Amúgy szerintem Ronaldinho nyeri meg
Ha Lampard nyer,akkor nem szólok egy szót sem!LG írta:A Poolnak most elég rosszul m1 most, így vmivel csokkenek Gerrard esélyei, Lampard viszont olyan golveszéleyes mint 1 csatár, komoly esélye van. Ahogy mondtam én ebbol a 3 játékosbol nem tudnék választani, vagyis tudnék, de csak azért mert a Barcásokkal elfogult vagyok.
Ettől ne félj,mert tavaly egész ősszel rossz formában volt,de a nagy meccseneken(Real,Milan) összeszedte magát,és nagyon jó volt!Most már a kis meccseken is jól megy neki,mi lesz a clásicon???Mental_Theo írta:Nagyon jó volt tény és való,de a rangadókon kell majd bizonyitani,a Real ellen,meg a BL-ben,amit mindenki lát!
Raúl??? heheDrigo írta:Mit keres ennyi raalos itt? Raul ebben az évben mit csinált?beckham sztem még a "fénykorában" se versenyezhetett volna másokkal roby carlos most átlag alatt volt robinho jól nyomta de csak konföderációs kupán ronaldo most kezd csak magára találni zidane többet volt sérült/eltuiltott mint amennyit jáccott. de nem baj megszoktam már h a real az isten szal inkább azon csodálkoztam h csak ennyien vannak és Pavon?Woodgate<-- ő a legjobb 1meccs 1 gól ezt nehéz felülmúlni.Raúl, Beckham, Roberto Carlos, Robinho, Ronaldo, Zidane (Real Madrid)
Mit keres ennyi raalos itt? Raul ebben az évben mit csinált?beckham sztem még a "fénykorában" se versenyezhetett volna másokkal roby carlos most átlag alatt volt robinho jól nyomta de csak konföderációs kupán ronaldo most kezd csak magára találni zidane többet volt sérült/eltuiltott mint amennyit jáccott. de nem baj megszoktam már h a real az isten szal inkább azon csodálkoztam h csak ennyien vannak és Pavon?Woodgate<-- ő a legjobb 1meccs 1 gól ezt nehéz felülmúlni.Raúl, Beckham, Roberto Carlos, Robinho, Ronaldo, Zidane (Real Madrid)
Ballackot a MU fogja leigazolni sztemRichi írta:hát én sztem adriano gerrard lampard dinho a legnagyobb favorit de én szívesen látnám jövőre adrianot a legjobbnak de már barca mezben de sztem egy ballack is jöhetne csak nem tudom ki helyett mert már tele vagyunk