Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.24. 21:00:28

visca el barca írta:
Bob_Marley írta: Franciák az utolsó meccsen "rontották el", amikor lett volna lehetőség a svédek ellen, erre 2:0 lett oda, s ezzel megkapták a spanyolokat.
kétség ne legyen, ezeket az olaszok is megverték volna...
Első 15 perc olasz játékát látva, nekem továbbra is vannak kétségeim, sőt megerősödtek :D Persze van még 75 (+30? :D) perc hátra.

Na rendeződtek a sorok, jó kis meccs eddig, iram remek szép megoldások.Terry mekkorát mentett.Olaszok többet próbálkoznak, angolok remekül védekeznek, még Wellbeck is hatalmasat melózik.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.24. 20:52:05

Hozzászólás témája: Re: Íme egy igazi bunkó
:mrgreen:

Negyeddöntőkből 2 meccset láttam (német - görög kimaradt), mindkettő elég unalmas volt, spanyol - franciától jó meccset vártam, de miután megláttam a franciák kezdőjét... Egyébként csalódás volt ez a francia válogatott, Ribéry, Nasri és Benzema gyakorlatilag értékelhetetlen volt.

Mai meccstől sem várok túl sokat, meg igazából nekem mindegy is, hogy ki jut tovább.

Na, 5 perc után olasz kapufa és egy nagy angol helyzet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.24. 20:43:42

barca99 írta:
Talán mert a legtöbben a szervezettség alatt tudatosságot is értünk, a franciáknál meg ez nem igazán látszott. Főleg 1-0 után. Még nem volt meg a büntető, amikor lecserélték Iniestát, VdB is érezte, hogy semmi veszély nincs a franciák támadásaiban.
Nem értek egyet!
Írtam a támadásokra nem maradt elég, de teljesen rendben lehozták a meccset középpályán s nem igazán volt helyzetük a spanyoloknak sem, s elől tartom Ribery nagyon kevés volt.Legalább 3 szitu előttem van, amikor 3-3 vagy 4-4 elleni szituációt rontott el, a tőle pár méterre helyezkedő Benzemának nem tudta lepasszolni, vagy mögé ment vagy előtte 3 méterrel.Gondolom az egész éves fáradtság jött elő nála vagy nem tudom, Benzema is halovány volt a tornán.

Szervezettség tudatosság nicns ezzel gond, a második félidő elején feljebb is jöttek, s többet is próbálkoztak, labdatartás is volt, abszolút látható volt mit akarnak focizni egész EB-n "mini spanyol" válogatott akart lenni a francia válogatott, s már régóta próbálják, egyenlőre ennyi volt.
Rengeteg akció elhalt, mert rossz megoldásokat sikerült választani a támadóknak.
Védekezés működött, támadás ennyi volt, a spanyolok nem engedtek teret, jobb csapat.

Most Angol-Olasz én se szeretem egyiket se4, olaszok inkább nyerjenek, ők hazatudják küldeni a fritzeket.
B. Tamás írta:Ha összeáll 11 fórumozó, és mindegyikőjüknek ígérek egy láda sört, ha szervezettek lesznek, és betartják azt, hova kell futni, akkor megcsinálják. Egy francia válogatottól azért több kellene.
A foci lényege ez, mindenkinek van feladata el kell látni :D Blanc meg is oldotta a védekezést, spanyolok nem igazán tudtak helyzetbe kerülni.A támadást nem.

:lol: Visszük tovább orsy üzenetét és témáját Íme egy igazi bunkó címmel :D
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2012.06.24. 20:36:51

G.Gabe írta:
ferninho írta:azt én is megnézném, mivel 1984 óta az EB-n nincs bronzmeccs... :lol:
francba!
akkor egy ilyen beégésről is lemaradunk?!
a te beégésed nálam lazán pótolta :wink: :lol: :lol: :lol:
madridista
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.24. 20:19:32

Bob_Marley írta:Örülök, hogy ozsi szeret belém kötni :D
Egyáltalán nem estem át a ló túloldalára, az a csapat amelyik lehoz úgy 90 percet (lehet itt jönni, hogy mennyit adott ki a spanyol csapat magából) hogy teljesen jól megoldja a középpályás védekezését, s a meccs részeiben tudja folyamat tartani a labdát, s láthatóan próbál építkezni (ami igen erre volt elég) az nálam szervezett jó csapat.Tudnak ennél többet a franciák?Igen Spanyolok ellen valaki tud majd ennél jóval többet ? Nem hiszem.

Ribery árnyéka volt önmagának, Benzema is nagyon totyogott, igen támadásban akadtak gondok, s volt mikor tényleg úgy tűnt zavar lenne náluk, ezt én is írtam.Akiknek oda kellett volna tenni magukat nem úgy teljesítettek, s előre ez kevés volt, de védekezésben nekem speciel tetszettek.

szerk: majd más szavakkal fogom megfogalmazni gondolataimat, ezek szerint a szervezettség szó nem megy át.
Talán mert a legtöbben a szervezettség alatt tudatosságot is értünk, a franciáknál meg ez nem igazán látszott. Főleg 1-0 után. Még nem volt meg a büntető, amikor lecserélték Iniestát, VdB is érezte, hogy semmi veszély nincs a franciák támadásaiban.

Az, hogy tudnak többet, megint csak kérdéses. A selejtezőkön 15 gólt lőttek, csak a görögök lőttek náluk kevesebbet. Az Eb-n megint csak nem sokat mutattak.

Ribéry pedig szerintem minden tőle telhetőt megtett, ha kapott néha labdát, akkor legtöbbször átment egy-két emberen, és megjátszotta. Nyilván lehetett volna jobb is, de itt inkább a csapata fogta vissza őt.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.24. 20:11:22

Gareth Tello írta:ANGLIA: Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner, Gerrard , Parker, Young - Rooney, Welbeck.
OLASZORSZÁG: Buffon - Abate, Bonucci, Barzagli, Balzaretti - Marchisio, De Rossi, Pirlo, Montolivo - Balotelli, Cassano.

Mivel egyik csapatot sem bírom különösebben, így szurkolok a következőknek:
- 17 sárga lap
- 5 piros lap (Balotelli, Rooney, De Rossi, Milner, Buffon)
- 3 tömegverekedés
- 12 görögtűz
- 8 füstbomba a pályára
- 3, a pályára befutó, meztelen szupermodell
- összedőlő angol kispad
- egy, a bírót fejét eltaláló lövés, aminek bírócsere a következménye
A végén meg jöjjön Obama és Merkel egy apacs harci helikopteren, ereszkedjenek le a pálya közepére, és énekeljék el kánonban a vanuatui őslakók Naphimnuszát, miközben fejenállva sütik meg roston Erzsébet királynő kedvenc tengerimalacának jobb tüdejét, amit aztán ezüsttálcán átnyújtanak Gerrardnak, aki ettől elhányja magát, ezért közszeméremsértés miatt kizárják az angolokat az Eb-ről.
kiváncsi lennék, hogy ezt mennyi idő alatt találtad ki :-D
amúgy igen... kb így lenne izgalmas ez a meccs.
és mivel az angolokat kizárják, így olaszok mennek tovább :-D
kapuralövés nélkül :-D
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.24. 19:53:03

ANGLIA: Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner, Gerrard , Parker, Young - Rooney, Welbeck.
OLASZORSZÁG: Buffon - Abate, Bonucci, Barzagli, Balzaretti - Marchisio, De Rossi, Pirlo, Montolivo - Balotelli, Cassano.

Mivel egyik csapatot sem bírom különösebben, így szurkolok a következőknek:
- 17 sárga lap
- 5 piros lap (Balotelli, Rooney, De Rossi, Milner, Buffon)
- 3 tömegverekedés
- 12 görögtűz
- 8 füstbomba a pályára
- 3, a pályára befutó, meztelen szupermodell
- összedőlő angol kispad
- egy, a bírót fejét eltaláló lövés, aminek bírócsere a következménye
A végén meg jöjjön Obama és Merkel egy apacs harci helikopteren, ereszkedjenek le a pálya közepére, és énekeljék el kánonban a vanuatui őslakók Naphimnuszát, miközben fejenállva sütik meg roston Erzsébet királynő kedvenc tengerimalacának jobb tüdejét, amit aztán ezüsttálcán átnyújtanak Gerrardnak, aki ettől elhányja magát, ezért közszeméremsértés miatt kizárják az angolokat az Eb-ről.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.06.24. 19:46:19

Ha összeáll 11 fórumozó, és mindegyikőjüknek ígérek egy láda sört, ha szervezettek lesznek, és betartják azt, hova kell futni, akkor megcsinálják. Egy francia válogatottól azért több kellene.

Meglepődtem, milyen könnyedén mentek tovább a spanyolok. Helyzetekben nem mutatkozott, de hihetetlen fölényük volt, egy percig nem forgott veszélyben a továbbjutásuk, ráadásul az az Alonso duplázott, akit - mea culpa - 'kis híján örökre' a padra raktam volna. :)

A franciákról pedig talán csak annyit érdemes írni, hogy középszerűek. Benzemát nem is értettem, Ribery egyedül kevés, Nasrinak meg a fejében lehetnek gondok.

Hatalmas volt a különbség a spanyolok javára, igaz, egy elemet illetően hasonlóak voltak: mindkettő csatár nélkül játszott. :)
.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.24. 19:22:26

Portugálok ellen keményebb meccs, lesz, abban biztosak lehetünk.
Emlékezhettek rá, tavasszal volt egy barátságos meccs, az 4-0 lett
a portugáloknak. Azt biztos, hogy egyik fél sem felejtette el.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.24. 19:17:41

Örülök, hogy ozsi szeret belém kötni :D
Egyáltalán nem estem át a ló túloldalára, az a csapat amelyik lehoz úgy 90 percet (lehet itt jönni, hogy mennyit adott ki a spanyol csapat magából) hogy teljesen jól megoldja a középpályás védekezését, s a meccs részeiben tudja folyamat tartani a labdát, s láthatóan próbál építkezni (ami igen erre volt elég) az nálam szervezett jó csapat.Tudnak ennél többet a franciák?Igen Spanyolok ellen valaki tud majd ennél jóval többet ? Nem hiszem.

Ribery árnyéka volt önmagának, Benzema is nagyon totyogott, igen támadásban akadtak gondok, s volt mikor tényleg úgy tűnt zavar lenne náluk, ezt én is írtam.Akiknek oda kellett volna tenni magukat nem úgy teljesítettek, s előre ez kevés volt, de védekezésben nekem speciel tetszettek.

szerk: majd más szavakkal fogom megfogalmazni gondolataimat, ezek szerint a szervezettség szó nem megy át.
Kép
Kép
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.24. 19:12:39

ferninho írta:
G.Gabe írta: Én az angol győzelemnek örülnék.
Aztán a bronzmeccsen a lúzer B-csapatos angol bagázs, megverné Roncikáékat :-D

Kicsit ciki lenne. :-D
azt én is megnézném, mivel 1984 óta az EB-n nincs bronzmeccs... :lol:
francba!
akkor egy ilyen beégésről is lemaradunk?!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.24. 19:06:12

Sanama írta:
Mert amúgy a szervezettségnek mi köze a támadáshoz? Ezt most nem értem. Attól,hogy nem tud támadni egy csapat, még lehet szervezett
Szervezettség kell a támadásokhoz, meg a védekezéshez is. A franciáknál ez többnyire mind2 esetben hiányzott.
Támadásban pl. h 3 passzot nem tudnak egymás után megcsinálni, nem értik meg egymást egyszerű szituációkban, azt bőven lehet a szervezettség hiányának számlájára írni.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.24. 19:03:34

Sanama írta:Mert amúgy a szervezettségnek mi köze a támadáshoz? Ezt most nem értem. Attól,hogy nem tud támadni egy csapat, még lehet szervezett
persze h lehet. de bob szinte minden nulla csapatra ráhuzza h mennyire szervezettek. lásd tegnap a franciák. néha azt sem tudták h merre fussanak annyira szervezettek voltak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.24. 18:59:59

visca el barca írta:
ozsimiki írta:Lassan NÁLAM ott tart Bob,hogy ha egyik csapat szinte nevetségesen semmit se tud támadásban, az alapból szervezett. D:
igen, igen, vmi hasonlot akartam én is írni, csak nem jöttek a gondolatok. az hogy vki nem tud támadni, az nem egyenlő azzal h szervezettek. mer a cselzi az egy szervezett csapat. a franciák meg kutyaütők.
Mert amúgy a szervezettségnek mi köze a támadáshoz? Ezt most nem értem. Attól,hogy nem tud támadni egy csapat, még lehet szervezett
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.24. 18:53:40

ozsimiki írta:Lassan NÁLAM ott tart Bob,hogy ha egyik csapat szinte nevetségesen semmit se tud támadásban, az alapból szervezett. D:
igen, igen, vmi hasonlot akartam én is írni, csak nem jöttek a gondolatok. az hogy vki nem tud támadni, az nem egyenlő azzal h szervezettek. mer a cselzi az egy szervezett csapat. a franciák meg kutyaütők.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.06.24. 18:46:37

FtcSikiHun írta:tegnap alig-alig néztem a meccset, de azóta mindenki benzemáról beszél, hogy mi az Istent csinált. valaki megtudna dobni egy vidivel, hogy mi is volt, mert youtubeon nem találok egy normálisat sem. köszi.
Parancsolj:
http://www.youtube.com/watch?v=5A-cOmaaBgQ
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.06.24. 18:39:27

tegnap alig-alig néztem a meccset, de azóta mindenki benzemáról beszél, hogy mi az Istent csinált. valaki megtudna dobni egy vidivel, hogy mi is volt, mert youtubeon nem találok egy normálisat sem. köszi.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.24. 18:38:18

barca99 írta:
visca el barca írta:de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
Egyetértek. Tényleg jól fogták a spanyolokat, csak a dolog ott hibádzik, hogy a 19. perctől hátrányban voltak a franciák, innen meg semmi ötletük nem volt, mihez kellene kezdeni, kapura totál veszélytelenek voltak.

Én is titkos favoritnak tartottam a franciákat, erre semmit nem mutattak. Volt az Eb-n öt jó percük, ami nagyon kevés, még akkor is, ha fiatal a keret.
veb jól fogalmazta meg, ezért is kötök bele párszor Bobba, már tényleg a ló másik oldalán helyezkedik el. Amúgy már azzal sem értek egyet,hogy a görögök szervezettek lettek volna, sokkal gyengébbek voltak mint 8 éve, és csak a töketlen ellenfeleik miatt mentek tovább a csoportból is. Kb ugyanaz mint az idei Chelsea, nem rajtuk múlt, hanem az ellenfél kegyelmén,és kihagyott ziccerein,hogy addig jutottak amíg. Ha valaki annyira nagyon szervezett, az nálam azt is jelenti,hogy a védelmük nem az ellenfél elszórakozott támadásaitól függ.

Lassan NÁLAM ott tart Bob,hogy ha egyik csapat szinte nevetségesen semmit se tud támadásban, az alapból szervezett. D:

amúgy,hogy picit meg is nyugtassam Bobot, nyugi Bob, ez a francia csapat csak jobb lehet, e miatt nem kell aggódj :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.24. 18:09:26

Subinho írta:a tegnapi meccsel kapcsolatban felemás érzéseim vannak. egyrészről hatalmas ahogy a spanyolok együtt mozognak és igazi csapatként teszik a dolgukat! elvenni a lasztit nem lehet tőlük! hihetetlen szervezettek!!! ugyanakkor nem az első unalmas meccsük!!! nagyon remélem, hogy a portugálok keményebb ellenállással fognak játszani, mert a franciák ellen max. ha 50%-ot kiadtak magukból... remélem a portugál meccs kicsit hajtósabb és izgalmasabb lesz!!!
Biztos vagyok, h Portugália keményebb dió lesz. CR-ben egyedül több gólveszély van, mint ebben a francia válogatottban együtt. :mrgreen:

Bob! Most nem értek egyet veled. A franciák iszonyat gyengék voltak, nemcsak tegnap, hanem az egész tornán. Ukránok ellen sem domináltak, ott is volt jó 4 percük, amikor rúgtak két gólt, aztán annyi. Jó játékosokból áll a csapatuk, de csapatként borzasztóan funkcionáltak, rengeteg szituáció volt, mikor nem értették meg egymást. Én sem hiszem, h akár az olaszok ellen lehetett volna keresnivalójuk. A digók sokkal szervezettebbek, összeszokottabbak náluk.
Az én véleményem az, h még a hollandok is többet mutattak a franciáknál.
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.24. 17:39:25

visca el barca írta:de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
Egyetértek. Tényleg jól fogták a spanyolokat, csak a dolog ott hibádzik, hogy a 19. perctől hátrányban voltak a franciák, innen meg semmi ötletük nem volt, mihez kellene kezdeni, kapura totál veszélytelenek voltak.

Én is titkos favoritnak tartottam a franciákat, erre semmit nem mutattak. Volt az Eb-n öt jó percük, ami nagyon kevés, még akkor is, ha fiatal a keret.
Subinho
Director del Fútbol

2012.06.24. 17:35:09

a tegnapi meccsel kapcsolatban felemás érzéseim vannak. egyrészről hatalmas ahogy a spanyolok együtt mozognak és igazi csapatként teszik a dolgukat! elvenni a lasztit nem lehet tőlük! hihetetlen szervezettek!!! ugyanakkor nem az első unalmas meccsük!!! nagyon remélem, hogy a portugálok keményebb ellenállással fognak játszani, mert a franciák ellen max. ha 50%-ot kiadtak magukból... remélem a portugál meccs kicsit hajtósabb és izgalmasabb lesz!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.24. 17:05:57

Bob_Marley írta: Franciák az utolsó meccsen "rontották el", amikor lett volna lehetőség a svédek ellen, erre 2:0 lett oda, s ezzel megkapták a spanyolokat.
kétség ne legyen, ezeket az olaszok is megverték volna...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.24. 17:03:05

Ezt vártam a franciáktól és ezt kaptam, amennyire lehet lassítani a spanyol válogatottat megtették, s gyakorlatilag egy bealváson kívül Debuchytől lehozták védekezésben a meccset, elől valóban elfogyott már a szufla, illetve Ribery nagyon sok ígéretesnek tűnő szitut elrontott + a spanyolok nagyon gyorsan és jól zártak vissza, direkt figyeltem volt amikor 6!!!!!an vették körül Benzemát, elpasszolta és 3 mp múlva a következő ember körül volt 6 ember, iszonyat jól csinálták.
Egyértelmű a spanyol a jobb csapat, de ez a többiekkel szemben is igaz, más csapat se fog többet nyújtani a spanyolok ellen ha ilyen csapatjátékot mutatnak, lehet nem látványosak, de 1et berúgnak onnantól kezdve ha +3 ember lenne az ellenfélből akkor is nagyon nehezen lehet elvenni a labdát, s támadni belőle.

Franciák az utolsó meccsen "rontották el", amikor lett volna lehetőség a svédek ellen, erre 2:0 lett oda, s ezzel megkapták a spanyolokat.

Just for fun jelleggel megnéztem 55-45 volt a labdabirtoklás a spanyoloknak ez már több mint amennyit a csapatok 95% eltud érni.Előre fele már kevés volt a francia csapat, bízom benne hogy a fiatalság beérik és jobbak lesznek, a keret adott, s állítom ez ellen a spanyol csapat ellen a többiek se lesznek képesek többre.Az óriási támadógépnek beállított nationalelf sem tud kijönni a térfélről pl.
kanty írta: Bob!
Állítólag a afgán harmadosztályban hatalmas csaták vannak, csupa tudatos játék, torrenten van pár meccs, helyedbe rákeresnék. :P
Nem kommentálom nevetséges....
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.24. 16:56:19

visca el barca írta:
de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
Én még ennyire gyenge francia válogatottat nem láttam. A 4 évvel ezelőtti, amelyik simán esett ki, az is jobban játszott a mostaninál. Sokan mondják, hogy hatalmas potenciál van bennük, de én a mostani játékosok közül senkiben sem látom azt, hogy akár két vagy négy év múlva ezt a csapatot legalább egy elődöntőig vezetné.

Bobot nem bántsátok, Ő csak mindenbe a szépet látja.
Bob!
Állítólag a afgán harmadosztályban hatalmas csaták vannak, csupa tudatos játék, torrenten van pár meccs, helyedbe rákeresnék. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.24. 16:50:00

orsy0516 írta:Nasri kiakadt a vereséget követően, egy újságíró bánta

Mi a véleményetek a történtekről?

http://sporttoll.blogspot.hu/2012/06/na ... n-egy.html
orsy drága (aki gondolom fiu), neked át kellene nevezned a blogodat sportTROLLra. :lol: te csak trollkodni tudsz itt...

de hogy a témához is hozzászoljak, bob, kezdesz átesni a ló tuloldalára. ezek a franciák annyira gyengék voltak h hihetetlen. ha még a görögöket isteníted a szervezettség miatt megértem... de ezeket a franciákat? azt sem tudták ki merre fusson, ha meg véletlenül náluk volt a labda, a ötlet legkisebb szikrája sem látszódott h ezek mit akarnak...
Kép
Lezárt