, de ez akkor is ABSZURD!!! Ilyet nem lehet mondani. Ilyenért a középkorban máglyára raktak vna...![]()
Lehet h Ronnie most pocsék formában van, de akkor is sokkal jobb játékos mint riquelme.
Be fogja bizonyítani nektek, bármennyire is szidjátok!
boggabor írta: Ronninal sokal nagyobb sztarokat eladtunk:Stoickov,Guardiolat(ingyen)Maradona,Schuster,Zubizaretta,Rivaldo
De nem másfél(!!) év után...boggabor írta:Ronninal sokal nagyobb sztarokat eladtunk:Stoickov,Guardiolat(ingyen)Maradona,Schuster,Zubizaretta,RivaldoEnrique írta:HEHEHE.... Jó viccc...boggabor írta:Egyszeru a megoldas Riquelmet vissza kell hozni Ronni helyere es Ronnit el lehetne adni es Sylvinhot azzonal kirugni.
De tudom jól h nem viccnek szántad, teljesen komolyan mondtad, de ez akkor is ABSZURD!!! Ilyet nem lehet mondani. Ilyenért a középkorban máglyára raktak vna...![]()
Lehet h Ronnie most pocsék formában van, de akkor is sokkal jobb játékos mint riquelme.
Ronninal sokal nagyobb sztarokat eladtunk:Stoickov,Guardiolat(ingyen)Maradona,Schuster,Zubizaretta,RivaldoEnrique írta:HEHEHE.... Jó viccc...boggabor írta:Egyszeru a megoldas Riquelmet vissza kell hozni Ronni helyere es Ronnit el lehetne adni es Sylvinhot azzonal kirugni.
HEHEHE.... Jó viccc...boggabor írta:Egyszeru a megoldas Riquelmet vissza kell hozni Ronni helyere es Ronnit el lehetne adni es Sylvinhot azzonal kirugni.
Na látod ez még az egyik leghelyénvalóbb magyarázat arra, hogy miért is NE jöjjön vissza a Barcába Riquelme! A játéktudásával nincs gond, de az általad is említett istenek mellé (Xavi, Deco, Iniesta) nem kell még ő is, illetve nem akarunk a jelenlegi gárdából senkit sem kiszorítani, ezért felesleges!Cooltiszo írta:Azért Ronaldinhoval fölösleges hasonlítgatni. Inkább Deco és Xavi játszik az ő posztján. Oda pedig nem fér be, és csak Iniestától venné el a játéklehetőéget. Xavi mester, Deco nagyszerű, ne tudná őket kiszorítani.
Sztem futni se futna sokkal többet.. Riq nem az a játékos...redlions írta:Kétségtelen, hogy helyetesíthetné Ronnie rossz játékát! Úgyanolyan rosszul passzolna, de legalább futna...