Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:most direkt ilyen hülye vagy?Demonhunter írta: Fúúúh, de hosszú mondat!
Ja nagy különbség , a spanyol csapatok tudják a barca taktikáját !Los Banditos írta:Nocsak, most nem a Dundee-val vagy a Bocával játszunk, hanem egy spanyol csapat ellen tétmeccsen?
Fúúúh, de hosszú mondat!boggabor írta:Ideges vagyok viszi a penzem plusz a csapatom kikap es siman megerdemelten vezet a Numanciavilmso94 írta:Az bizony !Demonhunter írta: Fúúúh, de hosszú mondat!
Guardiola egy nagy [auto_cenzúra] ! Rijkaard volt a nagy edző, kár hogy elment !Ilúvatar írta:mert Rejszkárd szelleme röpköd a pálya fölött...vilmso94 írta:Mért játszunk ilyen rosszul ?
Ideges vagyok viszi a penzem plusz a csapatom kikap es siman megerdemelten vezet a Numanciavilmso94 írta:Az bizony !Demonhunter írta:Fúúúh, de hosszú mondat!boggabor írta:Hat egyre inkabb az melet vagyok rosszabb mint tavaly laporta huszhatna a picsaba ott volt Mourinho es nem hoszta Guardiolat nem szidom mert a kedvencem de ez a jatek szenvedes es foleg helyzet nelkuli
Az bizony !Demonhunter írta:Fúúúh, de hosszú mondat!boggabor írta:Hat egyre inkabb az melet vagyok rosszabb mint tavaly laporta huszhatna a picsaba ott volt Mourinho es nem hoszta Guardiolat nem szidom mert a kedvencem de ez a jatek szenvedes es foleg helyzet nelkuli
Fúúúh, de hosszú mondat!boggabor írta:Hat egyre inkabb az melet vagyok rosszabb mint tavaly laporta huszhatna a picsaba ott volt Mourinho es nem hoszta Guardiolat nem szidom mert a kedvencem de ez a jatek szenvedes es foleg helyzet nelkuli
MELLETTboggabor írta:Hat egyre inkabb az melet vagyok rosszabb mint tavaly laporta huszhatna a picsaba ott volt Mourinho es nem hoszta Guardiolat nem szidom mert a kedvencem de ez a jatek szenvedes es foleg helyzet nelkuli