Szerintem egyáltalán nem kéne kétségbe esni, hogy Pep lett az edző. Azt megértem, hogy hiányoljátok a megfelelő tapasztalatot, de ha belegondoltok, nála nem sokan ismerik jobban a Barcelonát. Ő meg fog majd bírkózni a nagy nyomással, egy másik, tapaszaltabb edző pedig lehet, hogy nem bírná a nyomást. Tehát ilyen téren tapasztalt, edzőként pedig sztem minden esélye, hogy naggyá váljon. Intelligens, erős személyiség aki majd képes lesz a szükséges döntések meghozatalára. Attól meg sztem egyáltalán nem kell félni, hogy nem lesz keménykezű, és bratyizni fog a játékosokkal. Biztos jóba lesz velük, de ő egy igazi vezér típus, aki nem hagyja magát. Ne felejtsétek el , h már fiatal játékosként vezér volt a pályán, világsztárok között.
Mindent egybevéve, úgy gondolom, hogy bizonyítani fog, képes lesz motiválni az ellustult csapatunkat.De ehhez az is kell, hogy érezze a szurkolók bizalmát. Itt már mindenki lehurrogja pedig még nem csinált semmit!Ráadásul olyanok, akik még nem is hallottak róla, csak azt, hogy a b csapat edzője...(szaby23-nak is köszönjük az értelmes hozzászólásait...

)
Bízzunk az új edzőnkben! Hajrá Guardiola!