Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Máshogy nem tudtam megcsinálni... Sorry..visca el barca írta:off:
nagyon sulyos az a kep ami a hirekhez van beteve az animacios reszhez![]()
![]()
![]()
![]()
egy-két jatekosunknak olyan feje van h ihaj!![]()
![]()
![]()
és az milyen volt, amikor a Soriano esküvőjén a górék elmentek meccset nézni? meg amikor este kimentek a tök üres Nou Campba, és elkezdett üvöltözni a Laporta?Xavi írta: Ui.:Az se semmi, hogy a madrid meccs után az összes góré együtt énekli a buszon a Barca-himnuszt, de úgy, mint a gyerekek...
Hát jah, pedig amikor ott ült például a kocsiban és az emberek szinte követelték, hogy rúgja ki Rijkaardot, ő végig kitartott mellette, és tényleg neki lett igaza.Xavi írta:Na ja... De én úgy gondolom, hogy az idő Laportát igazolta... Akkor is bízott Rijkaardban, amikor nagy [auto_cenzúra] volt a csapat...
Maximálisan egyetértek ezzel!!! Tényleg nézzétek meg!!! Ebből kiderül, hogy a Barca "més que un club"!!!Boixos írta:nézem ezt a filmet, gyerekek, a hideg ráz! amikor leigazoltuk és aláírta a szerződést a Ronaldinho, az irodaépület előtt már örjöngtek az emberek! amikor a NouCampban bemutatták 20ezren voltak kint. nagyon kemény ez a film, teljesen a hatása alá kerültem. nem akarok közehelyeket durrogtatni, de a barca frankón több, mint egy klub. ezt egy madridista soha nem fogja megérteni.
Nem! Sztem Nedved 100%-osan megérdemelte az Aranylabdát, ehhez 2ség sem fér! Tavaly Ronie valszeg azért nem kaphatta meg, mert nem volt komolyabb trofeája, de Henry v. Deco jobban megérdemelte volna, mint az ukrán, dehát nekik nem volt annyi olasz ujságíro barátjuklaci18 írta:szerinte idén kellett volna neki kapni nem a sevcsenkonak ill. amikor Nedved kapta akkor kellett volna Sevcsenkonak kapni de ezen már nem lehet változtatni.
Miért lenne kizárt jó játékos és a Bl-t ugye megnyerte igaz hogy a bajnokságban nem mutattak sokat de Dinho meg a bl-ben nem mutatott sokat és ha így nézzük a Bl rangosabb és Gerrardnak több esélye van rá mint Dinho-nak. Ha Dinho idén jó lesz és a Vb-n is nagyot alakít akkor jövőre biztos ő kapja.Kitfisto írta:áhhhhhhh!Az kizárt.laci18 írta:Szerintem idén Gerrard kapja az aranylabdát. De Dinho szerintem is benne lesz az első 5-ben.
áhhhhhhh!Az kizárt.laci18 írta:Szerintem idén Gerrard kapja az aranylabdát. De Dinho szerintem is benne lesz az első 5-ben.
Nekem abszolút nem lassítja...Silvanus írta: Ohhh, köszi. Közben tényleg elindult, már 0,75-nál tart!!!Egyébként ez mennyire foglalja szerintetek a sávszélességet, mert én a melóhelyemen csinálom ezt, és nem szeretném, ha kiderülne....?!