Giovani Dos Santos #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.31. 17:00:28

igen... nezz videot rola ha erdekel ... volt h 2szer v 3szor kellett megcsinalja ugyanaz az ember ellen a cselt... mert miutan lecselezte .. elkezdett futni.. de a masik utolerte...megint lecselezte .. futott... megint utolerte... es ez portugal bajnoksag... nem egy spanyol...
Xavinho
Capitá del Barça

2008.05.31. 16:54:48

mindorokke_barca írta: kedves tudatlan baratom: megertem ha egy nem barca drukker tajekozatlan... de aki barca fan attol ilyet nem toleralok.... fabregas egyutt jatszott messivel az ifiben... koze nem volt meg a nagycsapathoz.... es a vezetoseg tehetetlen volt vele szemben... mivel angilaban mar 16 eves jatekosoknak adhatnak profi szerzodest spanyolorszagban 18 ev alatt nem lehet... egyszeruen nem lehetett megakadalyozni h febregas elhagyjon minket ha egyszer o el akart menni.... az arsenal remekuk kihasznalta ezt a lehetoseget.... ez a legfobb oka annak h en fabregasert soha semmilyen korulmeny kozt nem adnek penzt.... h visszajojjon... halatlan volt a barcahoz.... annyit kellett volna varjon csak mint messi... es o is felkerult volna a nagy csapathoz...de ot mar akkor penzzel el lehetett csabitani a hazajabol... akkor semmi keresnivaloja nincs itt..... FOLEG UGY H MEG PENZT IS ADJUNK ERTE!!!! Quaresma egy teljesen mas eset.... technikas.... de azert lett elkuldve a csapattol mert hihetetlenul lassu!!! es nem tudott ervenyesulni nalunk... ha vmihez nem ertunk akkor ne is alkossunk velmenyt a temaban... mert csak felhuzod azokat akik konyitanak vmit az ugyben...
a neved divadka helyett lehetne divatka is v divatszurkolo... mind2 passzol...
Ne haragudj,te hol edzősködsz? vagy közvetlen kapcsolatod van egy klubvezetővel? vagy egy játékost ismersz? esetleg sportszakértő vagy?
Ha igen akkor értesíts,de addig vegyél vissza az arcodból,m kb uannyi közöd van a barcához,mint az ittlévő többi szurkolónak :wink:
Fabregas kapcsán annyiban egyetértek veled,nem a klub tehet róla,h elment,viszont én nem tartom hülyeségnek a visszacsábítását,mégha nincs is rá jelenleg sok esély.
Quaresmával kapcsolatban egyáltalán nincs igazad,m ő aztán tényleg nem mondható lassú játékosnak.
Attól meg,h nem egyezik vkivel a véleményed nem kell a keménycsávót játszani,m ez egy fórum.
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.31. 16:41:34

mindorokke_barca írta:Quaresma ... hihetetlenul lassu!!!
:shock: hát te tudod... :shock: :roll:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.31. 16:31:52

1000% hogy nem fogják eladni szvsz ..... Komoly pénzt mernék rátenni hogy nem fog elmenni!....
hat add el a hazad... lepj be egy fogadoirodaba v akar neten... tedd fel ra penzed ha 1000% akkor bizos h nyersz:) ha esetleg nem jon ossze a biznisz majd meghivlak egy sorre:)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.31. 16:09:11

Én attól tartok hogy úgy járunk vele mint Fabregassal meg Quaresmával (bár a kettő nem teljesen ugyanaz a helyzet )
kedves tudatlan baratom: megertem ha egy nem barca drukker tajekozatlan... de aki barca fan attol ilyet nem toleralok.... fabregas egyutt jatszott messivel az ifiben... koze nem volt meg a nagycsapathoz.... es a vezetoseg tehetetlen volt vele szemben... mivel angilaban mar 16 eves jatekosoknak adhatnak profi szerzodest spanyolorszagban 18 ev alatt nem lehet... egyszeruen nem lehetett megakadalyozni h febregas elhagyjon minket ha egyszer o el akart menni.... az arsenal remekuk kihasznalta ezt a lehetoseget.... ez a legfobb oka annak h en fabregasert soha semmilyen korulmeny kozt nem adnek penzt.... h visszajojjon... halatlan volt a barcahoz.... annyit kellett volna varjon csak mint messi... es o is felkerult volna a nagy csapathoz...de ot mar akkor penzzel el lehetett csabitani a hazajabol... akkor semmi keresnivaloja nincs itt..... FOLEG UGY H MEG PENZT IS ADJUNK ERTE!!!! Quaresma egy teljesen mas eset.... technikas.... de azert lett elkuldve a csapattol mert hihetetlenul lassu!!! es nem tudott ervenyesulni nalunk... ha vmihez nem ertunk akkor ne is alkossunk velmenyt a temaban... mert csak felhuzod azokat akik konyitanak vmit az ugyben...
a neved divadka helyett lehetne divatka is v divatszurkolo... mind2 passzol...
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.31. 15:37:24

Z$ołtu írta:
divadka írta:Én attól tartok hogy úgy járunk vele mint Fabregassal meg Quaresmával (bár a kettő nem teljesen ugyanaz a helyzet ) nekünk nem kell máshol sztárlesz belöle és pár év mulva 30-40 milliot kérnk majd érte ha mégis vissza akarjuk szerezni. Szerintem ez röhejes, hogy egy 18-éves srácot elsö nem teljesen kifogástalan szezonja után ( ami egy vergődő csapatban volt) el akarunk küldeni :( :(
Szerintem nem adják el. Ők is tudják, hogy ha eladják akkor másik csapatban lesz klasszis focista. NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM ADJÁK EL!!!
1000% hogy nem fogják eladni szvsz :!: Ez a hír túlságosan fel lett fújva! Annyi a történet hogy a Tottenham bejelentkezett Gioért semmi más! Ez nem azt jelenti hogy akkor vihetik is...érdeklődtek után és ennyi... Nagy játékos lesz belőle ezt Barcelonában is tudják, nem hiába hozták ide anno... Komoly pénzt mernék rátenni hogy nem fog elmenni!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Z$ołtu
Barça B

2008.05.31. 14:51:54

divadka írta:Én attól tartok hogy úgy járunk vele mint Fabregassal meg Quaresmával (bár a kettő nem teljesen ugyanaz a helyzet ) nekünk nem kell máshol sztárlesz belöle és pár év mulva 30-40 milliot kérnk majd érte ha mégis vissza akarjuk szerezni. Szerintem ez röhejes, hogy egy 18-éves srácot elsö nem teljesen kifogástalan szezonja után ( ami egy vergődő csapatban volt) el akarunk küldeni :( :(
Szerintem nem adják el. Ők is tudják, hogy ha eladják akkor másik csapatban lesz klasszis focista. NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM ADJÁK EL!!!
divadka
Jugador del Barça

2008.05.31. 13:07:02

Én attól tartok hogy úgy járunk vele mint Fabregassal meg Quaresmával (bár a kettő nem teljesen ugyanaz a helyzet ) nekünk nem kell máshol sztárlesz belöle és pár év mulva 30-40 milliot kérnk majd érte ha mégis vissza akarjuk szerezni. Szerintem ez röhejes, hogy egy 18-éves srácot elsö nem teljesen kifogástalan szezonja után ( ami egy vergődő csapatban volt) el akarunk küldeni :( :(
matyi02
Entrenador del Barça

2008.05.31. 12:33:29

mindorokke_barca írta:egesz szezonban szidtatok giovanit h igy nem barca szit ugy nem barca szint... nan sokan el is kuldtek volna... most meg h szo is van rola.... mar hue a vezetoseg.... igy menjen el rajtatok az ember... mostmart ugy alltok hozza a vezetoseghez mint rijkaardhoz utolso evben... barmit csinal belekottok.... asziszitek menok vagytok ezzel? sztem gionak komplexusai vannak... es zavarja h egy naal 2 evvel fitalabb jobban teljesit... en csak mentalis problemakat latok nala... kicsit onbizalom hianyban szenved... ha sikerulne ezt visszanyernie akkor igen magasszintu jatekos valhatna belole... az a tulzott akaras is.. amit tanusitott nagyon sok meccsen is engem igazol... nagyon akart... emiatt kicsit durva is volt... az utolso meccs nagyon kijott neki...
Szerintem is igazad van és nekem is egyik kedvencem egy kis önbizalom növelés kell csak neki és nagyon fog neki menni csak a felépítését meg kel nézni nem egy nagy de erős játékos és jó középályásnak éknek és csatárnak is megálja a helyét szerintem belőle klaszist lehet faragni :D
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.31. 12:16:49

attól még,h ideges vagy lehetne normálisan írni,h ne kelljen minden 2. leírt szavadat találgatni
senki nem kotelez h olvasd a hsz-omat. aki meg akarja erteni.. az ugyis megerti... aki nem tud mit reagalni az jon a helyesirasi hibakkal(vagyis gepelesi hibakkal)...
Z$ołtu
Barça B

2008.05.31. 11:47:06

mindorokke_barca írta:egesz szezonban szidtatok giovanit h igy nem barca szit ugy nem barca szint... nan sokan el is kuldtek volna... most meg h szo is van rola.... mar hue a vezetoseg.... igy menjen el rajtatok az ember... mostmart ugy alltok hozza a vezetoseghez mint rijkaardhoz utolso evben... barmit csinal belekottok.... asziszitek menok vagytok ezzel? sztem gionak komplexusai vannak... es zavarja h egy naal 2 evvel fitalabb jobban teljesit... en csak mentalis problemakat latok nala... kicsit onbizalom hianyban szenved... ha sikerulne ezt visszanyernie akkor igen magasszintu jatekos valhatna belole... az a tulzott akaras is.. amit tanusitott nagyon sok meccsen is engem igazol... nagyon akart... emiatt kicsit durva is volt... az utolso meccs nagyon kijott neki...
100%-ban egyet értek veled. Szerintem ha egy nálunk 2 évvel fiatalabb srác teljesítene jobban, akkor nekünk is elég rendesen vissza esne az önbizalmunk. Pedig Giovani meglátásom szerint óriási tehetség, csak egy kis önbizalom kell neki. Nekem személy szerint nagy kedvencem! És ezt nem azért mondom, mert utolsó meccsén lőtt 3 (gyönyörű) gólt. Egész évben nagyon bírtam. Remélem még jó pár évig viseli majd BÜSZKÉN a Barcelona mezt.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.05.31. 11:22:03

attól még,h ideges vagy lehetne normálisan írni,h ne kelljen minden 2. leírt szavadat találgatni :roll:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.31. 11:10:56

egesz szezonban szidtatok giovanit h igy nem barca szit ugy nem barca szint... nan sokan el is kuldtek volna... most meg h szo is van rola.... mar hue a vezetoseg.... igy menjen el rajtatok az ember... mostmart ugy alltok hozza a vezetoseghez mint rijkaardhoz utolso evben... barmit csinal belekottok.... asziszitek menok vagytok ezzel? sztem gionak komplexusai vannak... es zavarja h egy naal 2 evvel fitalabb jobban teljesit... en csak mentalis problemakat latok nala... kicsit onbizalom hianyban szenved... ha sikerulne ezt visszanyernie akkor igen magasszintu jatekos valhatna belole... az a tulzott akaras is.. amit tanusitott nagyon sok meccsen is engem igazol... nagyon akart... emiatt kicsit durva is volt... az utolso meccs nagyon kijott neki...
matyi02
Entrenador del Barça

2008.05.31. 10:59:09

Giovannit nem szabad eladni !!! Szerintem Kb majd ugy járunk vele mint fabregassal :S
Kép
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.05.31. 10:44:18

Én Gio-t csak kölcsönbe adnám egy évre...de ha jól emlékszem azt nyilatkozta, hogy, ha elmegy akkor végleg elmegy...és nem akar kölcsönbe menni :?
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Andris
Adminisztrátor

2008.05.31. 10:39:47

Chrisbarca írta:Hát ha Giovanit tényleg eladtuk 8millióért :!: :!: :!: , akkor ismét csak gratulálni tudok a vezetőségnek...
Lampiao: sehol nem olvastuk.

Chrisbarca, mért írsz ilyeneket? Szívbajt hozol egyesekre.
Az hogy a spurs ajánlgat érte aktívan, semmit sem jelent, hetek óta tudjuk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.05.31. 10:29:00

Hol olvastátok, hogy eladtuk??????? Válaszolna valaki? Az átigazolásoknál is erről beszélnek, de senki sem válaszolt...
Chrisbarca
Jugador del Barça

2008.05.31. 10:18:11

Hát ha Giovanit tényleg eladtuk 8millióért :!: :!: :!: , akkor ismét csak gratulálni tudok a vezetőségnek...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.29. 13:55:39

Ja meg még a Fifa-ban is így tüntetik fel mint irányítót...

Jó ez aztán nagyon megbízható. Ott össze-vissza irogatnak mindent. Ha jól emlékszem, akkor valamelyikben Saviola kb. 100 kg volt...:lol: :lol: :lol:
Kép
$dudu$
Barça B

2008.05.29. 13:37:40

Szeritem R10 helyén jó lesz vagy pedig közép pálya de őt itt Gudira lehet hasonlitani el kell dönteni hogy közép pályás vagy csatár :? :wink:
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.29. 13:18:53

Nah hát akkor ottis irányítót játszott. A lényegen nemsokat változtat. Énis irényítói képességeket látok inkább benne mint csatár-erényeket.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.05.29. 13:16:19

Ottis abbana felállásban játszott a Mexikói válogatott mint a mi Barcánk ebben az idényben. Ugyanúgy a jobb szélen kapott helyet vagy a balon. Változó volt. De az egy korosztályos torna volt. Ez meg a világ elitje. És (éssel nemkezdünk mondatot hüye Fernando) legjobb tudásom szerint a Barca korosztályos csapataiban irányítót játszott. Lehet tévedek.
Nem nem tévedsz! Irányító volt! Sőt a Mexikói válogatottban is azt játszott... Nem is akárhogyan! Ja meg még a Fifa-ban is így tüntetik fel mint irányítót... Én minimum egy évet adnék neki.... Csak tartsuk meg!!!! Etooval együtt!!!
Chrisbarca
Jugador del Barça

2008.05.29. 13:12:33

Theo írta:
dondan írta:
Játéka engem leginkább R10 játékára emlékeztet. :)
Hasonlít a játékuk, de Giovaniban az tetszik nekem nagyon hogy minden labdáért nagyon megküzd. Hiba lenne eladni, mellesleg csatárt is játszhatna jövőre párszor.
Jaja. Kapott is pár sárgát...
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.29. 13:04:51

Ottis abbana felállásban játszott a Mexikói válogatott mint a mi Barcánk ebben az idényben. Ugyanúgy a jobb szélen kapott helyet vagy a balon. Változó volt. De az egy korosztályos torna volt. Ez meg a világ elitje. És (éssel nemkezdünk mondatot hüye Fernando) legjobb tudásom szerint a Barca korosztályos csapataiban irányítót játszott. Lehet tévedek.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.29. 12:56:18

Fernando írta:Csatárt? Sztem jo ott a középpályán
Emlékeim szerint a tavalyi (?) U20-as VB-n is csatárt játszott, és nagyon jól ment neki...

És ismét Iniestával példálóznék, amikor felkerült, ő is fokozatosan fejlődött, és látjuk mi lett belőle. Mondjuk megértem, akinek nem szimpatikus a természete, de butaság a teljesítményével magyarázni az elküldésést. Én nagyon remélem, hogy Pep számol vele, és kap min. 1 évet.
Lezárt