Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Télleg nem ide tartozik, meg nem is igaz.bati1989 írta:Tudom h nem ide kapcsolódik!De Riquelme visszamegy a Bocába!Nem lehet igaz!Nem fogom látni játszani!Az egyik leginteligensebben játszó játékos akit valaha láttam!Ha akkor nem küldik el még most is a Barca legnagyobbja lenne!És úgy kezelnék mint a világ egyik legnagyobbját!Csak az emberek elfelejtették!Egy rossz szezon után el kellet küldeni!Maga az Isten!De mit művelt az Argentin válogatottban és a Villarealban!A világ legjobb játékosa!Zidanenak volt ilyen játékinteligenicája!
rengeteg időt kapott már. az emberek még mindig azt hiszik, hogy 2006 novembere van, úgy beszélnek gudjohnsenről, ronaldinhoról, rijkaardról.Etooka írta:én még azért adnék neki egy kis időt....egyre jobb lesz,sztem,Angliában a cselszkiben megtanult kűzdeni a csapatba kerülésért,és itt ha még kevés is ehhez,akkor is jó lesz majd csereként vagy ha Xavi vagy iniesta rosszabb napot fognak ki!
xavinak meg iniestának ne gudjohnsen legyen a cseréje könyörgöm!eredetileg támadó!középen is [auto_cenzúra] nem hogy a szélen!nem is kellett volna megvenni!mi a fa sznak???Etooka írta:én még azért adnék neki egy kis időt....egyre jobb lesz,sztem,Angliában a cselszkiben megtanult kűzdeni a csapatba kerülésért,és itt ha még kevés is ehhez,akkor is jó lesz majd csereként vagy ha Xavi vagy iniesta rosszabb napot fognak ki!
regeteget játszott tavaly, volt lehetősége bizonyítani. egyáltalán nem élt vele.Messinho írta:Én sajnálom, hogy sokan rosszat írnak róla!!!!Egy elég jó képességű játékos csak nagyon keveset játszik, mint anno Saviola!!!!!
Am egyszer jól készített le Tourénak...Ordog írta:Ha a védekezés mellett azt a feladatot kapta még, hogy 1 értelmes passza ne legyen és minden helyzetet elbasszon, akkor télleg teljesítette a feladatát!!!
Ha viszont ilyen feladatot kapott akkor Frenkivel van a baj!
ha meg ráviszi ("önző módon") és nem rúgja be akkor meg az a bajHarusz írta:A végefelé, mielőtt lecserélték, óriási terület előtte, kb 3-4 védő jobbszélen s balszélen is indult az ember szintén tök üresen, erre több méterrel csapattárs elé passzolja... Ilyet még a magyar bajnokságban se szoktak csinálni!