Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kicsit túl kritikus vagy, nem??lionelmessi19 írta:Rakás szerencsétlen basszus. Hogy lehet így eladni megint egy nyert meccset. Nem is érdemlik hogy ilyen egyszerűen megkapják. MI a bánatnak kell végig sétálni egy félidőt?
Ne sírjatok már!!! Még így is több pontot szereztünk mint a Madrid...Jövő 7en meglesz!!!lionelmessi19 írta:Rakás szerencsétlen basszus. Hogy lehet így eladni megint egy nyert meccset. Nem is érdemlik hogy ilyen egyszerűen megkapják. MI a bánatnak kell végig sétálni egy félidőt?
Jaja, vannak még véletlenek.lionelmessi19 írta:
Majd még dobok neki egy smst a BL döntő előtt is.![]()
Najó, ezt a legkevésbé sem volt nehéz megtippelni, főleg nem a sajtótájékoztatója után.
Nem kockáztathatja meg azt, hogy az egyik védőnk, aki lesz a döntőn, az megsérüljön, sajnos.Fecooo írta:sztem nem a legjobb húzás a védelmet a legjobb formájában pályára küldeni... inkább el kellett volna kezdeni a BL döntőn kezdő négyes összeszoktatását...kovinho írta:Sport.es legutóbbi híre alapján itt a kezdőnk:
Pep Guardiola ha decidido alinear ante el Villarreal a: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Touré, Xavi, Keita, Messi, Eto'o, Iniesta.
Ez majdnem a legerősebb csapat, ami kiállítható. Meglehet, hogy bajnokok leszünk 9 órára hivatalosan is.
remélem Pepnek lesz igaza...
Szerintem pedig jól tette, hogy a legerősebb védelemmel állunk fel, mert ezt a meccset meg kell nyernünk.Fecooo írta:sztem nem a legjobb húzás a védelmet a legjobb formájában pályára küldeni... inkább el kellett volna kezdeni a BL döntőn kezdő négyes összeszoktatását...kovinho írta:Sport.es legutóbbi híre alapján itt a kezdőnk:
Pep Guardiola ha decidido alinear ante el Villarreal a: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Touré, Xavi, Keita, Messi, Eto'o, Iniesta.
Ez majdnem a legerősebb csapat, ami kiállítható. Meglehet, hogy bajnokok leszünk 9 órára hivatalosan is.
remélem Pepnek lesz igaza...
Majd még dobok neki egy smst a BL döntő előtt is.lionelmessi19 írta:Akkor szerintem el is dőlt, hogy mi lesz ma a kezdőcsapat.A legjobb 11nek kellene megnyernie, közülük most hiányzik Henry és Rafa.
-------------------------Valdes--------------------------
--Alves----------Puyol---------Piqué----------Abidal--
--------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi---------------------Keita--------------
-------Messi-------------Samu-----------Iniesta-------
Puyol azért csk-ként is meg mindenhogyan megérdemli, akármennyire is jobb volt nála az egész idényt tekintve Rafa és Piqué.
És a hiányzó Henry helye volt az egyetlen kérdéses, ott meg úgy vagyok vele h Keitára valszeg számítanunk kell a BL döntőben, valamint ő több pontot érő gólt lőtt a bajnokságban. Így megelőzi Hlebet, Bojant, Busquetset.
sztem nem a legjobb húzás a védelmet a legjobb formájában pályára küldeni... inkább el kellett volna kezdeni a BL döntőn kezdő négyes összeszoktatását...kovinho írta:Sport.es legutóbbi híre alapján itt a kezdőnk:
Szerintem sokan lesznek, mert arra számítanak jogosan, hogy egyből ünnepelhetik is a bajnoki címet.Capon írta:Remélem a közönség is bele hajszolja a csapatot a győzelembe. Ezután a két megnyert meccs után olyan hangulatot kell csinálni a stadionba amit még nem láttunk hallottunk! (persze kis túlzással)
Óóó, nyugi, már őket is lefizettük, mint az ÖvrebőtReplay írta:Már nagyon szeretnék ünnepelni 2006 után végre!
Nem lesz könnyü meccs, de a jó hangulat, a várhatóan sok-sok szurkoló segiteni fog a csapatnak, remélem nem lesz a Villarreal ünneprontó.