ab1daL írta:Bojannal most mi volt a probléma? Villa-nál aktívabb volt, az ezer %. Ez van, így jött ki a dolog, nem bírózunk, de azért volt pár olyan ítélete, amit egész egyszerűen nem értettem. Ez van, menni kell tovább, csinálni a dolgunkat.
Kérlek, Bojannal az volt a probléma, hogy egy kerek 0-val volt egyenlő. Megint... Semmit nem csinált az egész meccsen (azt a kb 2 felélövést meg felesést nem nézzük most), egy dolgot kivéve. Beállt a labda elé és bepattant róla... Azt hiszem Cacéres fogta, mindegy, akárki is, majdnem elrúgta előle a labdát... Egyszerűen olyan szinten szerencsétlen ez a srác, hogy már sajnálom... De komolyan, ahogy játszott az első szezonjában, onnantól kezdve meredeken lefelé ível a pályafutása... Nem tudom eldönteni, hogy most tényleg jó volt ő az első szezonban, 17 évesen, vagy a többiek voltak gyengék hozzá képest... Nem értem egyszerűen, semmit nem fejlődik, inkább visszafelé... Olyan szinten kellene játszania, mint Pedronak, de semmi, egyszerűen értékelhetetlen labda-babusgatást mutat, ha pályára is lép...
Most szimpátiát rakjuk félre... Ki nem engedne el egy gyenge játékost 20 millió €-ért? Szerintem csomagolhat, semmi keresnivalója itt, nagyon sajnálom, rendes srác, de ez itt kevés. Kevésbé szerencsés, tehetségesebb játékosoknak már kirakták volna a szűrüket, mert ezen a szinten lássuk be, ez nagyon kevés...
Lehet, hogy szemétség, amit írok, de folyton igyekszek újabb és újabb esélyeket adni neki, de elfogyott a jóindulatom. Csak azért nem fogom itt tartatni, mert szimpatikus és saját nevelés... Menjen, 20 millió € érte temérdek pénz... Több, mint annak a fele, amennyit valaha is fog kapni érte a klub, ha így folytatja...
Apropó még valami: ha nincs önbizalma, miért van ennyire besz*rva állandóan? Mindenki segíti, az egész klub, a szurkolótábor támogatja (támogatta), mi kell még? Hogy hozzuk vissza az önbizalmát? Ha nem képes tiszta fejjel pályára lépni, folyamatosan görcsöl, akkor minek adjunk újabb, újabb és még újabb lehetőségeket? Nem értem, komolyan, minek van ekkora zabszem a tomporában...