Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első 15 perc olasz játékát látva, nekem továbbra is vannak kétségeim, sőt megerősödtekvisca el barca írta:kétség ne legyen, ezeket az olaszok is megverték volna...Bob_Marley írta: Franciák az utolsó meccsen "rontották el", amikor lett volna lehetőség a svédek ellen, erre 2:0 lett oda, s ezzel megkapták a spanyolokat.
Nem értek egyet!barca99 írta:
Talán mert a legtöbben a szervezettség alatt tudatosságot is értünk, a franciáknál meg ez nem igazán látszott. Főleg 1-0 után. Még nem volt meg a büntető, amikor lecserélték Iniestát, VdB is érezte, hogy semmi veszély nincs a franciák támadásaiban.
A foci lényege ez, mindenkinek van feladata el kell látniB. Tamás írta:Ha összeáll 11 fórumozó, és mindegyikőjüknek ígérek egy láda sört, ha szervezettek lesznek, és betartják azt, hova kell futni, akkor megcsinálják. Egy francia válogatottól azért több kellene.
a te beégésed nálam lazán pótoltaG.Gabe írta:francba!ferninho írta:azt én is megnézném, mivel 1984 óta az EB-n nincs bronzmeccs...
akkor egy ilyen beégésről is lemaradunk?!
Talán mert a legtöbben a szervezettség alatt tudatosságot is értünk, a franciáknál meg ez nem igazán látszott. Főleg 1-0 után. Még nem volt meg a büntető, amikor lecserélték Iniestát, VdB is érezte, hogy semmi veszély nincs a franciák támadásaiban.Bob_Marley írta:Örülök, hogy ozsi szeret belém kötni![]()
Egyáltalán nem estem át a ló túloldalára, az a csapat amelyik lehoz úgy 90 percet (lehet itt jönni, hogy mennyit adott ki a spanyol csapat magából) hogy teljesen jól megoldja a középpályás védekezését, s a meccs részeiben tudja folyamat tartani a labdát, s láthatóan próbál építkezni (ami igen erre volt elég) az nálam szervezett jó csapat.Tudnak ennél többet a franciák?Igen Spanyolok ellen valaki tud majd ennél jóval többet ? Nem hiszem.
Ribery árnyéka volt önmagának, Benzema is nagyon totyogott, igen támadásban akadtak gondok, s volt mikor tényleg úgy tűnt zavar lenne náluk, ezt én is írtam.Akiknek oda kellett volna tenni magukat nem úgy teljesítettek, s előre ez kevés volt, de védekezésben nekem speciel tetszettek.
szerk: majd más szavakkal fogom megfogalmazni gondolataimat, ezek szerint a szervezettség szó nem megy át.
kiváncsi lennék, hogy ezt mennyi idő alatt találtad kiGareth Tello írta:ANGLIA: Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner, Gerrard , Parker, Young - Rooney, Welbeck.
OLASZORSZÁG: Buffon - Abate, Bonucci, Barzagli, Balzaretti - Marchisio, De Rossi, Pirlo, Montolivo - Balotelli, Cassano.
Mivel egyik csapatot sem bírom különösebben, így szurkolok a következőknek:
- 17 sárga lap
- 5 piros lap (Balotelli, Rooney, De Rossi, Milner, Buffon)
- 3 tömegverekedés
- 12 görögtűz
- 8 füstbomba a pályára
- 3, a pályára befutó, meztelen szupermodell
- összedőlő angol kispad
- egy, a bírót fejét eltaláló lövés, aminek bírócsere a következménye
A végén meg jöjjön Obama és Merkel egy apacs harci helikopteren, ereszkedjenek le a pálya közepére, és énekeljék el kánonban a vanuatui őslakók Naphimnuszát, miközben fejenállva sütik meg roston Erzsébet királynő kedvenc tengerimalacának jobb tüdejét, amit aztán ezüsttálcán átnyújtanak Gerrardnak, aki ettől elhányja magát, ezért közszeméremsértés miatt kizárják az angolokat az Eb-ről.
francba!ferninho írta:azt én is megnézném, mivel 1984 óta az EB-n nincs bronzmeccs...G.Gabe írta: Én az angol győzelemnek örülnék.
Aztán a bronzmeccsen a lúzer B-csapatos angol bagázs, megverné Roncikáékat![]()
Kicsit ciki lenne.
Szervezettség kell a támadásokhoz, meg a védekezéshez is. A franciáknál ez többnyire mind2 esetben hiányzott.Sanama írta:
Mert amúgy a szervezettségnek mi köze a támadáshoz? Ezt most nem értem. Attól,hogy nem tud támadni egy csapat, még lehet szervezett
persze h lehet. de bob szinte minden nulla csapatra ráhuzza h mennyire szervezettek. lásd tegnap a franciák. néha azt sem tudták h merre fussanak annyira szervezettek voltak.Sanama írta:Mert amúgy a szervezettségnek mi köze a támadáshoz? Ezt most nem értem. Attól,hogy nem tud támadni egy csapat, még lehet szervezett
Mert amúgy a szervezettségnek mi köze a támadáshoz? Ezt most nem értem. Attól,hogy nem tud támadni egy csapat, még lehet szervezettvisca el barca írta:igen, igen, vmi hasonlot akartam én is írni, csak nem jöttek a gondolatok. az hogy vki nem tud támadni, az nem egyenlő azzal h szervezettek. mer a cselzi az egy szervezett csapat. a franciák meg kutyaütők.ozsimiki írta:Lassan NÁLAM ott tart Bob,hogy ha egyik csapat szinte nevetségesen semmit se tud támadásban, az alapból szervezett. D:
igen, igen, vmi hasonlot akartam én is írni, csak nem jöttek a gondolatok. az hogy vki nem tud támadni, az nem egyenlő azzal h szervezettek. mer a cselzi az egy szervezett csapat. a franciák meg kutyaütők.ozsimiki írta:Lassan NÁLAM ott tart Bob,hogy ha egyik csapat szinte nevetségesen semmit se tud támadásban, az alapból szervezett. D:
Parancsolj:FtcSikiHun írta:tegnap alig-alig néztem a meccset, de azóta mindenki benzemáról beszél, hogy mi az Istent csinált. valaki megtudna dobni egy vidivel, hogy mi is volt, mert youtubeon nem találok egy normálisat sem. köszi.
veb jól fogalmazta meg, ezért is kötök bele párszor Bobba, már tényleg a ló másik oldalán helyezkedik el. Amúgy már azzal sem értek egyet,hogy a görögök szervezettek lettek volna, sokkal gyengébbek voltak mint 8 éve, és csak a töketlen ellenfeleik miatt mentek tovább a csoportból is. Kb ugyanaz mint az idei Chelsea, nem rajtuk múlt, hanem az ellenfél kegyelmén,és kihagyott ziccerein,hogy addig jutottak amíg. Ha valaki annyira nagyon szervezett, az nálam azt is jelenti,hogy a védelmük nem az ellenfél elszórakozott támadásaitól függ.barca99 írta:Egyetértek. Tényleg jól fogták a spanyolokat, csak a dolog ott hibádzik, hogy a 19. perctől hátrányban voltak a franciák, innen meg semmi ötletük nem volt, mihez kellene kezdeni, kapura totál veszélytelenek voltak.visca el barca írta:de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
Én is titkos favoritnak tartottam a franciákat, erre semmit nem mutattak. Volt az Eb-n öt jó percük, ami nagyon kevés, még akkor is, ha fiatal a keret.
Biztos vagyok, h Portugália keményebb dió lesz. CR-ben egyedül több gólveszély van, mint ebben a francia válogatottban együtt.Subinho írta:a tegnapi meccsel kapcsolatban felemás érzéseim vannak. egyrészről hatalmas ahogy a spanyolok együtt mozognak és igazi csapatként teszik a dolgukat! elvenni a lasztit nem lehet tőlük! hihetetlen szervezettek!!! ugyanakkor nem az első unalmas meccsük!!! nagyon remélem, hogy a portugálok keményebb ellenállással fognak játszani, mert a franciák ellen max. ha 50%-ot kiadtak magukból... remélem a portugál meccs kicsit hajtósabb és izgalmasabb lesz!!!
Egyetértek. Tényleg jól fogták a spanyolokat, csak a dolog ott hibádzik, hogy a 19. perctől hátrányban voltak a franciák, innen meg semmi ötletük nem volt, mihez kellene kezdeni, kapura totál veszélytelenek voltak.visca el barca írta:de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
kétség ne legyen, ezeket az olaszok is megverték volna...Bob_Marley írta: Franciák az utolsó meccsen "rontották el", amikor lett volna lehetőség a svédek ellen, erre 2:0 lett oda, s ezzel megkapták a spanyolokat.
Nem kommentálom nevetséges....kanty írta: Bob!
Állítólag a afgán harmadosztályban hatalmas csaták vannak, csupa tudatos játék, torrenten van pár meccs, helyedbe rákeresnék.
Én még ennyire gyenge francia válogatottat nem láttam. A 4 évvel ezelőtti, amelyik simán esett ki, az is jobban játszott a mostaninál. Sokan mondják, hogy hatalmas potenciál van bennük, de én a mostani játékosok közül senkiben sem látom azt, hogy akár két vagy négy év múlva ezt a csapatot legalább egy elődöntőig vezetné.visca el barca írta:
de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
orsy drága (aki gondolom fiu), neked át kellene nevezned a blogodat sportTROLLra.orsy0516 írta:Nasri kiakadt a vereséget követően, egy újságíró bánta
Mi a véleményetek a történtekről?
http://sporttoll.blogspot.hu/2012/06/na ... n-egy.html