Nem 3-1 lett az a meccs? Motta szabadrúgásgól rémlik nekem arról a meccsről.Charlie írta:Emlékezzetek...
a holnapi meccs nem lesz könnyű.Tvaaly a getafe volt az 1etlen csapat aki többet lőtt tőlünk kapura,és ha jól emlékszem Valdesnek nagyban köszönhetően nyertünk 2-1re,akkor puskázta azt a hatalmas gólt a balhátvédjük.
A szurkolóik meg taplók,huhogtak akkor nagyon,reméljük holnap próbálják mellőzni.
Nincs mese,össze kell rakni őket,madridiak,szóval ezért is![]()
C.
Maxi végre a keretben van,Valdés, Jorquera, Belletti, Oleger, Puyol, Rodri, Sylvinho, Gio, Iniesta, Van Bommel, Deco, Motta, Gabri, Ezquerro, Giuly, Ronaldinho, Eto'o és Maxi.
Mihunak igaza van nincs semmi ha elbukunk még egy meccset!!föleg akkor ha megverjük a reált is!!Mihu írta:szerintem ha nem is hozzuk mindkét meccset (amit azért kizártnak tartok:DG-Jay írta:Vazze!
de a bajnokságban nem engedhetjük meg h a getafe vagy a malaga ellen ne nyerjünk, mert ha azokat hozzuk é a Madrid botlik még egyet, akkor az el classico már nem feltétlenül lesz perdöntö) akkor sem lesz baj mert tegnap megvédtük a bajnoki címünket.erre már azt sem lehet mondani h mostantól a legnagyobb ellenfelük az FC BARCELONA. ez má tény és való h bajnokok vagyunk. szóval én már nem izgulok
szerintem ha nem is hozzuk mindkét meccset (amit azért kizártnak tartok:DG-Jay írta:Vazze!
de a bajnokságban nem engedhetjük meg h a getafe vagy a malaga ellen ne nyerjünk, mert ha azokat hozzuk é a Madrid botlik még egyet, akkor az el classico már nem feltétlenül lesz perdöntö
Akkor így lex mégis, Rodrinak bizonyítania kellLG írta:Meg lehetne oldani: Gio vkp, Belletti jobbxél, Oleguer-Rodri kozépen, Silvinho baloldal.Badi írta:még belegondolni is rossz, hogy mi lenne velünk lisszabonban Puyol, Marquez és Edmilson nélkül
Valahogy megcsináljuk,muszáj lesz.Mental_Theo írta:Most inkább azzal kéne foglalatoskodnunk,hogy hogyan éljük túl a következő meccseket Puyol,Edmilson,Marquez nélkül.
Puyol 1 sárgára van az eltiltástól.a helyébe inkább most szedném össze mintsem hétvégén,mert akkor NO real madrid...