barca99 írta:
Talán mert a legtöbben a szervezettség alatt tudatosságot is értünk, a franciáknál meg ez nem igazán látszott. Főleg 1-0 után. Még nem volt meg a büntető, amikor lecserélték Iniestát, VdB is érezte, hogy semmi veszély nincs a franciák támadásaiban.
Nem értek egyet!
Írtam a támadásokra nem maradt elég, de teljesen rendben lehozták a meccset középpályán s nem igazán volt helyzetük a spanyoloknak sem, s elől tartom Ribery nagyon kevés volt.Legalább 3 szitu előttem van, amikor 3-3 vagy 4-4 elleni szituációt rontott el, a tőle pár méterre helyezkedő Benzemának nem tudta lepasszolni, vagy mögé ment vagy előtte 3 méterrel.Gondolom az egész éves fáradtság jött elő nála vagy nem tudom, Benzema is halovány volt a tornán.
Szervezettség tudatosság nicns ezzel gond, a második félidő elején feljebb is jöttek, s többet is próbálkoztak, labdatartás is volt, abszolút látható volt mit akarnak focizni egész EB-n "mini spanyol" válogatott akart lenni a francia válogatott, s már régóta próbálják, egyenlőre ennyi volt.
Rengeteg akció elhalt, mert rossz megoldásokat sikerült választani a támadóknak.
Védekezés működött, támadás ennyi volt, a spanyolok nem engedtek teret, jobb csapat.
Most Angol-Olasz én se szeretem egyiket se4, olaszok inkább nyerjenek, ők hazatudják küldeni a fritzeket.
B. Tamás írta:Ha összeáll 11 fórumozó, és mindegyikőjüknek ígérek egy láda sört, ha szervezettek lesznek, és betartják azt, hova kell futni, akkor megcsinálják. Egy francia válogatottól azért több kellene.
A foci lényege ez, mindenkinek van feladata el kell látni

Blanc meg is oldotta a védekezést, spanyolok nem igazán tudtak helyzetbe kerülni.A támadást nem.

Visszük tovább orsy üzenetét és témáját Íme egy igazi bunkó címmel