2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem se valami nagy szám oleguer, de tegnap megoldotta robben örzését.ne bántsuk a saját csapatunk játékosait, inkább örüljünk, hogy nyertünk!!!Oleguer pedig lassú és körülményes volt, a védelem ismét leggyengébb láncszemje bár most jobban játszott sokkal mint a Betis vagy az AtMadrid ellen de ide még ez se elég... Robbent rendszeresen felrúgta a bal oldalt ahonnan jöttek a (cselzi erőssége) szabadrúgások... Pont egy ilyenből kaptuk a gólt is hogy Oli lerúgta Robit és onnan Valdes bepotyázta... veszélyes ez a 2 ember de nagyon
Csak a második legjobb játékos lettKluivertinho írta:Asszem megnyerték Mexikoval az U-16-os (napoleono írta:ki az a mexikoi szuper tehetseg?)VB-t, ahol ő lett a legjobb játékos + ő adta a legtöbb gólpasszt.
(uruguay elleni összefoglalót láttam: fantasztikusan lát a pályán a srác, habár a lövései elég gyatrák)
Felrúgta! És??? Inkább gyalogoljon be??? A védőnek az a dolga, hogy megállítsa a támadást! Nem ment el, és ez a lényeg. Belletti ott sem lett volna... Emlékszem, hogy tavaly ilyenkor Belletti péppé volt szidva, most meg mindenki őt szerette volna a védekezésre jobban odafigyelő Oli helyett.... Arról meg ne tehet, hogy VV az alapról rosszkor indul el... Szerintem jól megoldotta a feladatát. Viszont Puyol nem a legmegbizhatóbb volt... Szerencsére Marquez pótolta a hibákat.Ordog írta: Oleguer pedig lassú és körülményes volt, a védelem ismét leggyengébb láncszemje bár most jobban játszott sokkal mint a Betis vagy az AtMadrid ellen de ide még ez se elég... Robbent rendszeresen felrúgta a bal oldalt ahonnan jöttek a (cselzi erőssége) szabadrúgások... Pont egy ilyenből kaptuk a gólt is hogy Oli lerúgta Robit és onnan Valdes bepotyázta... veszélyes ez a 2 ember de nagyon
Asszem megnyerték Mexikoval az U-16-os (napoleono írta:ki az a mexikoi szuper tehetseg?
Köszönöm a felvilágosítást!Egyébként most, hogy mondod már én is hallottam róla, de eddig fogalmam sem volt, hogy ki és hogy milyen kaliberű játékos. Remélem igazatok lesz és egy újabb szupertehetsége lesz a barcának!!!Giovanni Dos Santos...
Nem azt írtam, hogy Guily jobban játszott volna.... Messi jól játszott! Nagyon jól! Igaz, ha kicsit jobban figyel, akkor 2-3gólt lövethetett volna a társakkal. Csak arra utaltam, hogy Messi a góljainak nagyrészét csereként szerezte...Silvanus írta:Általában nem, de ha ő nincs a pályán, akkor más sem annyit, és nem úgy, kedves Red!!!! Giuly pedig van hogy eredményes, de hogy? Odateszik neki szinte a gólvonalra! Messi nagyon más, őrülten más...redlions írta:Messi gólt lő??Enrique írta:Messi parádés volt, most akkor gondoljátok el, mi lett volna, ha még mindig a Gyula kezdene a jobb oldalon...![]()
![]()
Én is ezt kérdezem ki az a "mexikói"??????????????,ki az a mexikoi szuper tehetseg?
Általában nem, de ha ő nincs a pályán, akkor más sem annyit, és nem úgy, kedves Red!!!! Giuly pedig van hogy eredményes, de hogy? Odateszik neki szinte a gólvonalra! Messi nagyon más, őrülten más...redlions írta:Messi gólt lő??Enrique írta:Messi parádés volt, most akkor gondoljátok el, mi lett volna, ha még mindig a Gyula kezdene a jobb oldalon...![]()
![]()
Messi gólt lő??Enrique írta:Messi parádés volt, most akkor gondoljátok el, mi lett volna, ha még mindig a Gyula kezdene a jobb oldalon...![]()
![]()
Ordog írta:Van annak jó oldala is amit Murinho csinált. A Cselszki oldaláról... Ugyanis ő így veszi le a terhet a játékosai válláról... most sem Del Hornoról fognak beszélni és lebénázni, hanem Murinho idióta megnyílvánulásairóól...
Ő eléri azt hogy a sajtó őt szedje szét mindig rá reagáljon míg a játékosait békénhagyják így nincs rajtuk akkor teher mint ami most lesz Messin...
Vito írta:találtam egy HSZ-t egy másik fórumon.
olvassátok el! igencsak egyet értek vele...
Igazándiból azóta hitte azt Murinn(g)yo,hogy neki(k) asztán mindent lehet/szabad!Most,ha kiesik a csapata legyalább visszavesz majd egy kicsit,és feltételezem a világsajtó is lerendezi szépen.Gondolok itt elsősorban a pálya állapotáért tett kisded játékaira,nomeg az "arcára"!!
Viszont azon el kellene gondolkodnia sokaknak,hogy meddig mehet el egy edző a játékosai fanatizálása terén,mert ebben a szezonban mentálisan kissé zaklatotnak tűnik a Chelsea!!!!
A játékosok olyan arcot vágva fociztak tegnap is,amiért anno Maradonát levették a pályáról az USA-ban!!Feltételezem,hogy a "kékek" nem a kokótól voltak ennyire felpörögve,de az tisztán látszott,hogy vmi naon nem stimmel náluk "fejben"!!Elképesztő különbséget láttam a Barca sztárjai,és a cselszki egyfolytában görcsölő játékosai között-FEJBEN!!
Barcelonában szerintem még rosszab lesz a helyzet,főleg akkor,ha a kékeknek kezd majd elmenni a hajó!