Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fiú, te direkt nem figyelsz?
Nem hinném hogy ne lett volna türelme hozzá! Pep szerintem nem egy olyan ember aki hamar feladja. Ibra barátunk viszont egy olyan ember akit szinte lehetetlen megnevelni!messideco írta:Zlatant szerintem Guardiola meg tudta volna nevelni. Csak nem volt türelme hozzá, talán nem is akarta...
szerencsére a Milannak már nincs választása, a kölcsön+opció csak formalitás, gyakorlatilag megvették csak még b*nak fizetni egy évigRonaldinho&Barca írta:Emberileg lejjebb már nem lehet süllyedni, lassan eléri azt is, hogy a milan 25-t se fog érte fizetni és jön ide vissza.. akkor viszont hányok egy jókorát.. bár lassan 1 forintot se fog érni.. undorító..
jaja, itt az ilyen momentumok kimaradtak az életéből. de még szerencs, h olyan helyre ment, ahol az ilyen bugik beleférnek, sőt, még örömet is okoznak vezérkarnak.messideco írta:Azért nálunk bunyói nem igazán voltakVagyis nem tudok róla. Piquével volt egy kisebb konfliktusa a könyvbemutatón, de nem lehetett hallani egyéb nézeteltérésekről.
Én nem örültem neki, h elment, de most már egyre inkább örülök, h nincs itt.Lionel85 írta:Itt van magyarul is a cikk:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2051631/
Zlatan barátunk újabb gyöngyszeme, már-már hiányolom tőle a hányingert keltő megmozdulásait, szinte minden hétre vagy kéthétre van valami szösszenete. Ez igen. Igazi sportember! Gratulálok neki és annak is, akik mindig kardoskodtak mellette, hogy itt legyen.
Gondolom tisztában volt vele, hogy itt nem engedhet meg sok mindent magának, amit előző csapatainál igen. De a Milannal újra régi fényében "tündököl"!messideco írta:Azért nálunk bunyói nem igazán voltakVagyis nem tudok róla. Piquével volt egy kisebb konfliktusa a könyvbemutatón, de nem lehetett hallani egyéb nézeteltérésekről.
Bizony jobb lenne, ha inkább a jó játékkal hívná föl magára a figyelmet, mint ezekkel a nyilatkozatokkal. Valóban igaz amit mond, de a brazil csappattársakkal egyáltalán nem korrekt.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac ... al-2051561
És ismét csak Ibra. Úgy látszik, hogy a Milannál sem tudja befogni a száját. Mondjuk igaz, amit mond, de nem kéne mindent a média elé tárnia...
Igen. Annyi legalábbis biztosan, mint hogy Ronaldinho és Eto'o is visszatér, no és hogy hétvégén Xavi helyére Guardiola fog beugrani, aki így deresedő homlokkal is vállalhatóbb opció, mint Keita.messideco írta:
Talán mégis van halvány esély...![]()
Szinte semmit. Sztem ezt már egyik fél sem akarná. Persze láttunk már érdekes dolgokat a labdarúgásban, ezért nem mondom azt, h teljesen biztos, h nem jön vissza, de én nagyon meglepődnék. Sztem ha jó lesz a Milanban, akkor élnek az opciós jogukkal. Ha nem, akkor lehet gond, h hova adjuk el. Mert Ibra anyagi igényeit nagyon kevés klub tudja állni, és 2 rossz szezon után meg nem biztos, h kéne ezeknek a kluboknak.messideco írta:
Láttok halvány esélyt, hogy visszatérjen Zlatan?![]()
Fecooo írta:Andrés Iniesta, az FC Barcelona spanyol válogatott labdarúgója szerint több türelemmel kellett volna lenni Zlatan Ibrahimovichoz, és akkor a svéd csatár nem távozik egy év után Milánóba a katalán elitklubtól.
„Senkinek sem könnyű az első év a Barcában. Úgy vélem, ha türelmesebbek lettünk volna Ibrával, talán marad – nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak a világbajnok játékos. – Az is elképzelhető, hogy nekünk is változtatnunk kellett volna a játékfelfogásunkon egy keveset, így jobban kihasználhattuk volna az ő tudását." (forrás: NSO)
Ennek a megnyilatkozásnak nem hiszem, h Pep örülni fog...
természetesen Ininek igazat adok, mert az edzőnk akart egy tankszerű támadót, de Zlatan adottságainak kihasználásához változtatni kellett volna a játékstíluson, ehelyett azt várta, h a játékos alkalmazkodik hozzá, de ezt tudhattuk előre, h az nem fog menni...